Fotis2210 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πριν λιγο καιρο ο αδελφος μου μου πηρε το lg 4x hd. Κινιταρα για εμενα αλλα εχω ενα προβλημα στην μπαταρια. μπορει να μην εχω κανει τιποτα για κανα 4ωρο και η μπαταρια μου να ειχε πεσει 2% αλλα με το που το χρησιμοποιησω πεφτει σαν τρελη χθες το βραδυ το φωρτησα , μπηκα λιγο facebook και μετα μου επεσε η μπαταρια στο 15% τι να κανω?
nikomania-- Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Έχεις βάλει custom rom ή custom kernel? Overclock? Επίσης μήπως έχεις καμία εφαρμογή που ελέγχει τις λειτουργίες τις μπαταρίας? (κάτι του στυλ battery saver)
stamatinho Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Στο εκανε απο την αρχη αυτο?Αν οχι γυρνα σε factory reset. Aν ναι γινε root και ξεκινα να σβηνεις ολες τις βλακεις της lg,που δεν ειναι απαραιτητες για σενα και το κινητο φυσικα.
ThodorisZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Ο μονος λογος να γινεται αυτο ειναι αν εχεις κανει root και εχεις φλασαρει kernel που δεν εχει deepsleep..Αν εχεις cwm recovery κανε ενα wipe battery stats. Αν δεν εισαι root λογικα θα εισαι ακομα στην εγγυση,πηγαινε να το δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα