DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Με αφορμή το παρακάτω case που με άφησε κάγκελο και οπτικά αλλα και οικονομικά θα θέλα να ακούσω, να δω γνώμες των πιο ομορφων κουτιων που υπάρχουν μέχρι στιγμής και επιτα για αγορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο τιτλος του topic ειναι λιγο λαθος,οπως και αυτο που ζητας με την εννοια οτι 1)δεν οριζεις budget 2)και σημαντικοτερον ενα κουτι που ο ενας θεωρει ωραιο του αλλου μπορει να μην του αρεσει,αρα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δλδ αυτο σου αρεσει εσενα? διοτι εγω το θεωρω εκτρωμα. Μου θυμιζει λιγο Αγια Βαρβαρα, φτιαγμενα manta, με μλπε φωτα απο κατω. Βεβαια περι ορεξεως...... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο τιτλος του topic ειναι λιγο λαθος,οπως και αυτο που ζητας με την εννοια οτι 1)δεν οριζεις budget 2)και σημαντικοτερον ενα κουτι που ο ενας θεωρει ωραιο του αλλου μπορει να μην του αρεσει,αρα ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου. Μα ακριβός αυτο θέλω μάλλον δεν το έθεσα σωστάΘέλω να μάθω σύμφωνα με το γούστο και σκέψη του καθενός πιο ειναι το ομορφότερο pc case Ασχετου budget Οπως εμένα μου αρέσει το παραπάνω αλλα δεν θα έδινα 1600€ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.911706 Το αγαπημένο μου casual κουτι επίσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solton57010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δλδ αυτο σου αρεσει εσενα? διοτι εγω το θεωρω εκτρωμα. Μου θυμιζει λιγο Αγια Βαρβαρα, φτιαγμενα manta, με μλπε φωτα απο κατω. Βεβαια περι ορεξεως...... Απο τα πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου https://www.skroutz.gr/s/335215/Corsair-Graphite-Series-600T-Special-Edition-White.html Και μακραν το πιο ασχημο https://www.skroutz.gr/s/2453952/Lian-Li-PC-CK101-Premium.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δλδ αυτο σου αρεσει εσενα? διοτι εγω το θεωρω εκτρωμα. Μου θυμιζει λιγο Αγια Βαρβαρα, φτιαγμενα manta, με μλπε φωτα απο κατω. Βεβαια περι ορεξεως...... Ενα πράγμα όπως με τις γυναίκες Απο τα πιο ομορφα κατα τη γνωμη μου https://www.skroutz.gr/s/335215/Corsair-Graphite-Series-600T-Special-Edition-White.html Και μακραν το πιο ασχημο https://www.skroutz.gr/s/2453952/Lian-Li-PC-CK101-Premium.html Καλά το τρενάκι εμετος απλα!! Το corsair μάλιστα σύμφωνο αλλα να που ένας φίλος το είδε και του πα ωραίο και μου λέει δεν πας καλά ειναι σαν πλυντήριο με το διακόπτη για τα προγράμματα απο πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο τιτλος ειναι λαθος...Απ'ότι καταλαβα θελεις ο καθενας να πει τη γνωμη του για το πιο κουτι θεωρει ομορφοτερο. Κατι σα γκαλοπ δηλαδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο τιτλος ειναι λαθος...Απ'ότι καταλαβα θελεις ο καθενας να πει τη γνωμη του για το πιο κουτι θεωρει ομορφοτερο. Κατι σα γκαλοπ δηλαδη.Ακριβώς!!! Απλα δεν έβαλα στο τέλος την λέξη γνώμες Αρέσει σε κανένα το συγκεκριμένο με αυτο το χρωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οχι..... μακρια λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όλα ωραία είναι , αέρα να παίρνουν και καλά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όλα ωραία είναι , αέρα να παίρνουν και καλά είναι Χαχαχαχαχαχαχα σωστος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οχι..... μακρια λεμε Περιμένω να δω την γνώμη σου σε κόβω για minimal απλές γραμμές corsair και fractal design να υπόθεσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 στο τέλος μας βλέπω με κανένα κουτί νουνου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δες καλυτερα στον τομεα Δειξτε το κουτι σας,εκει εχεις καλυτερη γνωμη του τι θεωρει ο καθενας ωραιο γιαυτον μιας και μιλαμε και για εσωτερικο κουτιου και πειραγματα,υδροψυξεις κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DX12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 όλα ωραία είναι , αέρα να παίρνουν και καλά είναι απλα πέρα απο το πόσο λειτουργικά ειναι και σωστά τα κουτιά με ενδιαφέρει να μιλήσουμε για design γιατι ποτέ δεν είχαν και τώρα έχουν άρχισει οι εταιρίες και ασχολούνται και με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα