stamatinho Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Απλα να ξερεις οτι το 3ρι εχει λιγο μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας σε σχεση με αυτο που ειχες. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
headbanger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 να ενημερώσω, ότι κατέληξα στο ΝΟΚΙΑ 1020. Αφορμή ήταν και το ότι με εντυπωσίασε που το είδα από κοντά στο νεο Microsoft κατάστημα που άνοιξε (το 2ο στον Καναδά) @ west Edmonton mall. το είχανε σε προσφορά στα 700 δολάρια , οπώτε δεν το πολυσκέφτηκα. όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστηκά, που μπορεί να υπολείπονται στα χαρτιά έναντι σε άλλες ναυαρχίδες, είναι το smoothest κινήτό που έχω πιάσει στα χέρια μου. λιγο μικρότερη οθόνη απο το ΝΟΤΕ ΙΙ αλλά με εξέπληξε το μοντέλο και το λειτουργικό πολύ ευχάριστα. Από έναν μη fαn boy που θέλει απλά να κάνει την δουλειά του
kataramenos32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 να ενημερώσω, ότι κατέληξα στο ΝΟΚΙΑ 1020. Αφορμή ήταν και το ότι με εντυπωσίασε που το είδα από κοντά στο νεο Microsoft κατάστημα που άνοιξε (το 2ο στον Καναδά) @ west Edmonton mall. το είχανε σε προσφορά στα 700 δολάρια , οπώτε δεν το πολυσκέφτηκα. όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστηκά, που μπορεί να υπολείπονται στα χαρτιά έναντι σε άλλες ναυαρχίδες, είναι το smoothest κινήτό που έχω πιάσει στα χέρια μου. λιγο μικρότερη οθόνη απο το ΝΟΤΕ ΙΙ αλλά με εξέπληξε το μοντέλο και το λειτουργικό πολύ ευχάριστα. Από έναν μη fαn boy που θέλει απλά να κάνει την δουλειά του Μια χαρα επιλογη εκανες φιλε μου. Καλοριζικο και καλοδουλευτο
Fulgore1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 να ενημερώσω, ότι κατέληξα στο ΝΟΚΙΑ 1020. Αφορμή ήταν και το ότι με εντυπωσίασε που το είδα από κοντά στο νεο Microsoft κατάστημα που άνοιξε (το 2ο στον Καναδά) @ west Edmonton mall. το είχανε σε προσφορά στα 700 δολάρια , οπώτε δεν το πολυσκέφτηκα. όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστηκά, που μπορεί να υπολείπονται στα χαρτιά έναντι σε άλλες ναυαρχίδες, είναι το smoothest κινήτό που έχω πιάσει στα χέρια μου. λιγο μικρότερη οθόνη απο το ΝΟΤΕ ΙΙ αλλά με εξέπληξε το μοντέλο και το λειτουργικό πολύ ευχάριστα. Από έναν μη fαn boy που θέλει απλά να κάνει την δουλειά του δεν υπολειπεται στα χαρτια απο αλλες ναυαρχιδες κανεις λαθος,οπως εχει αναφερθει και πιο παλια αλλο λειτουργικο το Ios αλλο των Windows Phones(γιαυτο και τα 2 αυτα εχουν μονο 2πυρηνα βγαλει)και αλλο των Android που βλεπεις και εχει γεμισει ο τοπος με 4πυρηνα. Ασε που το 1020 θεωρειται και αυτο ναυαρχιδα των WP. Και στο παραπανω σχολιο ελπιζω να γινει μαθημα σε ορισμενους να μαθουν να προτεινουν και τιποτα αλλο εκτως απο Android...
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Και στο παραπανω σχολιο ελπιζω να γινει μαθημα σε ορισμενους να μαθουν να προτεινουν και τιποτα αλλο εκτως απο Android... O καθενας προτεινει κατι που ταιριαζει στον εκαστοτε τοπικ σταρτερ με βαση αυτα που γνωριζει. Προσωπικα μιλωντας, δε θα μπορουσα ποτε να προτεινω ενα Windows Phone με διαφορετικο γνωμονα πλην των specs γιατι δεν εχω καμια εμπειρια με το λειτουργικο. Και το flame ληγει εδω. Καλοριζικο ts, γραψε και καμια εμπειρια αν θελεις σε μερικες μερες για να υπαρχει 1
headbanger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2013 Το έχω στα χέρια μου 4 μέρες τώρα. Αρκετά ομαλό στην χρήση. πράγμα θετικό. Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες. δεν κάνω πλάκα. (με wifi Bluetooth push email, gps ενεργά) και εμένα να το σκαλίζω. Πληροφοριακά αυτη τη στιγμή last charge = 11 hours ago, υπόλοιπο μπαταρίας 76%. αυτό κυρίως σε αναμονή λόγο νύχτας. άκουγα tuneIn radio Και σπαμαρα social media το πρωί για 1 ώρα στο λεοφορείο. και συνολικά έγραψα 14 emails Και καμιά 50αριά texts. ένα αρνητικό είναι under development οι εφαρμογές banking που χρησιμοποιούσα για την τράπεζα μου. μικρό το κακό μιας και έχουν και Mobile edition των σελίδων τους. Η κάμερα του είναι αυτό που με κέρδισε.Η επιλογή faceswap η να βγάζεις κάποιον που περπατάει από το πλάνο είναι απλά θεικές!!!!! Από design δεν έχω να πω τίποτα το ιδιαίτερο μιας και αντικειμενικά δεν έχω γούστο. Ενα πράγμα που ίσως με ενοχλεί είναι η κάμερα που προεξέχει. αλλά βρήκα θηκούλα στο amazon, οπώτε δεν θα φοβαμαι για γρατσουνιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα