Προς το περιεχόμενο

zte router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μιας και είδα γραμμένα για το ZTE, μήπως υπάρχει λύση για το οτι δεν κάνει Ping την IP του απ'εξω;

Το περίεργο είναι οτι εχω 2 περιπτώσεις του ιδιου router (για το ZTE H108NS) που και απαντά σε ping και

εχω πρόσβαση στο router απ'εξω (8080).

Εννοείτε οτι οι ρυθμίσεις είναι ίδιες σε όλα.

Ο Οτε δηλώνει άγνοια...

Kafao...

Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυξημένη ασφάλεια μέσα από το my.otenet. Τουλάχιστον έτσι γινόταν κάποτε κ λογικά έτσι πρέπει να γίνεται ακόμα.

Δημοσ.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό, αλλά δεν είναι. Εξάλλου στις άλλες περιπτώσεις που απαντά στο ping, η προστασία αυτή είναι ενεργή.

Thanks anyway!

Kafao...

Δημοσ.

Καλημέρα.

Μιας και είδα γραμμένα για το ZTE, μήπως υπάρχει λύση για το οτι δεν κάνει Ping την IP του απ'εξω;

Το περίεργο είναι οτι εχω 2 περιπτώσεις του ιδιου router (για το ZTE H108NS) που και απαντά σε ping και

εχω πρόσβαση στο router απ'εξω (8080).

Εννοείτε οτι οι ρυθμίσεις είναι ίδιες σε όλα.

Ο Οτε δηλώνει άγνοια...

Kafao...

μηπως τα 2 ρουτερ εχουν διαφορετικο firmware?το λεω γιατι σε πολλα ρουτερ υπαρχει επιλογη μεσα στο ρουτερ που ανοιγεις/κλεινεις εσυ το Ping στην wan.

πχ στα thomson,speedtouch,technicolor γινεται μεσα απο τo cli ΜΟΝΟ.

σε αλλα router απλα γραφει κατι σε στυλ Ping wan η κατι παρομοιο το οποιο το τσεκαρεις και ξετσεκαρεις.ψαξε να δεις αν υπαρχει στo web interface.ενδεχομενως να υπαρχει μονο απο cli οποτε εκει πρεπει να αποκτησεις προσβαση πρωτα.

απλα μαλλον λογω custom firmware εχουν κοψει τα icmp πακετα και καποιοι λενε οτι δεν πιανει ουτε απο Lan τo ping σε καποια firmware.και τα περισσοτερα ρουτερ κοβουν το Ping στην wan για θεματα ασφαλειας απλα το κακο ειναι οτι οι περισσοτεροι παροχοι τα εχουν με custom firmware οποτε δεν εχεις πρσβαση παντα για να την κλεισεις αυτην την επιλογη

εδω εχουν γραψει καποια πραγματα για τα zte και για τα ping.

http://www.adslgr.com/content/720-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-ZTE-ZXHN-H108L-How-to-unlock-ZTE-ZXHN-H108L-Telnet

Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την αυξημένη ασφάλεια μέσα από το my.otenet. Τουλάχιστον έτσι γινόταν κάποτε κ λογικά έτσι πρέπει να γίνεται ακόμα.

συνηθως η αυξημενη ασφαλεια οσο ξερω κοβει ports οχι το ping.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...