grouspen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 σκέφτομαι να περάσω mac os. να πάρω 120αρι για να είμαι άνετος και να τον κόψω σε διάφορα partition ? (και τον 60αρι που έχω τώρα στο λαπτοπ) ή να πάρω έναν 60αρι ακόμα και να μπει το osx εκεί μόνo του? θα μπορέσω να κάνω τον ssd που έχω τώρα αντιγραφή ατόφιο (clone ?) όπως είναι σε κάποιον μεγαλύτερο χωρίς να χρειαστώ φορτματ κτλ? και αν μπορείτε να προτείνετε κάποιους 120αριδες ...
sonyxp Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Θα περάσεις MacOS σε μη Mac λαπτοπ? Αν ναι, Τα Mac-PC έχουν κλειδωμένο BIOS και το Λειτουργικό τους σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπαίνει μόνο σε Mac. Φυσικά υπάρχει και μια έκδοση που την έχουν Hackarei αλλά γιατί να ασχοληθείς φίλε μου με το να βάλεις MacOS σε ένα κανονικό λαπτοπ ; Θέλεις να ασχοληθείς με το iOS; να φτιάξεις εφαρμογές δηλαδή!? Δεν ξέρω κατά πόσο τo hackintosh θα κάνει την δουλειά του σωστά... ....και αν μπορείτε να προτείνετε κάποιους 120αριδες ... http://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB-2-5-inch-SSD.html ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ! έχω τον 830 εγώ (δεν ήθελα να περιμένω 2-3 βδομάδες να βγει ο 840) που είναι πολύ τούμπανο, φαντάσου ο 840 Προ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 μέχρι πόσα euro?
grouspen Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Θα περάσεις MacOS σε μη Mac λαπτοπ? Αν ναι, Τα Mac-PC έχουν κλειδωμένο BIOS και το Λειτουργικό τους σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπαίνει μόνο σε Mac. Φυσικά υπάρχει και μια έκδοση που την έχουν Hackarei αλλά γιατί να ασχοληθείς φίλε μου με το να βάλεις MacOS σε ένα κανονικό λαπτοπ ; Θέλεις να ασχοληθείς με το iOS; να φτιάξεις εφαρμογές δηλαδή!? Δεν ξέρω κατά πόσο τo hackintosh θα κάνει την δουλειά του σωστά... http://www.skroutz.gr/s/2506644/Samsung-840-Pro-Series-128GB-2-5-inch-SSD.html ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ! έχω τον 830 εγώ (δεν ήθελα να περιμένω 2-3 βδομάδες να βγει ο 840) που είναι πολύ τούμπανο, φαντάσου ο 840 Προ... μόνο ο σταθερός γίνει hackintosh και θα μπει το mac os (παρεξήγηση). το λαπτοπ θα παραμείνει στα 7αρια απλά θα μεταφερθεί εκεί ο 60αρης ssd του σταθερού (φρέσκο Install ) αφού πάρω 120αρη για win7/mac os στον σταθερό . κυρίως για την εμπειρία θα τα περάσω (να σπάσει λίγο η μονοτονία των windows) έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τους samsung . αυτό που με καίει είναι αν θα μπορέσει να γίνει σωστά η μεταφορά των win7 από τον 60αρη στον 120αρη χωρίς φορματ. μέχρι πόσα euro? δεν έχω budget μέχρι στιγμής (αλλά σε λογικά πλαίσια πάντα 100-150).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα