panos0100 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Τώρα δεν ακούγονται έχει λίγο καιρό που σταμάτησαν χωρίς να κάνω κάτι, και μένα το μυαλό μου πηγενε κάπου προς τα εκεί αλλά αφού σταμάτησε ευτυχώς
LifeScarcity Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2015 Από διάβασμα ξένων forums είχα βγάλει πόρισμα ότι υπήρχε σκάρτη παρτίδα των ηχείων.Δυστυχώς όταν τα πρωτοπήρα με αυτά που άκουγα δεν ακουγόταν τίποτα το ενοχλητικό αλλά όταν γύρισα σε instrumental το buzzing θριάμβευε.Full ένταση στα ηχεία και χαμηλή ένταση στον υπολογιστή βοηθάει που και που.
Jimmydedy Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Είχα αφήσει ανοιχτά τα ηχεία μου για πολύ ώρα και τώρα δεν παίζουνε Είχα αφήσει ανοιχτά τα ηχεία μου για πολύ ώρα και τώρα δεν παίζουνε Είναι τα rock kit 5 της krk
vasilopoylos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Παιδία εγώ έχω τα ηχεία και όταν τα βάζω στο pc κάνουν στην αρχή ένα δυνατό βουητό αλλά μόνο όταν βάζω μετά είναι όλα καλά , θα μπορούσε καποιος να μου πει πως να το φτίαξω;
Summer2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Καλησπερα έχω τα ηχεία Logitech 5.1 z506 κ εχω ένα θέμα.. Ενώ περνουν ρευμα κανονικά δεν έχουν ήχο καθόλου.. Το έχω δοκιμάσει σε 2 υπολογιστές κ σε κινητό και δν ακουγεται τπτ.. Μήπως ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα