revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Kανα 550-600αρι την κηδεια δηλαδη ? Σε ποσες κηδειες, να πας σε ενα μηνα ? Ναι περίπου τόσα. Εγώ στο λέω χέζονται στο τάλιρο. 1
Unabomber Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι περίπου τόσα. Εγώ στο λέω χέζονται στο τάλιρο. To θεμα ειναι να μην φερνουν δουλεια στο σπιτι..... 3
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 χαχαχ εντάξει δεν νομίζω. Πέρα από το χιούμορ Για όποιον είναι ακομπλεξάριστος και δεν έχει κάποια σοβαρή δουλειά νομίζω ότι αποτελεί συζητήσιμη επιλογή. 2
Unabomber Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ειναι spooky απασχοληση, αλλα πιστευω ειναι ενδιαφερουσα. Στο Uni, ειχα εναν τρελαρα καθηγητη, που μας ειχε βαλει να σχεδιασουμε Coffins.... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Στο Uni, ειχα εναν τρελαρα καθηγητη, που μας ειχε βαλει να σχεδιασουμε Coffins.... H χαρά του nicoc. 1
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Για όποιον δεν έχει θέμα έχει όντως πααααρα πολύ καλά λεφτά για την εποχή...έχω παιδικό μου φίλο που τελείωσε Λογιστική...δεν έβρισκε τπτ εκτος απο κατι λογιστικά σκλαβογραφεία των 300 ευρώ...και του βρήκε ο πατέρας του σε φιλο του που είχε γραφείο τελετών (μεγάλο σε επαρχιακή πόλη) πριν τα χριστούγεννα και έχει κωλοφτιαχτεί...1200-1600 τον μήνα βγάζει. Είναι κατάευχαριστημένος...τώρα για το πως τον βλέπουν γκόμενες δεν ξέρω να σας πω γιατί είχε σχέση από πριν που την συνεχίζει τώρα...την υπάρχουσα δεν φαίνεται να την πειράζει διολου. Το βιοτικό τους επίπεδο έχει ανέβει πόσα σκαλοπάτια. 5
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ωραιότατα , μακάρι τα πράγματα να είναι όντως καλά απο χρηματικής άποψης και όσο για τις γκόμενες αμα είμαι γκαύλας και με φράγκα σιγά μη της χαλάει το επάγγελμα που κ να την χαλάει δηλαδή κάποια, υπάρχουν τόσες κάποιες εκεί έξω που ειναι ηλίθιο να καθορίζει η μια τις επαγγελματικές μας αναζητήσεις thanks για τα infos 1
The_Judas Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Νομίζω ότι είναι σχετικά κλειστό επάγγελμα. Διαφορετικά θα πήγαινε πολύς κόσμος. Αν έχεις την δυνατότητα προχώρα. Τα πάντα θέμα συνήθειας είναι. Σε τελική ανάλυση μπορείς να αποχωρήσεις αν δεις ότι δεν αντέχεις. 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ναι , έτσι το σκέφτομαι , γιατι γενικά μ αρέσει η ησυχία και δεν φοβάμαι τους νεκρούς (πολλοί φοβούνται και δεν πάνε) , δηλαδή να πρέπει να ντύσεις τον νεκρό κ να είναι βράδυ κ να είσαι μόνος σου κλπ , ε μερικοί δεν αντέχουν.Θα τελειώσω το 5μηνο κ μετά θα αρχίσω σε ενα μεγάλο γραφείο. Χωρίς άκρη δεν πας , το ξέρω γιατι όντως θα πήγαιναν πολλοί και το θέμα μου ειναι να πάω σε μεγάλο γραφείο , όχι σε κάποιο μικρό που έχει να δει νεκρό απ τη μέρα π ψόφησε η τελευταία μύγα. 1
Backpacker Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Είναι κλειστό γιατί δεν ανοίγουν καινουργια...πάνε οικογενειακά τα περισσότερα..είναι όπως καταλαβαίνεται περίεργος κλάδος. Ειδικά στην επαρχία ειναι συνδεδεμένα με συγκεκριμένα επίθετα. Ε και αυτοί προτιμούν να βρούνε νεκροθάφτες από γνωστούς τους...και τους κρατάνε πάρα πολλά χρόνια μετά. Όποιος πάει δύσκολα αλλάζει μετά επάγγελμα...ειναι τοσο καλά τα λεφτά και αυξάνονται με τον καιρό που πάρα πολύ δύσκολα να βρεις μετά κάτι που να σε καλύπτει οικονομικά. 1
Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Παιδια εχει τρελα λεφτα, εγω λογω ανεργιας το εψαξα και θελει βισμα χοντρο για να γινεις ειναι σαν μαφια δεν μπορει οποιος γουσταρει να ανοιξει δικο του γραφειο και γθα να σε παρουν για δουλεια σαν υπαλληλος πας σαν μιλημένος μονο
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Είδατε που το είχατε ρίξει στο χαβαλέ? Ευτυχώς που το ψαξα Νίκο πλεύρισε κανέναν από δαύτους σε καμιά κηδεία μπας και σου πουν τίποτα για το πως να μπεις στο σινάφι. Ως τότε σε κάθε κηδεία θα δίνεις το παρόν.
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 όχι ρε έχω άκρη, θα πάρω τα τηλέφωνα μου να δω αν ισχύει ακόμα το offer 1
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 όχι ρε έχω άκρη, θα πάρω τα τηλέφωνα μου να δω αν ισχύει ακόμα το offer Κώλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις