Socratis_g Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Πριν λιγο καιρο ειχε βαλει στα 20 ευρω το god of war ascension. Το ακυρωσα γιατι δεν ηταν η ελληνικη εκδοση. Δε σου έφτανε αυτό που σου πούλησα εγώ? ήθελες και 2ο? =p
Federer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Μου εστειλαν κι εμενα mail οτι ειναι η ελληνικη εκδοση!
Orfeus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Σε αναμονη κ γω.Η ελληνικη εχει ελληνικη μεταγλωττιση? Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App
Federer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Σε αναμονη κ γω.Η ελληνικη εχει ελληνικη μεταγλωττιση? Αποστολή από το GT-I9082 με τη χρήση Insomnia App Ελληνικούς υπότιτλους εχει
veider Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 το χτυπησα και εγω , με παραλαβη απο το καταστημα. Ξερουμε ποτε θα το εχουμε γιατι το απαντητικο μαιλ δεμ λεει κατι? 1
pcbill Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Κοντά Παρασκευή... όπως μου είπαν για τις νέες παραγγελίες...
katsikoula Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 πλέον είναι άμεσα διαθέσιμο! βρίσκομαι στο στάδιο τιμολόγηση παραγγελίας... λογικά αύριο θα το έχω... 1
Orfeus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδια μολις παρελαβα,δεν εχει πουθενα τιποτα για ελληνικα το κουτακι απ'έξω...
veider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Μου εστειλαν κι εμενα mail οτι ειναι η ελληνικη εκδοση! Εχεις το mail αυτο? Μολις πηγα να παραλαβω, κοιταω τη συσκευασια και πουθενα ελληνικη υποτιτλοι.Στο Media markt εχει μεσα απο τη ζελατινα αυτοκολητο που λεει ελληνικοι υποτιτλοι. Δεν φτανει που ειναι ΨΕΥΤΕΣ ειναι και ΑΣΧΕΤΟΙ,ακουστε τι μου ειπαν στο καταστημα: Eiναι REGION ευρωπης αρα εναι οκ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!Επισεις ολοι οι υποτιτλοι λεει ειναι hardcore και ειναι στανταρ !!!!!! Ειχα πολλα χρονια να πατησω στο eshop τωρα ουτε απο απεξω δεν θα ξαναπερασω
Zapee995 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ακομα και χωρις ελληνικα να ειναι η συσκευασια ή χωρις ελληνικη σημαια, θα εχει ελληνικα μεσα..Τουλαχιστον ετσι εγραφε καποιος φαν σε γειτονικο φορουμ. Ας επιβεβαιωθει παρακαλω απο καποιον που το αγορασε απο eshop χωρις ελληνικα απ'εξω.
ababapanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 παιδια εμενα ηρθε το μηνυμα να περασω να το παραλαβω αλλα με αυτα που διαβαζω μαλον δεν θα το παρω. σιγουρα δεν ειναι Ελληνικο? το πηρε κανεις αλλος?
Mr_Terror Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Η ελληνικη εκδοση εχει στο εξωφυλλο την ελληνικη σημαια. Ειναι η εκδοση που εισαγει η σονυ ελλας. Υπαρχει εκδοση με ελληνικους υποτιτλους χωρις την ελληνικη σημαια στο εξωφυλλο.Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο διακριτικο πανω στο κουτι που να δειχνει οτι εχει ελληνικα. Οποτε η το ρισκαρετε, η ακυρωνετε την παραγγελια.
Orfeus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καταρχην να ενημερωσω οτι η συσκευασια γραφει πανω "not to be sold seperately".Αρα το παιχνιδι είναι πακέτο με κάτι άλλο που το σπασανε και το πουλανε χωριστα.
veider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Καταρχην να ενημερωσω οτι η συσκευασια γραφει πανω "not to be sold seperately".Αρα το παιχνιδι είναι πακέτο με κάτι άλλο που το σπασανε και το πουλανε χωριστα. Απο το τιποτα bundles με PS3 το πιθανοτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα