Passionate Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) παρακολουθω το θεμα απο την αρχη του και εχω να πω ενα πραγμα μονο που δε γινεται κανενα σας να μη το παραδεχτει ! τα εβαλε το παλικαρι με 10 ατομα και σας ξεσκισε ολους! και το εκανε με επιχειρηματα οχι με εκφρασεις του κ@@λου οπως βγαζεις τα ψυχολογικα σου και τετοια ! ολοσωστος απο την αρχη μεχρι το τελος ! ξερετε γιατι ? γιατι μιλησε με επιχειρηματα ! και γιατι πριν μιλησει για γερμανια ρωτησε αυτον που ανεβασε το θεμα αν ενδιαφερεται και δευτερον εστειλε το μαγαζι με pm ! ο ανθρωπος δηλαδη με λιγα λογια δεν εχει κανενα οφελος παρα μονο να βοηθησει ! πραγμα που δεν ξερω αν συμβαινει και με τους ιδους και τους ιδιους που πολυ σωστα ειπε οτι μονωπολουν εδω μεσα .. οποιος καταλαβε - καταλαβε ! απο εμενα τα συνχαρητηρια μου .. Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το θέμα. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι δεν είπε κανείς το αντίθετο από το DivertoR. Ότι δηλαδή δεν είναι πιο φθηνά στο εξωτερικό από ότι στην Ελλάδα. Ούτε αμφισβήτησε κανείς τη σύνθεσή του και είπε ότι δεν είναι καλή. Η όλη υπόθεση ξεκίνησε όταν άρχισαν οι πομπώδεις σχολιασμοί ότι αν πάρεις μηχάνημα από εξωτερικό είναι πολύ φθηνότερα και γενικά η όλη επιθετική του συμπεριφορά. Κανείς δεν απαγόρευσε στον ts να μην αγοράσει από εξωτερικό. Αλλά ο DivertoR αγνοεί οποιαδήποτε λογική αντιπαράθεση και το μόνο που κάνει είναι να τα "χώνει" στους συμφορουμίτες. Και το να λες την άποψή σου με επιθετικό ύφος δεν αποτελεί επιχείρημα. Γι αυτό σου λέω ξαναδιάβασε το topic γιατί κάτι σου ξεφεύγει. Και εγώ όταν το διάβασα πίσω από το ψευδώνυμο DivertoR διέγνωσα ένα άτομο, αν όχι με ψυχολογικά, τότε με πολλά νεύρα οπότε δεν θα το χαρακτήριζα έκφραση του κώλου. Και αν κάποιος έχει να κερδίσει κάτι από εδώ μέσα, ό μόνος που μπορεί να κατηγορηθεί αντικειμενικά, είναι ο DivertoR που πρότεινε μαγαζί, οι άλλοι μόνο το hardware πρότειναν μέσω skroutz. Γι' αυτό σκέψου πριν γράψεις ότι σου κατέβει. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από Passionate 2
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Καταστήματα της ευρωπαϊκής ένωσης σε ενδιαφέρουν ? με 1300 ευρώ από κατάστημα της ευρωπαϊκής ένωσης αγοράζεις ένα PC που στην Ελλάδα κάνει 1600 ευρώ. Εάν σε ενδιαφέρει πες το να σου φτιάξω και εγώ μια σύνθεση με ι7, καλή υδρόψυξη, καλό κουτί κλπ. εδω ρωταω τον ενδιαφερόμενο εαν τον ενδιαφέροθν καταστηματα του εξωτερίκου, το πρώτο μου ποστ στο θέμα, δεν τα "χωνω" σε κανενα, και ο fulgore έχει συμμετάσχει ήδη στο θέμα χωρις να τον φέρω σε αντιπαράθεση και χωρις να του μιλήσω καν! Ναι με ενδιαφερουν πιο πολυ καταστημα εξω απο ελλαδα. Κατα προτίμηση απο Γερμανια ο ενδιαφερόμενος απαντάει λέγοντας ναι, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο κατάστημα. απο αυτό έκρινα ότι δεν ξερει τα καταστήματα στη γερμανια όποτε έκρινα ότι πρέπει να του προτείνω κάποιο σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις Ναι αλλα οι τιμες ειναι πανω κατω ιδιες με Ελλαδα αρα γιατι να τρεχει με εξωτερικο??? Επισης Ssd και σκληρο δισκο οπως ανεφερε εχει ηδη. και εδώ μετά την σύνθεση μου ξεκινάνε όλοι και μου τα "χώνουν" χωρίς καν να τους έχω ξαναμιλήσει στο φόρουμ και χωρίς καν να αναφέρομε σε αυτούς. εδώ πέρα στο πρώτο μήνυμα που ο fulgore ασχολείται μαζί μου και όχι με το να βοηθήσει τον Πάνο, ενώ θα μπορούσε πολύ απλά να μην είχε αναφερθεί καν σε έμενα και τίποτα από όλα αυτα δεν θα είχε συμβεί... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. για ξαναπείτε ότι φταίω εγω έδω χωρίς καν να έχετε διαβάσει τα πρώτα ποστ. Ο πάνος μπορεί να μην ήθελε σκληρό και SSD έπρεπε ο fulgore να μου απαντήσει σχολιάζοντας εμένα και την σύνθεσή μου?? ΟΧΙ, αν κάποιος θα έπρεπε να είχε πρόβλημα με το εάν ανέφερα τον σκληρό και τον SSD θα έπρεπε να ήταν ο πάνος και όχι κάποιος άλλος που δεν του έχω ξαναμιλήσει καν ούτε αναφέρομαι ποτέ σε αυτόν . Ώντας δάσκαλος στο επάγγελμα να σε διαφωτίσω DivertoR τι είπε ο Μillennium. Είπε, όπως βλέπεις με bold γράμματα, ότι ένας περιστασιακός χρήστης(εσύ) άρχισε να λέει κουβέντες σε ένα τακτικό μέλος του forum (Fulgore1) o οποίος αφιερώνει πολλές ώρες από το χρόνο του για να βοηθάει άτομα που δεν ασχολούνται με το sport χωρίς κανένα όφελος για τον ίδιο. Δεν ανέφερε κανείς ότι για να προτείνεις συνθέσεις πρέπει να έχεις πολλά μηνύματα. Αυτό ήταν ένα δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα το οποίο με κάνει να απορώ για ποιο λόγο το συμπέρανες. Εκτός να αν είναι κάτι που σε προβληματίζει... Και για να μπούμε στο θέμα. Τs πριν κάτι μήνες που αγόραζα το δικό μου pc κοιτούσα και εγώ εξωτερικό. Είναι όντως πιο φθηνά γύρω στα 100-200€ σε μία ολική σύνθεση. Αλλά 1)πρέπει να καταβάλεις πρώτα το ποσό, για να ξεκινήσουν να συγκεντρώνουν τα προϊόντα, στον τραπεζικό τους λογαριασμό 2)Είναι 20€ τα μεταφορικά 3)Αν χαλάσει κάτι πρέπει να κάνεις RMA o ίδιος αναγκαστικά πληρώνοντας τα έξοδα αποστολής 4)Ενισχύεις την οικονομία αυτών που μας ρουφάνε το αίμα(το τελευταίο μπορεί να σου είναι αδιάφορο, όπως είναι και σε εμένα, απλά το αναφέρω γιατί είναι, κατά τη γνώμη μου, μία ρεαλιστική άποψη). Γνωρίζοντας τα παραπάνω ότι και να αποφασίσεις καλές αγορές. οπότε εγώ ένας περιστασιακός χρήστης δεν αρχισα να λέω πράγματα για κανένα άλλο μέλος απο μόνος μου χωρίς να με "τσιτώσει" κάποιος. ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ! δεν με προβληματίζει κάτι, μάλλον εσάς σας προβληματίζει κάτι και ασχολείστε όλοι μαζί μου χωρίς εγώ να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σας. εγώ απλώς πήγα να βοηθήσω ένα άλλο μέλος προτείνοντας του μια οικονομική λύση σε τέτοιους καιρούς, δεν το υποχρέωσα να κάνει κάτι που δεν θέλει, ούτε είπα ποτέ πώς ο fulgore που αφιερώνει χρόνο για τα μέλη που χρειάζονται βοήθεια ότι είναι "μάπας", αυτός ασχολήθηκε μαζί μου. και τώρα για να μπούμε όντως στο θέμα: 1) και με το ντιτζιταλ μαστερ κάποιος πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό, το οποίο κατάστημα είναι το μόνο που έχει τόσο χαμηλές τιμές (δεν κάνω διαφήμιση είμαι αντικειμενικός και βλέπω ότι πολλοί το ανέφεραν το κατάστημα αυτό σε αυτό το πόστ) 2)όπως είπα και πριν έχεις τόσο χαμηλές τιμές που με 20 ευρώ μεταφορικά και πάλι συμφέρει 3)και εδώ ισχύει το 2) 4)ούτως η άλλως Ενισχύεις αυτή την οικονομία εκτός εάν η π.χ. Asus ή Corsair φτιάχνονται στην Ελλάδα, τότε πάω πάσο. "αυτών που μας ρουφάνε το αίμα" ούτε και εμένα μ'αρέσει αυτό αλλά δεν θα κάτσω να πληρώσω 300ευρώ παραπάνω για ένα σύστημα απο την στιγμή που μπορώ να το πάρω 300ευρώ φθηνότερα (μιλάω πάντα για την δική μου σύνθεση για το προσωπικό μου PC) Σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το θέμα. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι δεν είπε κανείς το αντίθετο από το DivertoR. Ότι δηλαδή δεν είναι πιο φθηνά στο εξωτερικό από ότι στην Ελλάδα. Ούτε αμφισβήτησε κανείς τη σύνθεσή του και είπε ότι δεν είναι καλή. Η όλη υπόθεση ξεκίνησε όταν άρχισαν οι πομπώδεις σχολιασμοί ότι αν πάρεις μηχάνημα από εξωτερικό είναι πολύ φθηνότερα και γενικά η όλη επιθετική του συμπεριφορά. Κανείς δεν απαγόρευσε στον ts να μην αγοράσει από εξωτερικό. Αλλά ο DivertoR αγνοεί οποιαδήποτε λογική αντιπαράθεση και το μόνο που κάνει είναι να τα "χώνει" στους συμφορουμίτες. Και το να λες την άποψή σου με επιθετικό ύφος δεν αποτελεί επιχείρημα. Γι αυτό σου λέω ξαναδιάβασε το topic γιατί κάτι σου ξεφεύγει. Και εγώ όταν το διάβασα πίσω από το ψευδώνυμο DivertoR διέγνωσα ένα άτομο, αν όχι με ψυχολογικά, τότε με πολλά νεύρα οπότε δεν θα το χαρακτήριζα έκφραση του κώλου. Και αν κάποιος έχει να κερδίσει κάτι από εδώ μέσα, ό μόνος που μπορεί να κατηγορηθεί αντικειμενικά, είναι ο DivertoR που πρότεινε μαγαζί, οι άλλοι μόνο το hardware πρότειναν μέσω skroutz. Γι' αυτό σκέψου πριν γράψεις ότι σου κατέβει. Και εγώ σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το θέμα να δεις ποιος ξεκινάει φωτιές εδώ μέσα χωρίς λόγο και αιτία και ΦΥΣΙΚΑ χωρίς να έχω αναφερθεί σε αυτά τα άτομα, να ξαναδιαβάσει ΚΑΛΑ το ποστ πριν βγεις και με χαρακτηρίσεις ότι μπορεί να έχω ψυχολογικά ή πολλά νεύρα!! Η όλη υπόθεση όντως ξεκίνησε όταν άρχισαν οι πομπώδεις σχολιασμοί αλλά όχι από εμένα, όλοι οι άλλοι άρχισαν να σχολιάζουν εμένα. "Ούτε αμφισβήτησε κανείς τη σύνθεσή του" γράφεις αυτό και μετά λες αυτό "Γι αυτό σου λέω ξαναδιάβασε το topic γιατί κάτι σου ξεφεύγει." όντως κάτι έχει ξεφύγει από εδώ και αυτό είναι από εσένα μη έχοντας διαβάζει το ποστ απο την αρχή, γιατί εάν το είχες διαβάσει απο την αρχή θα έβλεπες ότι ο fulgore τα ξεκίνησε όλα λέγοντας ότι δεν είδα τι είχε αναφέρει ο πάνος πράγμα το οποίο αν κάποιος θα έπρεπε να είχε πρόβλημα θα ήταν ο πάνος και οι Mods και όχι ο fulgore... "και γενικά η όλη επιθετική του συμπεριφορά" συμπεριφορά επιθετική? Σας αντιμετώπισα όπως με αντιμετωπίσατε! Θες να το πεις επιθετικά? Πες το επιθετικά! Εάν ο fulgore και οι υπόλοιποι ήταν ευγενικοί ή δεν είχαν ασχοληθεί μαζί μου/με την σύνθεση μου γιατί πολύ απλά δεν πήγαινε για αυτούς η σύνθεση ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει. Πρότεινα μαγαζί γιατι όπως είπα κατάλαβα (κακώς ή καλώς) ότι ο πάνος δε πρέπει να ξέρει κάποιο γερμάνικο εσοπ, αλλά το έστειλα με πμ για να μην λέτε, όπως λες εσύ τώρα ότι κερδίζω κάτι από αυτό! "διέγνωσα ένα άτομο, αν όχι με ψυχολογικά" όλοι "διαγνώσετε ένα άτομο με ψυχολογικά" ή έναν "Troller" όπως είπαν αρκετοί, πολύ ωραία επιχειρήματα και πολύ κόσμια!!! και μετά απορείς γιατί είμαι επιθετικός απέναντί σας απο τη στιγμή που με κριτικάρετε με τέτοιο τρόπο και διαδίδεται δημόσια τέτοια ψευδή στοιχειά και με συκοφαντείτε ένας ένας με τη σειρά ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Το μόνο που έκανα ήταν να βοηθήσω κάποιον που θέλει βοήθεια και παίσατε όλοι πάνω μου χωρίς λόγο και χωρίς να έχω ασχοληθεί μαζί σας!!! Υ.Γ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου αντίθετα με εσένα που μου επιτίθεσθε χωρίς να έχω αναφερθεί ποτέ σε εσένα και με χαρακτηρίζεις άσχημα χωρίς λόγο!!! Για να μην αρχίσεις πάλι να λες ότι έχω πρόβλημα. Μην περιμένεις όμως εσύ να με χαρακτηρίζεις έτσι και εγώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 εδω ρωταω τον ενδιαφερόμενο εαν τον ενδιαφέροθν καταστηματα του εξωτερίκου, το πρώτο μου ποστ στο θέμα, δεν τα "χωνω" σε κανενα, και ο fulgore έχει συμμετάσχει ήδη στο θέμα χωρις να τον φέρω σε αντιπαράθεση και χωρις να του μιλήσω καν! ο ενδιαφερόμενος απαντάει λέγοντας ναι, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένο κατάστημα. απο αυτό έκρινα ότι δεν ξερει τα καταστήματα στη γερμανια όποτε έκρινα ότι πρέπει να του προτείνω κάποιο σύμφωνα με τα δικά μου γούστα και απαιτήσεις και εδώ μετά την σύνθεση μου ξεκινάνε όλοι και μου τα "χώνουν" χωρίς καν να τους έχω ξαναμιλήσει στο φόρουμ και χωρίς καν να αναφέρομε σε αυτούς. εδώ πέρα στο πρώτο μήνυμα που ο fulgore ασχολείται μαζί μου και όχι με το να βοηθήσει τον Πάνο, ενώ θα μπορούσε πολύ απλά να μην είχε αναφερθεί καν σε έμενα και τίποτα από όλα αυτα δεν θα είχε συμβεί... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. για ξαναπείτε ότι φταίω εγω έδω χωρίς καν να έχετε διαβάσει τα πρώτα ποστ. Ο πάνος μπορεί να μην ήθελε σκληρό και SSD έπρεπε ο fulgore να μου απαντήσει σχολιάζοντας εμένα και την σύνθεσή μου?? ΟΧΙ, αν κάποιος θα έπρεπε να είχε πρόβλημα με το εάν ανέφερα τον σκληρό και τον SSD θα έπρεπε να ήταν ο πάνος και όχι κάποιος άλλος που δεν του έχω ξαναμιλήσει καν ούτε αναφέρομαι ποτέ σε αυτόν . οπότε εγώ ένας περιστασιακός χρήστης δεν αρχισα να λέω πράγματα για κανένα άλλο μέλος απο μόνος μου χωρίς να με "τσιτώσει" κάποιος. ΤΡΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ! δεν με προβληματίζει κάτι, μάλλον εσάς σας προβληματίζει κάτι και ασχολείστε όλοι μαζί μου χωρίς εγώ να έχω ασχοληθεί ποτέ μαζί σας. εγώ απλώς πήγα να βοηθήσω ένα άλλο μέλος προτείνοντας του μια οικονομική λύση σε τέτοιους καιρούς, δεν το υποχρέωσα να κάνει κάτι που δεν θέλει, ούτε είπα ποτέ πώς ο fulgore που αφιερώνει χρόνο για τα μέλη που χρειάζονται βοήθεια ότι είναι "μάπας", αυτός ασχολήθηκε μαζί μου. και τώρα για να μπούμε όντως στο θέμα: 1) και με το ντιτζιταλ μαστερ κάποιος πρέπει να καταβάλει όλο το ποσό, το οποίο κατάστημα είναι το μόνο που έχει τόσο χαμηλές τιμές (δεν κάνω διαφήμιση είμαι αντικειμενικός και βλέπω ότι πολλοί το ανέφεραν το κατάστημα αυτό σε αυτό το πόστ) 2)όπως είπα και πριν έχεις τόσο χαμηλές τιμές που με 20 ευρώ μεταφορικά και πάλι συμφέρει 3)και εδώ ισχύει το 2) 4)ούτως η άλλως Ενισχύεις αυτή την οικονομία εκτός εάν η π.χ. Asus ή Corsair φτιάχνονται στην Ελλάδα, τότε πάω πάσο. "αυτών που μας ρουφάνε το αίμα" ούτε και εμένα μ'αρέσει αυτό αλλά δεν θα κάτσω να πληρώσω 300ευρώ παραπάνω για ένα σύστημα απο την στιγμή που μπορώ να το πάρω 300ευρώ φθηνότερα (μιλάω πάντα για την δική μου σύνθεση για το προσωπικό μου PC) Και εγώ σου προτείνω να ξαναδιαβάσεις το θέμα να δεις ποιος ξεκινάει φωτιές εδώ μέσα χωρίς λόγο και αιτία και ΦΥΣΙΚΑ χωρίς να έχω αναφερθεί σε αυτά τα άτομα, να ξαναδιαβάσει ΚΑΛΑ το ποστ πριν βγεις και με χαρακτηρίσεις ότι μπορεί να έχω ψυχολογικά ή πολλά νεύρα!! Η όλη υπόθεση όντως ξεκίνησε όταν άρχισαν οι πομπώδεις σχολιασμοί αλλά όχι από εμένα, όλοι οι άλλοι άρχισαν να σχολιάζουν εμένα. "Ούτε αμφισβήτησε κανείς τη σύνθεσή του" γράφεις αυτό και μετά λες αυτό "Γι αυτό σου λέω ξαναδιάβασε το topic γιατί κάτι σου ξεφεύγει." όντως κάτι έχει ξεφύγει από εδώ και αυτό είναι από εσένα μη έχοντας διαβάζει το ποστ απο την αρχή, γιατί εάν το είχες διαβάσει απο την αρχή θα έβλεπες ότι ο fulgore τα ξεκίνησε όλα λέγοντας ότι δεν είδα τι είχε αναφέρει ο πάνος πράγμα το οποίο αν κάποιος θα έπρεπε να είχε πρόβλημα θα ήταν ο πάνος και οι Mods και όχι ο fulgore... "και γενικά η όλη επιθετική του συμπεριφορά" συμπεριφορά επιθετική? Σας αντιμετώπισα όπως με αντιμετωπίσατε! Θες να το πεις επιθετικά? Πες το επιθετικά! Εάν ο fulgore και οι υπόλοιποι ήταν ευγενικοί ή δεν είχαν ασχοληθεί μαζί μου/με την σύνθεση μου γιατί πολύ απλά δεν πήγαινε για αυτούς η σύνθεση ΤΙΠΟΤΑ από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει. Πρότεινα μαγαζί γιατι όπως είπα κατάλαβα (κακώς ή καλώς) ότι ο πάνος δε πρέπει να ξέρει κάποιο γερμάνικο εσοπ, αλλά το έστειλα με πμ για να μην λέτε, όπως λες εσύ τώρα ότι κερδίζω κάτι από αυτό! "διέγνωσα ένα άτομο, αν όχι με ψυχολογικά" όλοι "διαγνώσετε ένα άτομο με ψυχολογικά" ή έναν "Troller" όπως είπαν αρκετοί, πολύ ωραία επιχειρήματα και πολύ κόσμια!!! και μετά απορείς γιατί είμαι επιθετικός απέναντί σας απο τη στιγμή που με κριτικάρετε με τέτοιο τρόπο και διαδίδεται δημόσια τέτοια ψευδή στοιχειά και με συκοφαντείτε ένας ένας με τη σειρά ΧΩΡΙΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ! Το μόνο που έκανα ήταν να βοηθήσω κάποιον που θέλει βοήθεια και παίσατε όλοι πάνω μου χωρίς λόγο και χωρίς να έχω ασχοληθεί μαζί σας!!! Υ.Γ. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου αντίθετα με εσένα που μου επιτίθεσθε χωρίς να έχω αναφερθεί ποτέ σε εσένα και με χαρακτηρίζεις άσχημα χωρίς λόγο!!! Για να μην αρχίσεις πάλι να λες ότι έχω πρόβλημα. Μην περιμένεις όμως εσύ να με χαρακτηρίζεις έτσι και εγώ να κάθομαι και να μην κάνω τίποτα! ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ. Ο λογος που ειναι τα forum ειναι να προτεινουμε διαφορες συνθεσεις και μετα τα μελη να τις σχολιαζουν αυτες. Δηλαδη ειμαι κακος επειδη σου ανεφερα οτι ο Πανος δεν θελει SSD και Σκληρο δισκο που το ανεφερε στην αρχη??ΕΙναι κακο που ειμαι σε forum και προσπαθω να κανω κουβεντα/διαλογο??Ειδες πουθενα να σε βρισω?? Δηλαδη εσυ πως εχεις δει οτι λειτουργουν τα forum προτεινει ο καθενας την συνθεση του και δεν σχολιαζουμε/κουβεντιαζουμε καθολου?? Λες και ξαναλες συνεχεια μεχρι και τωρα να βοηθησω τον Pano σε τι πραγμα??? Σχολιο 16 εχω προτεινει τα καλυτερα(κατα τη γνωμη μου βεβαια)πραγματα να κοιταξει να δει απο οπουδηποτε θελει να τα αγορασει και να διαλεξει αυτος οτι κρινει καλυτερο για τις αναγκες του(οπως πχ μητρικη,καρτα γραφικων κλπ). Ουτε απο που να τα αγορασει του ειπα(εντος Ελλαδας και εκτως) ουτε τιποτα. Και ξαφνικα αρχιζει μια συγκριση με εξωτερικο λες και του απαγορευσε κανεις να αγορασει. Μου ζητας ισαξια συνθεση με αυτη που προτεινες εσυ σχολιο σχολιο 18,σου φτιαχνω μια ισαξια σε συνολο και σχολιο 30 αρχιζεις να λες με τιμες εξωτερικου. Και το μονο που αναφερεις συνεχεια ειναι τις λεξεις ''οτι να ναι επιχειρηματα''. Και να σου ξαναθυμισω και κατι που εγραψες σχολιο 36 ''πιο παλιοι και ειδικοι σε θεματα υπολογιστων δεν βλέπω άλλους σε αυτο το φορουμ να προτείνουν pcια, συνέχεια τις ίδιες μούρες βλέπω''. Εμενα μου παρουσιασες μια συνθεση που και απο Ελλαδα οπως ανεφερα μπορει να βγει πανω κατω στα ιδια λεφτα. Σου κολλησε στο μυαλο οτι ο ts που τοσο πολυ νοιαζεσαι οπως λες ηθελε να αγορασει απο εξωτερικο που εκανε 2 προσωπικες συνθεσεις απο Ελληνικα καταστηματα. Και μενα ερχεται στο ''party'' και ο Asx ο οποιος κανει πραγματικα μια αξιολογη απο αποψη χρηματων συνθεση,αλλα ο τροπος και οι σχολιασμοι που βαζει ειναι το λιγοτερο απαραδεκτοι.Το ιδιο και οι τελευταια κουβεντα '''Σε λίγο θα ακούσω ότι οι Ελληνικές τιμές στο hardware είναι καλύτερες και από το newegg και το microcenter trolololol''' ενω απο τα προηγουμενα σχολια ειχαμε ολοι συμφωνησει οτι απο οπου θελει αγοραζει ο καθενας(οχι μονο ο Ts). Ενταξυ τουλαχιστον μετα απο αυτο το topic θα θυμομαστε να μην σχολιαζουμε καμια συνθεση που θα κανεις σε παρομοια topic.
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 O ts δεν θέλει σχολιασμούς ούτε κόντρες που εσείς ξεκινάτε. Θέλει βοήθεια. Σου είπα ότι παρουσιάζεις ότι να ναι επιχείρημα γιατί όντως τα επιχειρήματα σου είναι ότι να ναι. Μου λες πως οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες με του εξωτερικού, και άλλο πράγμα που μόνος σου ξεκίνησες χωρίς να σου πω κάτι, και σου λέω κάνε μου την ίδια σύνθεση με καταστήματα Ελλάδος μιας και τόσο πολύ επιμένεις και σε άλλα σου ποστ όπως επεσήμανε ο asx και εγώ σου είπα ήρεμα και ωραία να μου φτιάξεις την ίδια σύνθεση ενώ εσύ άλλαζες εξαρτήματα βάζοντας αλλά κατώτερα και έβγαζες την ίδια τιμή. Δεν σου είπα βγάλε καλύτερη σύνθεση μιας και εσύ αρχικά δεν υποστηριζες ότι κάνεις καλύτερη σύνθεση αλλά φθηνότερη πράγμα το οποίο δεν το απέδειξες όσες φορές και αν στο ζήτησα λες και δεν καταλαβαινες τι σου έλεγα. Εαν αυτό δεν είναι ότι να ναι τότε τι είναι.... Ούτε εγώ σε έβρισα πουθενά στο φόρουμ. Σε ειρωνεύομαι λίγο, ναι αλλά δεν έθιξα κανένα όπως άλλοι κάνανε απέναντι μου. Δεν έκανες μόνο διάλογο και σχόλια στη σύνθεση μου ούτε μου καρφώθηκε ότι ο τσ θέλει μόνο από το εξωτερικό. Αλλά εσύ επεμενες τόσο πολύ και λανθασμένα ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες εγώ απλώς προσπάθησα να σου αποδείξω αντικειμενικα ότι κάνεις λάθος και ότι οι τιμές έχουν αρκετή διαφορά και για κάποιο λόγο όλοι ο ένας μετά τον άλλο μου επιτίθοναι χωρίς λόγο και χωρίς να τους έχω μιλήσει ή να απευθυνωμαι σε αυτούς. Εαν τώρα εσύ θες βοήθεια για να μου αποδηξεις ότι οι τιμές είναι πάνω κάτω οι ίδιες τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα. Ούτε σου είπα ποτέ πως είσαι κακός και ότι δεν πρέπει να κάνεις συνθέσεις ή να μην σχολιάζεις άλλους. Σου είπα να το κάνεις αντικειμενικα με σωστά επιχειρήματα. Πράγμα το οποίο δεν έκανες. Ούτε έχω κάποιο θέμα μαζί σου, σου απέδειξαν μόνο ότι κάνεις λάθος στις τιμές και ότι έχουν αρκετή διαφορά. Πράγμα το οποίο υποστηριζεις και σε άλλα ποστ πάλι λανθασμένα όπως απέδειξε ο asx.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειπα οτι τα ελληνικα μαγαζια εχουν τις χαμηλοτερες τιμες της Ευρωπης απλα στην δικια σου συνθεση τυχαινε να βγαινουν σχεδον τα ιδια με το αν τα αγοραζε απο Ελλαδα, οπως και το εδειξα με την συνθεση που ανεφερα. Για το αν ειναι κατωτερα αυτα που εβαλα τα ειπε ο Prospector8(με μονη διαφορα την μητρικη ,αλλα και 20ευρο παραπανω η μητρικη της Asus διαφορα στο oc δεν προκειται να δει μιας και αν εχεις ψαξει το oc στους Haswell το μεγαλυτερο ρολο παιζει το κομματι του επεξεργαστη παρα η μητρικη) Ο ts θελει συνθεσεις τις εχει μην λεμε παλι τα ιδια και τα ιδια. Τελος ξαναδιαβασε το μηνυμα του Prospector8 σχολιο 46 για το αν τροφοδοτικο ειναι χειροτερο ή οχι,και το ιδιο και για την ψυκτρα. Απο μενα τελος, εκτως αν θελει γενικα να ρωτησει τιποτα ο Ts για την συνθεση που θελει.
booZe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Btw, έχω την εντύπωση ότι τα ευρωπαϊκά sites πρέπει να βάλουν τον ελληνικό ΦΠΑ (π.χ. +4% σε σχέση με τον γερμανικό για το hardwareversand) για να στείλουν Ελλάδα.
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Συνεχιζεις να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις.. Η όλη αντιπαράθεση μας ήταν ότι οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από το εξωτερικό και όχι ποία σύνθεση είναι καλύτερη όπως υποστηριξες αργότερα. Αντιπαράθεση την οποία μόνος σου ξεκίνησες με το πρώτο σου μήνυμα που απευθύνεσαι σε εμένα. Μετά μου παρουσιάζεις άλλη σύνθεση με την πρόφαση ότι είναι καλύτερη και έβγαζες ίδια τιμή με τη δική μου.... Εάν εφτιαχνα και εγώ την ίδια σύνθεση με την δική σου θα έβγαζα καλύτερη τιμή, πράγμα το οποίο ξεκίνησε την αντιπαράθεση μας, Η ΤΙΜΉ. Το ποία σύνθεση είναι καλύτερη, όπως είπες και μόνος σου δεν είμαστε εμείς οι δύο οι ειδικοί και επαγγελματιες για να κρίνουμε.. Και οι δύο μας πάμε σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα μας αλλά και οι δύο προσπαθούμε να βοήθεισουμε αλλά μέλη ο καθένας με τον δικό του τρόπο... @booze και να ισχύει αυτό που λες, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω, και πάλι είναι αρκετά χαμηλή η τιμή, ειδικά σε τέτοια παραγγελία που ξεπερνά το 1 χιλιάρικο. Αλλιώς δεν νομίζω όλα αυτά τα άτομα που γνωρίζω και ψωνίζουν από το εξωτερικό θα ψωνιζαν εάν η τιμές ήταν ίδιες ή παρόμοιες... Υ. Γ. Έχω παραγγείλει από Αγγλία ρούχα και δεν έγινε κάτι τέτοιο το οποίο ισχυρίζεσαι. Κανονικά την ίδια τιμή πλήρωσα.
Fulgore1 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Επειδη δεν προκειται να καταληξουμε καπου ας κοιταξει ο ts να βαλει και στην συνθεση ενα ποιοτικο Ips monitor(καποιο Lg ή Dell )κατα προτιμηση http://www.skroutz.gr/s/360622/Dell-UltraSharp-U2412M.html?from=autocomplete&keyphrase=dell+ultrasharp+u2412m(απο οπου και αν το αγορασει) λογω αναλυσης και 3 χρονων εγγυησης και στα υπολοιπα ας δει τις προηγουμενες συνθεσεις και ας αγορασει οτι θελει και απο οπου θελει. Και ζηταω εγω συγνωμη και απο τα αλλα ατομα του forum(Millennium,Passionate,Prospector8)που μπλεχτηκαν σε αυτο το topic .
booZe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 @booze και να ισχύει αυτό που λες, πράγμα το οποίο δεν γνωρίζω, και πάλι είναι αρκετά χαμηλή η τιμή, ειδικά σε τέτοια παραγγελία που ξεπερνά το 1 χιλιάρικο. Αλλιώς δεν νομίζω όλα αυτά τα άτομα που γνωρίζω και ψωνίζουν από το εξωτερικό θα ψωνιζαν εάν η τιμές ήταν ίδιες ή παρόμοιες... Υ. Γ. Έχω παραγγείλει από Αγγλία ρούχα και δεν έγινε κάτι τέτοιο το οποίο ισχυρίζεσαι. Κανονικά την ίδια τιμή πλήρωσα. Ρίξε μια ματιά στο III. αυτό λέει νομίζω με τα λίγα γερμανικά που σκαμπάζω. http://www.hardwareversand.de/infoagbprivat.jsp
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 @booze όπως σου είπα δεν το γνωρίζω αυτό, και από προσωπική μου εμπειρία δεν έγινε κάτι τέτοιο. Οι τιμές είναι χαμηλές και ας βάζουν ελληνικό ΦΠΑ αλλιώς κάνεις δεν θα ψώνιζε από εξωτερικό. Γιατί κάνετε όλοι πως δεν καταλαβαινετε??? Τα ίδια και τα ίδια θα λέω?? Και μετά με βγάζετε τρολλερ και σαϊκο... Έλεος...
Zapee995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το θεμα ειναι να την εχεις ψαξει λιγο πριν πας για αγορα απο εξωτερικο...Ακριβως η ιδια συνθεση με του DivertoR απο Ελλαδα ομως βγαινει 971,16 χωρις τη καρτα γραφικων αλλα με δωρεαν μεταφορικα και δωρεαν συναρμολογιση, ολα απο το ιδιο καταστημα. Παιρνει και τη καρτα απο αλλου με 344-6 μεταφορικα, συνολο 1321ευρω και ειναι κομπλε, ανα πασα ωρα και στιγμη με την εγγυηση του χωρις να τρεχει. Απο εξωτερικο εχει 1227 + 20ευρω μεταφορικα (καπου πηρε το ματι μου αλλα δε νομιζω μονο τοσα) = 1247. Αν πιστευεις οτι για τα 74 αξιζει να αγορασεις απο εξωτερικο ειναι δικο σου θεμα καθαρα...Αλλα δε καταλαβαινω γιατι να επιμενει καποιος για αγορα απο εξωτερικο εφοσον οι τιμες ειναι πανω κατω οι ιδιες..
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αλλά δεν νομίζεις μόνο τόσα.... Πολύ αντικειμενικος είσαι.... Πρόσεχε λίγο μην πάθεις τίποτα.... Και δεν επιμένω τόσο. Όπως είπα και σε προηγούμενα σχόλια, που προφανως δεν έχεις διαβάσει, αυτός που θα επιλέξει στο τέλος είναι ο τσ άσχετα με το τι λέω εγώ. Εσείς από την άλλη μόνοι σας έρχεστε σε αντιπαράθεση μαζί μου κάθε φορά και καινούργιο άτομο που δεν έχει να προσφέρει κάτι στο τοπικ απλώς μπαίνει μέσα για να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί μου όπως και εσύ έκανες μόλις τώρα.... Με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια ξανά και ξανά επειδή ο καθένας έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί μου με σχεδόν τα ίδια επιχειρήματα κάθε φορά.... Και έτσι εσύ που φαίνεται ότι χωρίς να έχεις διαβάσει όλο το ποστ βγάζεις το συμπέρασμα ότι έχω κολλήσει τόσο πολύ στις αγορές από το εξωτερικό.... Και άλλοι σαν εσένα που με έβγαλαν τρολλερ και σαϊκο πάλι με την ίδια τακτική...
Zapee995 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 "Αλλά δεν νομίζεις μόνο τόσα.... Πολύ αντικειμενικος είσαι.... Πρόσεχε λίγο μην πάθεις τίποτα.... " Ειδες που γινεσαι εχθρικος χωρις λογο?? Δεν εγραψα το ποστ για να σου τη πω, ισα ισα για να σου δειξω τις διαφορες. Αντιθετως, εχω διαβασει ολο το τοπικ απο την αρχη και πραγματικα δε μπορω να καταλαβω την επιμοση σου στο θεμα...Δε μπηκα για να σου τη πω. Αλλα εσυ επεμενες εχθες οτι ενα pc απο εξωτερικο των 1300 ευρω κοστιζει στην Ελλαδα 1600. Επισης ζητησες απο τα παιδια να σου κανουν μια συνθεση ανταξια της δικης σου και το εκανα εγω για να δεις οτι η παραπαληροφορηση δεν ειναι ωραιο πραγμα. Δε το κανω γιατι εχουν να κερδισουν κατι τα Ελληνικα μαγαζια απο το ποστ μου..Ισα ισα για να καταλαβουν καποιοι οι οποιοι δεν το εχουν ψαξει οτι οι τιμες του εξωτερικου δεν ειναι εξωπραγματικες. 2
DivertoR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Το συγκεκριμένο πσ που το βρήκα 300 ευρώ φθηνότερα αφορά προσωπική μου σύνθεση όπως είπα και σε άλλο μου ποστ, πράγμα το οποίο εξακριβωνει ότι δεν έχεις διαβάσει όλο το ποστ. Πραγματικά θες να ξανά επαναλάβω ότι δεν έχω κολλήσει στο θέμα απλά έρχεστε όλοι και μου λέτε τα ίδια κάθε φορά.... Μην περιμένεις να κάτσω και να τα βλέπω αυτά χωρίς να απαντήσω, γίνομαι επιθετικός ας το πούμε, γιατί οι ποιο πολύ φέρονται ως κομπογιανητες και δεν είναι αντικειμενικοι λέγοντας πράγματα που νομίζουν ότι ισχύει και τα έχουν ακούσει από κάπου και κάποτε,., πράγμα το οποίο είναι σπαστικό και μου την δίνει. Εσύ το έψαξες το θέμα όπως λες και έβγαλες παρόμοια τιμή με άλλη κάρτα γραφικών αλλάζοντας πάλι τα εξαρτήματα όπως έκανε και ο φουλγκοε, δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε με κανένα άλλο μέλος από εδώ μέσα. Απλώς απαντάω σε αυτά που μου στέλνετε είτε είναι επιθετικά όπως λέτε είτε όχι. (είτε οποιοδήποτε άλλο χαρακτηρισμό μου δώσατε σφαλμενα και με μερικές φορές με πολύ αγένεια) Προς θεού δεν έχω κολλήσει με κάτι, οτιδήποτε και να λέτε ότι είναι αυτό, ο καθένας έχει την δική του γνώμη και άποψη, δεν προσπαθώ να αλαξω τις γνώμες σας ούτε συμφωνώ με αυτές. Απλώς εκφράζω τη δική μου που για κάποιο λόγο οι ποιο πολύ έρχεστε σε αντιπαράθεση με αυτήν. Χωρίς εγώ να έχω έρθει ποτέ σε αντιπαράθεση με τις δικές σας γνώμες. Όλο το θέμα ξεκίνησε με εμένα να θέλω να βοηθήσω τον τσ να αγοράσει κάτι ποιο οικονομικό, βοήθεια την οποία δέχτηκε αφού τον ρώτησα πρώτα, και μετά άκουσα από το καθένα το μακρύ του και το κοντό του...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα