Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!! εχω το iphone 4 και ειμαι λιγο ασχετος!!!ηθελα ενα iphone βρηκα στις αγγελιες μεταχειρισμενο και το πηρα!!! το θεμα ειναι οτι πηγα σε μαγαζι και μου ειπαν οτι ειναι απο εξωτερικο!πως ξερω αν εχεις κανει jailbreak η οχι? ειναι σιγουρο οτι εχει κανει jailbreak?θελω να μαθω ας με βοηθησει καποιος!!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!! εχω το iphone 4 και ειμαι λιγο ασχετος!!!ηθελα ενα iphone βρηκα στις αγγελιες μεταχειρισμενο και το πηρα!!! το θεμα ειναι οτι πηγα σε μαγαζι και μου ειπαν οτι ειναι απο εξωτερικο!πως ξερω αν εχεις κανει jailbreak η οχι? ειναι σιγουρο οτι εχει κανει jailbreak?θελω να μαθω ας με βοηθησει καποιος!!!

Κατ'αρχάς έχεις σήμα? Για το jailbreak, δες αν υπάρχει ένα καφέ εικονίδιο που λέει cydia. Σε πρώτη φαση. Δεν είναι σίγουρο ότι έχει jailbreak. Οτι θες πες μου. 

Δημοσ.

<p>σημα εχω κανονικα!! αλλα δεν εχω κανενα προγραμμα να λεγεται cydia!!!</p>

Οκ λοιπον δεν ειναι jailbroken η συσκευή, το πιθανότερο ειναι οτι εχει R-Sim (ειναι ενας sim tray ο οποίος μπαίνει εκεί που ήταν ο κανονικός της κάρτας σιμ και ξεγελάει να στο πώ έτσι το τηλέφωνο να νομίζει οτι εχει τη σωστή κάρτα).

Ενημερώσου και διάβασε λίγο περι αυτού και ΜΗΝ κανεις αναβαθμίσεις προς το παρόν γιατι μπορεί να κλειδωσει. Ούτε αναβάθμιση ούτε ρηστορ ούτε μέσα απο το κινητό ούτε απο ιτουνς στον υπολογιστή. Αστο οπως ειναι. Και ότι θελεις μου λες.

Δημοσ.

αρα δεν μπορω να βαλω το ios 7 στο κινητο μου? η θα βγει συγκεκριμενη ενημερωση για αυτο?

αμα ειχε r-sim δεν θα φενοταν οταν εβγαζα την sim απο το κινητο?

Δημοσ.

Άμα είχες σήμα κανονικά και to tray σου me την sim σου normal γιατί αλλιώς θα φαινόταν η rsim τότε είσαι factory unlock Kai όλα καλά.

Δημοσ.

Τοτε ποιο ειναι αυτό το περιβόητο μαγαζί που το έβγαλε ξένο το τηλέφωνο? θα μας τρελλάνεις?

Sent from my iPad using Insomnia

Εγωθα σου λεγα να μην κανεις ενημέρωση αν δε μου πεις πρωτα μερικες λεπτομέρειες να δω τι παιζει.

Στειλε μου με πμ τα εξής

Απο ρυθμίσεις-γενικα- πληροφορίες

Model number, iOS version και modem firmware

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...