Προς το περιεχόμενο

Acronis True Image 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους σας.

έχω δημιουργήσει ένα bootble usb με το acronis True Image.

περιλαμβάνει απο τον υπολογιστή μου έχοντας ένα κύριο διαμέρισμα (1 δίσκο), τα windows, office, photoshop, power director.

έχει δημιουργηθεί χωρίς να έχουν μπεί ακόμη οι drivers της μητρικής και κάρτας ήχου.

ΕΡΩΤΗΣΗ

σε άλλον υπολογιστή που θέλει ο κάτοχος να περάσε τα ίδια τα παραπάνω ... γίνεται??????

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Όταν ξεκινήσουν τα windows λογικά θα σου ζητήσουν drivers για τα συστήματα του αλλου υπολογιστή. Αν είσαι τυχερός και δεν υπάρχει καμία βαριά ασυμβατότητα του hardware με τους drivers που εχει το image, δεν θα εχεις ουτε μπλε οθόνες, ουτε κολλήματα. Εννοείται τους drivers του αλλου υπολογιστή τους εχεις κατεβάσει απο πριν. 

Δημοσ.

Μπορείς να το δοκιμάσεις. 

Όταν ξεκινήσουν τα windows λογικά θα σου ζητήσουν drivers για τα συστήματα του αλλου υπολογιστή. Αν είσαι τυχερός και δεν υπάρχει καμία βαριά ασυμβατότητα του hardware με τους drivers που εχει το image, δεν θα εχεις ουτε μπλε οθόνες, ουτε κολλήματα. Εννοείται τους drivers του αλλου υπολογιστή τους εχεις κατεβάσει απο πριν. 

αν το bootable όπως έχω προαναφέρει έχει δημιουργηθεί (χωρίς drivers), για να εγκατασταθούν μετά.... θα υπάρξει πρόβλημα.

Επίσης αυτό που ανέφερε ο TheELF  για το Acronis Universal Restore, αυτό δεν είναι ενσωματωμένο στο acronis 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...