Προς το περιεχόμενο

Το ομορφότερο PC CASE που κυκλοφορεί μέχρι τώρα

DX12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατι μου λέει ότι στη χώρα μας το 350d θα κανει πωλήσεις

Προσωπικά το αγαπώ με μια asus gryphon μέσα

Βασικά εγώ το λέω σαν ένα μικρό εκθεσιακό σταντ για το hardware σου

post-276278-0-84983300-1381665301_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελα μιας και βαζουμε και dream cases αυτο εδω με εντυπωσιασε τελευταια..

InWin Tou

http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2013/06/tou2.jpg

Πολυ sci-fi φαση το mirrored case

Το οποιο ειδα εδω.. στο 3ο λεπτο του βιντεο

• Like 1

Ε ναι, και εμένα μετά το NOYNOY case, όλα τα άλλα θα μου φαίνονταν κάπως :P

Οι κουρσάροι γενικά έχουν ωραίο design και είναι και σχετικά διακριτικοί, για πιο επιθετικό design ΝΖΧΤ Phantom... γενικά η λίστα του Zappee ήταν σποτ ον.

Ε ναι, και εμένα μετά το NOYNOY case, όλα τα άλλα θα μου φαίνονταν κάπως :P

Οι κουρσάροι γενικά έχουν ωραίο design και είναι και σχετικά διακριτικοί, για πιο επιθετικό design ΝΖΧΤ Phantom... γενικά η λίστα του Zappee ήταν σποτ ον.

Αν και το Phantom δε μου αρεσει τοσο σαν design, οι χωροι και οι ευκολιες που εχει, κερδιζουν το 10ρακι ανετα!

Απο την αλλη μου αρεσουν πιο λιτα κουτακια. Ακομα και το Raven μου φαινεται υπερβολη αλλα το χαζευω και γιαυτο στη κορυφη της λιστας βαζω το Obsidian μετα τα Carbide και το Graphite απλα για την αποθηκη. :P :P

Μιας και το έχω αυτό και είναι ήδη project on the making, κάρτα γραφικών και ψύξη και τελειώνουμε μαζί με τελικό συμμάζεμα καλωδίων.

post-166174-0-85686100-1381706406_thumb.jpg

post-166174-0-84193100-1381706427_thumb.jpg

post-166174-0-38534600-1381706428_thumb.jpg

post-166174-0-00588500-1381706429_thumb.jpg

post-166174-0-49659400-1381706429_thumb.jpg

post-166174-0-44094200-1381706430_thumb.jpg

post-166174-0-57445700-1381706440_thumb.jpg

• Like 3

Απο τα λιγα κουτια που εχω λατρεψει τοσο..Ευρυχωρο, πολυ καλη κατασκευη, καλο airflow και σχετικα αθορυβο. The best of all, η λαβη που εχει απο πανω για τη μεταφορα, απλα respect! :P

Ναι με μπερδεψαν λιγο αυτα που εγραψε με τα quotes και μου φανηκε ειρωνικο το σχολιο του.. Ισως να 'μαι και λαθος και να μπερδευτηκα απο τον τροπο που τα διατυπωσε.. Who knows! Μη μου κοροιδευεται το κουτακι μονο, σφαξιμο εις το γονατο!

Για το κουτι που έβαλα κάτω έγραψα, σου έβαλα ; Γιατι δεν είχα καταλάβει για τι μιλουσες

Περί κουτιου πιστεύω ότι το 600t θα μείνει στην ιστορία σαν classic case γιατι ειναι όμορφο ανέβασε τα standard στα specs των gaming κουτιων και όχι μόνο όπως έγινε και με το δικό μου το stacker

Έχεις και silver edition σε κόβω σε 5 χρόνια σε βιτρίνα εγώ πάντως δεν θα το έδινα και νέο case να επερνα

Κάντε παράθεση εδώ και γράψτε corsair, coolermaster, bitfenix να δούμε ποσοστιαία τι προτίμηση στο σύνολο

Coolermaster

post-276278-0-61934300-1381717842_thumb.jpg

• Like 1

Tο tj11 σωστα ?

Για το κουτι που έβαλα κάτω έγραψα, σου έβαλα ; Γιατι δεν είχα καταλάβει για τι μιλουσες

Περί κουτιου πιστεύω ότι το 600t θα μείνει στην ιστορία σαν classic case γιατι ειναι όμορφο ανέβασε τα standard στα specs των gaming κουτιων και όχι μόνο όπως έγινε και με το δικό μου το stacker

Έχεις και silver edition σε κόβω σε 5 χρόνια σε βιτρίνα εγώ πάντως δεν θα το έδινα και νέο case να επερνα

Κάντε παράθεση εδώ και γράψτε corsair, coolermaster, bitfenix να δούμε ποσοστιαία τι προτίμηση στο σύνολο

Coolermaster

Coolermaster και Corsair απο μενα(και την κοπελα στην φωτο μαζι  :P  :P )

• Like 1

Coolermaster και Corsair απο μενα(και την κοπελα στην φωτο μαζι :P :P )

Η κοπέλα όταν την είδα στο YouTube να μιλάει είχα 2 σκέψεις πρώτον να βάλω τα γέλια που βαλαν την μπάρμπη να μιλάει για pc

Και δεύτερον να @@@&)(::/-@@

Ώσπου σε κάποια βίντεο πήρε κατσαβιδι και άρχισε να στήνει και να μοντάρει case Μονή της και είχα και ένα άλλο φίλο τεχνικό δίπλα μου και είχαμε φάει μια εμπλοκή. Το pink 600t της το χέι κανει ειδικά δώρο η corsair για αυτήν και έλεγε μόνη της ότι έσκασε σε ένα λαν πάρτι με αυτο και είχαν πάθει πλάκα

TastyPCTV το κανάλι της έχει παρουσιάσει τα καλύτερα project ειδικά σε corsair

http://m.youtube.com/watch?v=2TFou20hvmA

Λίγο ΘΕΑ!

Και λιγο γαματη στα reviews! Ειναι ψαγμενη η Barbie..

Παλια ελεγα Thermaltake στα κουτια.. Μιας και ειχαν περασει 2 απ'τα χερια μου σε προηγουμενα συστηματα, ενα full tower και ενα midi..

Μεχρι που εσπασε ενας ανεμιστηρας στην οροφη του midi και επρεπε να λυσω τα παντα για να καταφερω να τον αλλαξω..

Μετα πηγα σε Corsair και απλα ειναι μονοδρομος.. Το 600Τ silver δεν προκειται να παει πουθενα, ειναι βιτρινα απο μονο του ετσι οπως εχει γινει πλεον και το λατρευω..

Σαν 2η εταιρια ναι και εγω CM θα ελεγα, με τον μεγιστανα Cosmos να ειναι στην κορυφη.

• Like 2

Και λιγο γαματη στα reviews! Ειναι ψαγμενη η Barbie..

Παλια ελεγα Thermaltake στα κουτια.. Μιας και ειχαν περασει 2 απ'τα χερια μου σε προηγουμενα συστηματα, ενα full tower και ενα midi..

Μεχρι που εσπασε ενας ανεμιστηρας στην οροφη του midi και επρεπε να λυσω τα παντα για να καταφερω να τον αλλαξω..

Μετα πηγα σε Corsair και απλα ειναι μονοδρομος.. Το 600Τ silver δεν προκειται να παει πουθενα, ειναι βιτρινα απο μονο του ετσι οπως εχει γινει πλεον και το λατρευω..

Σαν 2η εταιρια ναι και εγω CM θα ελεγα, με τον μεγιστανα Cosmos να ειναι στην κορυφη.

Αυτο. :P . Και εγω σκεφτομουν για το 600Τ αλλα δυστηχως δεν χωραγε την ψυκτρα που ειχα παραγγειλει  :cry: .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...