Iron Man1988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Θέλω μια κάρτα γραφικών για παιχνίδια οπώς assasins creed call of duty splinter cell..!!Έχετε κάποια να μου προτεινεται μεχρι 150 ευρω
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516477 Αν μπορείς να ανέβεις 15 ευρο. Επίσης περίμενε και λίγο να δούμε και τις τιμές από τις καινούργιες amd
giannisbog Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στα λεφτα που ζητας αυτη πιστευω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513595
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλύτερα να ανεβεί 15 και να πάει στα καλύτερα στην κατηγορία του
kostas/88 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 καλησπέρα και από εμένα για να μην ανοίγω καινούριο θέμα γιατί πάνω κάτω τα ίδια θα έλεγα και εγώ τα γράφω εδώ. ψάχνει ένα φιλαράκι κάρτα γραφικών διαθέτει + - 150 euro η ανάλυση που παίζει είναι 1080 σε μια 24 άρα και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να παίζει lol και το assassin's creed 4
Millennium Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 7850 ή 650 ti boost.Με +20€ παίρνει 7870.
kostas/88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 7850 ή 650 ti boost.Με +20€ παίρνει 7870. Από τις καινούριες της AMD αξίζει καμιά σε αυτά τα λεφτά;;
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μαρεσει που προτεινετε όλοι καρτες χωρις καν να ξερετε το υπολοιπο συστημα καθώς και το τροφοδοτικο!!
kostas/88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 270X αλλά ξεκινάνε από 190 ευρώ. Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την βοήθεια ήσουν αυτός που ζήταγα αυτή την στιγμή κάποιος λιτός και απέριττος χωρίς πολλές φανφάρες. Μαρεσει που προτεινετε όλοι καρτες χωρις καν να ξερετε το υπολοιπο συστημα καθώς και το τροφοδοτικο!! Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις με τις πληροφορίες που σου δίνουν απλά μην το κάνεις, κάνεις δεν ζήτησε προσωπικά την γνώμη σου οπότε....
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Σε ευχαριστώ πολύ ρε φίλε για την βοήθεια ήσουν αυτός που ζήταγα αυτή την στιγμή κάποιος λιτός και απέριττος χωρίς πολλές φανφάρες. Αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να βοηθήσεις με τις πληροφορίες που σου δίνουν απλά μην το κάνεις, κάνεις δεν ζήτησε προσωπικά την γνώμη σου οπότε.... Αμα δνε θελεις εσύ να παρεις μια σωστή προταση βαση αυτών που ήδη έχει ο φιλος σου και των αναγκών του εγω οντως περιττεύω. Εχετε πολυ γελιο μερικοι τελικα!! Δεν φτάνει που λεμε καποια πραγματα για το δικο σας καλο βγάζεται και γλώσσα απο πανω... 1
kostas/88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αμα δνε θελεις εσύ να παρεις μια σωστή προταση βαση αυτών που ήδη έχει ο φιλος σου και των αναγκών του εγω οντως περιττεύω. Εχετε πολυ γελιο μερικοι τελικα!! Δεν φτάνει που λεμε καποια πραγματα για το δικο σας καλο βγάζεται και γλώσσα απο πανω... Αντίθετος με εσένα που είσαι για κλάματα, που το μεγαλύτερο ποσοστό τον σχολίων σου είναι troll ή έχουν ύφος troll για να ρίχνεις λάδι στην φωτιά για μια διαδικτυακή αψιμαχία.
WalkerSW Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Αντίθετος με εσένα που είσαι για κλάματα, που το μεγαλύτερο ποσοστό τον σχολίων σου είναι troll ή έχουν ύφος troll για να ρίχνεις λάδι στην φωτιά για μια διαδικτυακή αψιμαχία. Κανεις hijack σε θεμα άλλου παιδιου, σχολιαζεις με ειρωνικο τρόπο ενα μήνυμα μου που το μονο που τονισα ειναι ότι χρειάζονται περισσοτερες πληροφοριες για να μπορουν να γινουν σωστές προτάσεις και μετα εγώ ειμαι το τρολλ και αυτος που ριχνει το λαδι στην φωτια? Μαλλον ξυπνησες στραβα σημερα... 1
kostas/88 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Μαρεσει που προτεινετε όλοι καρτες χωρις καν να ξερετε το υπολοιπο συστημα καθώς και το τροφοδοτικο!! Κανεις hijack σε θεμα άλλου παιδιου, σχολιαζεις με ειρωνικο τρόπο ενα μήνυμα μου που το μονο που τονισα ειναι ότι χρειάζονται περισσοτερες πληροφοριες για να μπορουν να γινουν σωστές προτάσεις και μετα εγώ ειμαι το τρολλ και αυτος που ριχνει το λαδι στην φωτια? Μαλλον ξυπνησες στραβα σημερα... για να κάνουμε μια αναδρομή .....μμμ ναι, απλός τόνισες δεν ειρωνεύτηκες καθόόόόλου. Τες πα.επειδή μερικοί έχουμε χάσει το νόημα τον λέξεων, το λίγο εδώ για να μην χαλάω και το θέμα του παιδιού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα