panos0100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 παιδια καλησπερα εχω ενα προβλημα με τα ηχεια μου, ενω δεν παιζουνε τιποτα ακουγεται ενα ασχημο βουητο οχι πολυ εντονο αλλά ακουγεται, αυτο συμαινει οτι θα χαλασουνε ή μπωρο να κανω κατι εγω να το φτιαξω, δυστηχως ειμαι εκτος εγγυησης αυτος ο θορυβος ακουγεται απο ολα τα ηχεια ακομα και αν εχω τερμα την ενταση κλειστη, ειναι κριμα τετοια ηχεια να χαλασουνε αυτο εχει καμια εβδομαδα που το κανει περιμενω τις γνωμες σας, ευχαριστω
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν βάλεις αλλα ηχεία η ακουστικά δεν ακούγεται ο θόρυβος ε ? ρωτάω μηπως ειναι γενικα κανενα παράσιτο απο την κάρτα γραφικών η κατι αλλο και δεν ειναι τα ηχεία. Εναν παρόμοιο θόρυβο παντως κανουν εδω και 2 3 χρόνια και των γονιών μου κατι turbox που τους εχω πάρει αλλα ακομα δεν εχουν καεί και να ειναι πρόβλημα των ηχείων. Edit : Ο ήχος ακούγεται απο ολα ειναι καποιο συγκεκριμένο ? γιατι αν ειναι απο ολα ισως να φταίνει και τα βύσματακια καρφιά που πανε στην κάρτα ήχου , δοκίμασε να βάλεις αλλα , και επισης δοκίμασε τα ηχεία καπου αλλου να δεις αν κανουν το ιδιο
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μήπως πρόβλημα σε κάποιο καλώδιο των ηχείων ?
panos0100 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 οχι ολα κανουνε απ οτι ακουω, εβαλα το αυτη μου κοντα σε ολα και ακουγεται το ειδιο, επειδη διαβασα πολλα παραπονα χρηστών που λενε οτι εχουνε θεμμα με τα ηχεια τα συγκεκριμενα υπεθεσα κι εγω οτι χαλασαν, ο θορυβος ακουγεται ακομα και οταν κλεινω τον υπολογιστη, και τα αφηνω ετσι ανοιχτα παλι ακουγεται, οποτε δυσκολο να φταιει τα βυσματα ετσι δεν ειναι; θα κοιταξω αυτα που λετε και εσεις παιδια να δω τι γινει ισως παρω και την logitech να μου πει καμια ειδεα
SPANK Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Και με κλειστό το pc βγάλε τα βύσματα που πανε στον υπολογιστή οπως και επισης άλλαξε τους μπρίζα (ρεύμα) και οχι σε καποιο πολύμπριζο μηπως υπάρχει καμια παρεμβολή
minecraft Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 εχω και γω αυτα τα ηχεια...:/ αλλα τα 2 τα πισω ηχεια που εχουν 5 μετρα καλοδιο δενν ακουγοντε καθαρα////και επισης το woofer εχει πρασινη πορτοκαλι και μαυρη θηρα...και εγω στο πσ μου εχω μνο πρασινη και αναγκαστηκα τα εχω μονο στην πρασινη....παιζει καποιο ρολο αυτο με τις θηρες??
WalkerSW Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Μήπως προστέθηκε κάποια οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή στο σπίτι?
panos0100 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 παιδιά ξανά έρχομαι σε αυτό το θέμα, τα ηχεία πλέον κάνουνε παράσιτα έντονα όταν δεν παίζει τίποτα, πολλές παρεμβολές και δεν ξέρω μήπως είναι έτοιμα να τα φτύσουνε, υπάρχει περίπτωση να φταίει η κάρτα ήχου; μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί τώρα άρχισαν και κάνουν και παράσιτα όταν είναι απλώς ανοιχτά τα ηχεια τα εχω απο το 2011 τα παρασιτα βγαινουν βγαινουν απο το κεντρικο και απο τα 2 μπωστινα ηχεια, τωρα τα αλλα τα πλαινα δεν ξερω αν βγαινει κατι απο εκει
xrist1983 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μπορει στα ηχεια σου να εχουν χαλαση η πυκνωτες που εχουν πανο στη μητρικη τον ηχειον και να προκαλει θορυβο στον ηχο
panos0100 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 όχι δεν είναι όταν ακούω μουσική απλά όταν κάθονται και δεν ακούγεται τίποτα κάνουνε παράσιτα από μόνα τους ήχο βγάζουνε καθαρό ακόμα
La_MoRt Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Αυτά τα ηχεία έχω και εγώ και δουλεύουν απροβλημάτιστα εδώ και κανα 3 χρόνια. Δεν απαντάς όμως σε τίποτα από ότι σε ρωτάνε και δε βλέπω να βρίσκεις άκρη. Πιο συγκεκριμένα σε ρώτησαν αν προστέθηκε καινουριά ηλεκτρική συσκευή μέσα στο σπίτι και επιπλέον σε ρώτησαν αν τα δοκίμασες αλλού να δεις αν το πρόβλημα επιμένει.
Mitsos_The_Great Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μπορείς να ανεβάσεις μια ηχογράφηση να ακούσω τον θόρυβο γιατί έχω και εγώ τα ίδια ηχεία και είχα κάτι θορύβους αλλά άλλαξα πολύμπριζο και όλα ok.
panos0100 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Λοιπον καινουρια συσκευη δεν μπηκε ολα τα εχω οπως τα ειχα, τωρα εχει λιγες μερες που δεν κανουν αλλο αυτο τον ηχο, παρολα αυτα τα προβληματα, δεν εμεινα ευχαρηστημενος απο τα ηχεια, οταν τα βαζεις πανω απο την μεση σε ενταση χαλαει ο ηχος, δεν ειναι για πολυ δυνατη μουσικη, το πολυμπριζο ειναι ενα turbo x εκεινο με τις 10 θεσεις το μεγαλο, δεν νομιζω να φταιει αυτο ομως
Mitsos_The_Great Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Λοιπον καινουρια συσκευη δεν μπηκε ολα τα εχω οπως τα ειχα, τωρα εχει λιγες μερες που δεν κανουν αλλο αυτο τον ηχο, παρολα αυτα τα προβληματα, δεν εμεινα ευχαρηστημενος απο τα ηχεια, οταν τα βαζεις πανω απο την μεση σε ενταση χαλαει ο ηχος, δεν ειναι για πολυ δυνατη μουσικη, το πολυμπριζο ειναι ενα turbo x εκεινο με τις 10 θεσεις το μεγαλο, δεν νομιζω να φταιει αυτο ομως Κάτι δεν έχεις κάνει σωστά όσο αφορά την παραμόρφωση. 'Ισως έχεις πειράξει κάποιον Equalizer; Εγώ σε 80% ένταση σε όλους τους δορυφόρους, 4.1 και οπτική ίνα δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Επίσης κάνε κάτι άλλο σχετικά με το θέμα του θορύβου που έχεις. Σύνδεσε τους 2 πίσω δορυφόρους στις μπροστινές υποδοχές στο sub για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίνε οι δορυφόροι αλλά ο ενισχυτής.
iskarm Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2015 Είχα σχετικό πρόβλημα με Logitech ηχεία. Συνδεδεμένα στο pc έκαναν ενα θόρυβο που δεν έκαναν οταν τα ειχα σε αλλη συσκευή οπως το κινητό. Τελικά έφταιγε το τροφοδοτικό του υπολογιστή οπου λογο παλαιότητας έχανε απο τη γείωση του και εκανε τη θύρα του ηχου να εχει ρεύμα ενω δεν επρεπε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα