DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Βασικα χωραει μεχρι την Corsair H100i το Scout 2 αν βγαλεις το απο πανω καπακι και την τοποθετησεις απεξω οπως πχ μπορεις να δεις εδω.http://www.youtube.com/watch?v=roFb3TNePIg στο 21:05 λεπτο.Το χω δείξει το κουτι μου αρκετές φορές το scout ένα casual που έφτιαξα πριν 5 μήνες στα 1150 αλλα θα το ξαναβαλω 2 πράγματα το κατηγορώ για το χώρο πάνω του radiator θα μπορούσαν να το Χανιά προβλέψει καλύτερα και για το βάρος του θα μπορούσε να λιγότερο βαρύΕπίσης κύριε Fulgore1 περιμένω να μου στείλεις photo του case σου γιατι μου αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το πιο κομψο http://www.skroutz.gr/s/417925/Xilence-Interceptor-Pro.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αστα αυτα Corsair 200r και πολυ σου ειναι Σωστός Με γιες!!! ζαχαρωνω το 350D εγώ, τώρα βάλε καμία pic να το δούμε Θα βγάλω όταν παραλάβω το δεύτερο (γιατί το πρώτο πήγε για RMA ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το πιο κομψο http://www.skroutz.gr/s/417925/Xilence-Interceptor-Pro.html Αυτο ειναι κτηνος!! Μου θυμίζει το νέο κτηνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το Corsair SE έχει θέμα με την χωρητικότητα. το πιο κομψο http://www.skroutz.gr/s/417925/Xilence-Interceptor-Pro.html Το έχεις δεί από κοντά ? Πολύ πλαστικούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaxPayne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στα ονειρα μου μονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Θα θέλα γνώμες να μου πείτε για αυτο το κλασικό κουτι που χω τι μπορω να κάνω για να το κάνω πιο ομορφω γιατι εχει συναισθηματικη αξια για μενα? υπόψιν δεν έχει απο πίσω χώρους για cable management....να βάλω sleeves που θα βρω καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έλα ρε Stacker!!! Αερογραφία του έχεις κάνει ? Εξωτερικά δεν βλέπω κάτι άλλο να κάνεις. Εσωτερικά μπορείς να το βάψεις αλλά η ηλεκτροστατική είναι ακριβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Για εμενα ειναι: Corsair: 750D-800D-C70-Air540 NZXT: Phantom 630 Silverstone: TJ07-Raven RV2 Και το μικρο της παρεας: Bitfenix: Prodigy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έλα ρε Stacker!!! Αερογραφία του έχεις κάνει ? Εξωτερικά δεν βλέπω κάτι άλλο να κάνεις. Εσωτερικά μπορείς να το βάψεις αλλά η ηλεκτροστατική είναι ακριβή. Ηταν τα συλλεκτικά csx stacker που είχε βγάλει καλώδια χρωματιστά sleeves που μπορω να βρω;; Για εμενα ειναι: Corsair: 750D-800D-C70-Air540 NZXT: Phantom 630 Silverstone: TJ07-Raven RV2 Και το μικρο της παρεας: Bitfenix: Prodigy Για το raven 3 silverstone τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μετά απο αυτο παιδιά που μας έδειξε ο φίλος μπορω να πεθάνω ήρεμος ; dafuq? Δεν καταλαβα που ειπα κατι το περιεργο.. Επρεπε να γραψω 600Τ Silver Edition για να ειναι οk αυτο που ειπα? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 dafuq? Δεν καταλαβα που ειπα κατι το περιεργο.. Επρεπε να γραψω 600Τ Silver Edition για να ειναι οk αυτο που ειπα? Μαλλον θα εννοουσε το κουτι που εχει κατω απο το σχολιο του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 το πιο κομψο http://www.skroutz.gr/s/417925/Xilence-Interceptor-Pro.html εμετικο και αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 εμετικο και αυτοΠραγματικά όμως! κάνω εμετο απο τα ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skr1ll3x Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μαλλον θα εννοουσε το κουτι που εχει κατω απο το σχολιο του Ναι με μπερδεψαν λιγο αυτα που εγραψε με τα quotes και μου φανηκε ειρωνικο το σχολιο του.. Ισως να 'μαι και λαθος και να μπερδευτηκα απο τον τροπο που τα διατυπωσε.. Who knows! Μη μου κοροιδευεται το κουτακι μονο, σφαξιμο εις το γονατο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα