sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μερικοί "έξυπνοι" βάζουν το ΛΣ στον SSD και τα αρχεία-παιχνίδια στον HDD. Είναι το ίδιο σαν να μην έχεις SSD, η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης θα είναι αυτή του HDD σου! Το έχει πάρει το μάρι μου (και το αυτί μου) αυτό το πράγμα! ΥΓ: Μάλλον κοιτάνε τα γρήγορα Start-ups ...
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Λογισμικό βάζουμε στον ssd γιατί το pc σου τρέχει συνέχεια το λογισμικό για να κάνεις ότι θέλεις και όχι τα παιχνίδια. Επίσης υπάρχουν παιχνίδια που τι τα βάλεις σε ssd τι όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά . Για αυτό τον λόγο βάζεις στον ssd λογισμικό και προγράμματα όπως google chrome για αρχή. Απο εκεί και πέρα ότι χωράει και θέλει ο καθένας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική μερικοί "έξυπνοι" βάζουν το ΛΣ στον SSD και τα αρχεία-παιχνίδια στον HDD. Είναι το ίδιο σαν να μην έχεις SSD, η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής/ανάγνωσης θα είναι αυτή του HDD σου! Το έχει πάρει το μάρι μου (και το αυτί μου) αυτό το πράγμα! ΥΓ: Μάλλον κοιτάνε τα γρήγορα Start-ups ... E ναι ελα ντε, πανε και βαζουν τα mp3 του Παντελιδη στον ΗDD και λογω χαμηλης ταχυτητας αναγνωσης το playback ειναι σε slow motion...Αντι να τα βαλουν στον ssd για να πιανουν μεγιστες ταχυτητες αναγνωσης/εγγραφης... 1
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 άμα είναι πάντελιδης υπάρχει πιθανότητα να καεί και ο σκληρός 2
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οι περισότεροι ετσι κανουν και εγω το ίδιο και ο λόγος ειναι οτι δυστηχώς οι χωρητικότες στους ssd δεν εχουν φτάσει στα επίπεδα των hdd και οι τιμές τους ειναι απαγορευτικές σε 1tb αλλιως δεν νομιζω οτι θα έβαζε κανεις τα πράγματα (games , αρχεία μουσική κτλπ) στους hdd
sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 E ναι ελα ντε, πανε και βαζουν τα mp3 του Παντελιδη στον ΗDD και λογω χαμηλης ταχυτητας αναγνωσης το playback ειναι σε slow motion...Αντι να τα βαλουν στον ssd για να πιανουν μεγιστες ταχυτητες αναγνωσης/εγγραφης... Δεν μίλησα για τόσο απλά πράγματα όπως τα MP3/Images/Documents... Παράδειγμα το Lineage 2, όταν τον έχεις στον SSD φορτώνει πολύ πιο γρήγορα τις Towns/Players/Shops/Sieges μετά από Τελεπορτ, επίσης έχει σχεδόν στιγμιαίο τελεπορτ. Στο σταθερό έχω μόνο SSD, γενικά δεν παίζω παιχνίδια πολλά, περίπου στα30ΓΒ έχω δεσμεύσει ... (ΛΣ, Λ2(Η5/GOD), LOL)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν μίλησα για τόσο απλά πράγματα όπως τα MP3/Images/Documents... Παράδειγμα το Lineage 2, όταν τον έχεις στον SSD φορτώνει πολύ πιο γρήγορα τις Towns/Players/Shops/Sieges μετά από Τελεπορτ, επίσης έχει σχεδόν στιγμιαίο τελεπορτ. Στο σταθερό έχω μόνο SSD, γενικά δεν παίζω παιχνίδια πολλά, περίπου στα30ΓΒ έχω δεσμεύσει ... (ΛΣ, Λ2(Η5/GOD), LOL) Για 1-2 games που το loading τους επηρεαζεται πολυ απτην αποδοση του σκληρου μπαινουν ssd. Ο προφανης λογος που ο κοσμος προτιμα αρχεια και παιχνιδια να τα βαζει στον hdd ειναι η χωρητικοτητα. Φανταζομαι αν βγαιναν ssd 3TB με 200 ευρω, θα τα βαζανε ολοι στον ssd.
GiannisWalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 τώρα πρέπει να πουλήσω το σπίτι μου για τόσα tb ssd
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ή απλά να έχεις 3-4 games max, να τα τερματίζεις και μετά να βάζεις άλλα... δεν είναι ανάγκη να έχουμε το σύμπαν installariσμένο... 1
MaxPayne Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 άμα είναι πάντελιδης υπάρχει πιθανότητα να καεί και ο σκληρός χαχαχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα