pantnt30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλημέρα σε όλους σας. έχω δημιουργήσει ένα bootble usb με το acronis True Image. περιλαμβάνει απο τον υπολογιστή μου έχοντας ένα κύριο διαμέρισμα (1 δίσκο), τα windows, office, photoshop, power director. έχει δημιουργηθεί χωρίς να έχουν μπεί ακόμη οι drivers της μητρικής και κάρτας ήχου. ΕΡΩΤΗΣΗ σε άλλον υπολογιστή που θέλει ο κάτοχος να περάσε τα ίδια τα παραπάνω ... γίνεται?????? Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις,ίσως σταθείς τυχερός. Κανονικά πρέπει να το κάνεις με Acronis Universal Restore http://kb.acronis.com/content/23561
pantnt30 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 σε ευχαριστώ TheELF ΠΙΣΤΕΎΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ
arc Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να το δοκιμάσεις. Όταν ξεκινήσουν τα windows λογικά θα σου ζητήσουν drivers για τα συστήματα του αλλου υπολογιστή. Αν είσαι τυχερός και δεν υπάρχει καμία βαριά ασυμβατότητα του hardware με τους drivers που εχει το image, δεν θα εχεις ουτε μπλε οθόνες, ουτε κολλήματα. Εννοείται τους drivers του αλλου υπολογιστή τους εχεις κατεβάσει απο πριν.
pantnt30 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να το δοκιμάσεις. Όταν ξεκινήσουν τα windows λογικά θα σου ζητήσουν drivers για τα συστήματα του αλλου υπολογιστή. Αν είσαι τυχερός και δεν υπάρχει καμία βαριά ασυμβατότητα του hardware με τους drivers που εχει το image, δεν θα εχεις ουτε μπλε οθόνες, ουτε κολλήματα. Εννοείται τους drivers του αλλου υπολογιστή τους εχεις κατεβάσει απο πριν. αν το bootable όπως έχω προαναφέρει έχει δημιουργηθεί (χωρίς drivers), για να εγκατασταθούν μετά.... θα υπάρξει πρόβλημα. Επίσης αυτό που ανέφερε ο TheELF για το Acronis Universal Restore, αυτό δεν είναι ενσωματωμένο στο acronis 14
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα