Προς το περιεχόμενο

Macross Zero

Imagine

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, συγνώμη αν σχετικό topic έχει υπάρξει στο παρελθόν, αλλά στο search που έκανα δεν μπόρεσα να βρω παρά απλές αναφορές.

Το topic αφορά τους Robotech - Macross maniacs...

Όσοι δεν έχετε δει το Macross Zero, πρέπει να κάνετε κάτι για να το δείτε...νομίζω ότι είναι το τελειότερο computer generated graphics anime που έχω δει σε ότι αφορά όχι μόνο κίνηση, αλλά και σχεδιαστική άποψη...ανθρώπινο στοιχείο και φύση αποδίδονται στο χέρι και οι μηχανές μέσω υπολογιστή.

Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο το 1ο και το 2ο επεισόδιο σε DivX με αγγλικούς υπότιτλους. Δεν γνωρίζω αν και σε τί μορφή κυκλοφορούν άλλα ή και αυτά τα επεισόδια στην ελληνική αγορά. Γνωρίζει κάποιος κάτι επαυτού;

Imagine

Υ.Γ. Παρακαλώ οι όποιες πληροφορίες για παράνομα αντίγραφα της σειράς να μην ανταλλάσσονται μέσα από αυτό το topic αλλά με προσωπικά μηνύματα, για να μην έχουμε προβλήματα.

Δημοσ.
Egw exw to Macross II. Kaloutsiko alla to Minmei defense me ksenerwse!

To macross zero einai pio kainourio apo to II?

Ναι, ναι, καμία σχέση το Zero...ξαναπιάνει την ιστορία από την αρχή και δεν έχει τους ίδιους ήρωες, εκτός του Focker...

Δεν περιπλέκει (τουλάχιστον στα 2 πρώτα επεισόδια) καθόλου alliens...μόνο την τεχνολογία τους έχουν καταφέρει να βρουν από αρχαία συντρήμια τα Ηνωμένα Έθνη και να παράγουν τα πρώτα Multi-Form Fighters, αλλά έχει αρχίσει ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή...

Νομίζω ότι στο Macross II εξηγεί ότι ο πόλεμος αυτός σταμάτησε όταν κατέπεσε το εξωγήινο διαστημόπλοιο "Alus" στην νήσο Macross...

Οπότε ίσως το Zero είναι το "πριν" του Macross Saga.

Διατηρεί κάποια μελό στοιχεία όπως όλα τα Macross, αλλά γενικά δεν έχει καμία σχέση σε ποιότητα σχεδιασμού. Το Macross II δείχνει δεκαετίες πίσω σε αυτόν τον τομέα...ίδια σχέδια σχεδόν με το original Robotech-Macross που βλέπαμε στην κρατική τηλεόραση...ααχχχχ εποχές...

Όσοι ασχολείστε με τα στατικά μοντέλα, θα ξέρετε την Αμερικάνικη Revell...αυτή είχε τα δικαιώματα της σειράς και μάλιστα είχε κυκλοφορίσει και τα VF Fighters του Focker και του μικρού Ρικ σε "transformer" πλαστικά παιχνίδια...τα είχα και τα 2...αλλά δεν έχουν επιβιώσει...αααχχχχχ

Λοιπόν...στο θέμα μας...έχω το Macross II σε DVD-R, μια και κυκλοφορεί στα Seven video Club (εγώ από εκεί το πήρα), και φαντάζομαι και σε άλλα "σοβαρά" καταστήματα...

Έχετε δει κάτι άλλο πέρα από αυτό;

Δημοσ.

gia tin akrivia apo oti katalava (exo dei mono to 1o episodio) einai ligo prin ginei i proti epithesi apo eksogihnous

ta grafika einai apistefta.....

Δημοσ.

υπάρχει καμια σελίδα με λίστα επεισοδίων , έχω 2 cd real player αλλα είναι μπερδεμένα επεισόδια μπάχαλο.

τωρα που κατεβάσαμε όλα τα futurama και southpark να προχωρήσουμε σε κάτι καινούριο :D

Δημοσ.

ta plus itan 4logia re si

arketa argi seira alla emena mou arese i analisi pou ekane stous xaraktires

ego exo arketa episodia apo robotoech (nomizo mexri to 17) alla mou lipoune para polla akoma

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...