revolver1990 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Σαν τον Μπαμπούλα κανείς. http://www.baboulas.gr/INTRO%20GR.html 1
Silverage Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Θεέ μου, διαφήμιση μέχρι και στα γραφεία τελετών!
Glator Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Γείνε συντηρητης ανθρωπινων μελων εκει να δεις χρημα.
g_alkis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Νεκροθάφτης γράφτηκε στο φόρουμ για να κάνει έμμεση διαφήμιση στο γραφείο τελετών του. Τι ζούμε ρε γμτ.
GreyHorse Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Νεκροθάφτης γράφτηκε στο φόρουμ για να κάνει έμμεση διαφήμιση στο γραφείο τελετών του. Τι ζούμε ρε γμτ.Ααα δεν ξέρεις το φαγωμάρα και τι ανταγωνισμός πέφτει μεταξύ τους για το ποιος θα θάψει το πτώμα γι'αυτό το λες Και για όποιον ενδιαφέρεται, προσεχώς και ΙΕΚ για νεκροθάφτες
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί να μην κάνουν διαφήμιση κι αυτοί; Kαι οι νεκροθάφτες έχουν ψυχή!
mikelamar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Και αν σε αφησουν κανενα βραδυ παρεα με τα πτωματα ,θα εισαι ενταξει? Η καλύτερή του πλάκα κάνεις?? Σιγά ρε εχετε δει πολλά πτώματα να ζωντανεύουν!!!Sent from my iPhone using Insomnia
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 το λοιπόν , νεκρανασταίνω το thread μου γιατι αλλάξανε τα δεδομένα οπότε -UPDATE-Χθες συζητούσαμε στο σεμινάριο που παρακολουθώ σχετικά με τις δουλειές που θα ακολουθήσουμε. Εγώ σαν απόφοιτος ΕΠΑΣ τεχνικός Η/Υ και ΙΕΚ multimedia τους ξεκαθάρισα πως δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω πάνω σε αυτό επαγγελματικά (όχι οτι κ να ήθελα.. λέμε τώρα..) και πως γιαυτό θέλω να πάω σε επιχείριση άλλου είδους να αποκτήσω εμπειρία. Του λέω ειχα σκεφτεί για νεκροθάφτης αλλα οτι το ξανασκέφτηκα γιατι αν και δεν έχω θέμα να βλέπω νεκρούς ηλικιωμένους , μπορεί να είχα να βλέπω νέους-ες ακόμα κ παιδιά αλλα μου είπε πως συνηθίζεις και να το σκεφτώ καλά αφού ο μισθός πάει πάνω απο χιλιάρικο και πάνω κ ειναι δουλειά που δεν ξεμένει αλλα και δεν την κάνουν πολλοί λόγο οτι δεν αντέχουν τη φάση.αρχίζω κ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά and it makes sense , λογικά τώρα δεν θα πάω , θα βγάλω τους 5 μήνες σε άλλη επιχείρηση αλλα μετά απο αυτό αν δεν με κρατήσουν θα ψαχτω να τη χωθώ . Είχα ακούσει για 1500-2000/μήνα πέρσι σε δυο γραφεία αλλα δεν ξέρω τι παίζει , θα το κοιτάξω. χμμμμ 5
revolver1990 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 το λοιπόν , νεκρανασταίνω το thread μου γιατι αλλάξανε τα δεδομένα οπότε -UPDATE- Χθες συζητούσαμε στο σεμινάριο που παρακολουθώ σχετικά με τις δουλειές που θα ακολουθήσουμε. Εγώ σαν απόφοιτος ΕΠΑΣ τεχνικός Η/Υ και ΙΕΚ multimedia τους ξεκαθάρισα πως δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω πάνω σε αυτό επαγγελματικά (όχι οτι κ να ήθελα.. λέμε τώρα..) και πως γιαυτό θέλω να πάω σε επιχείριση άλλου είδους να αποκτήσω εμπειρία. Του λέω ειχα σκεφτεί για νεκροθάφτης αλλα οτι το ξανασκέφτηκα γιατι αν και δεν έχω θέμα να βλέπω νεκρούς ηλικιωμένους , μπορεί να είχα να βλέπω νέους-ες ακόμα κ παιδιά αλλα μου είπε πως συνηθίζεις και να το σκεφτώ καλά αφού ο μισθός πάει πάνω απο χιλιάρικο και πάνω κ ειναι δουλειά που δεν ξεμένει αλλα και δεν την κάνουν πολλοί λόγο οτι δεν αντέχουν τη φάση. αρχίζω κ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά and it makes sense , λογικά τώρα δεν θα πάω , θα βγάλω τους 5 μήνες σε άλλη επιχείρηση αλλα μετά απο αυτό αν δεν με κρατήσουν θα ψαχτω να τη χωθώ . Είχα ακούσει για 1500-2000/μήνα πέρσι σε δυο γραφεία αλλα δεν ξέρω τι παίζει , θα το κοιτάξω. χμμμμ + το ότι φοράς και μαύρα που αδυνατίζουν..... όλα τα υπέρ έχει αυτή η δουλειά 3
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ε καλά δεν έχω σκοπό να χοντρύνω αχχαφράγκα να έχει όπως λένε κ να μη παίζει κανένας βασικός.... κ τα άλλα κλαιν 1
GreyHorse Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 το λοιπόν , νεκρανασταίνω το thread μου γιατι αλλάξανε τα δεδομένα οπότε -UPDATE- Χθες συζητούσαμε στο σεμινάριο που παρακολουθώ σχετικά με τις δουλειές που θα ακολουθήσουμε. Εγώ σαν απόφοιτος ΕΠΑΣ τεχνικός Η/Υ και ΙΕΚ multimedia τους ξεκαθάρισα πως δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω πάνω σε αυτό επαγγελματικά (όχι οτι κ να ήθελα.. λέμε τώρα..) και πως γιαυτό θέλω να πάω σε επιχείριση άλλου είδους να αποκτήσω εμπειρία. Του λέω ειχα σκεφτεί για νεκροθάφτης αλλα οτι το ξανασκέφτηκα γιατι αν και δεν έχω θέμα να βλέπω νεκρούς ηλικιωμένους , μπορεί να είχα να βλέπω νέους-ες ακόμα κ παιδιά αλλα μου είπε πως συνηθίζεις και να το σκεφτώ καλά αφού ο μισθός πάει πάνω απο χιλιάρικο και πάνω κ ειναι δουλειά που δεν ξεμένει αλλα και δεν την κάνουν πολλοί λόγο οτι δεν αντέχουν τη φάση. αρχίζω κ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά and it makes sense , λογικά τώρα δεν θα πάω , θα βγάλω τους 5 μήνες σε άλλη επιχείρηση αλλα μετά απο αυτό αν δεν με κρατήσουν θα ψαχτω να τη χωθώ . Είχα ακούσει για 1500-2000/μήνα πέρσι σε δυο γραφεία αλλα δεν ξέρω τι παίζει , θα το κοιτάξω. χμμμμ Ναι καλά σιγά μη σου δώσουν και 10.000 500 ευρώ και πολλά θα είναι και αυτά χωρίς ένσημο
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Ναι καλά σιγά μη σου δώσουν και 10.000 500 ευρώ και πολλά θα είναι και αυτά χωρίς ένσημο λολ. 1500 δίνανε σε γραφείο που θα πήγαινα προπερσι και θα με έστελνε κολλητός του ιδιοκτήτη αλλα δεν πήγα (οπότε γιαυτό ειμαι σίγουρος , κρατάω επιφύλαξη για το "λέγανε" πέρσι.) λες να πέσανε τόσο οι μισθοί ? αν το έγραψες για να γράψεις σκέψου οτι η κρίση δεν έχει χτυπήσει τους νεκροθάφτες , τα μεγάλα ονόματα βγάζουν το μισθό σου με μια κηδεία , που ειναι κάτι καθημερινό γι αυτούς. Όσο για τα ένσημα σου κολλάνε κ μάλιστα βαρέα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 το λοιπόν , νεκρανασταίνω το thread μου γιατι αλλάξανε τα δεδομένα οπότε -UPDATE- Χθες συζητούσαμε στο σεμινάριο που παρακολουθώ σχετικά με τις δουλειές που θα ακολουθήσουμε. Εγώ σαν απόφοιτος ΕΠΑΣ τεχνικός Η/Υ και ΙΕΚ multimedia τους ξεκαθάρισα πως δεν ενδιαφέρομαι να συνεχίσω πάνω σε αυτό επαγγελματικά (όχι οτι κ να ήθελα.. λέμε τώρα..) και πως γιαυτό θέλω να πάω σε επιχείριση άλλου είδους να αποκτήσω εμπειρία. Του λέω ειχα σκεφτεί για νεκροθάφτης αλλα οτι το ξανασκέφτηκα γιατι αν και δεν έχω θέμα να βλέπω νεκρούς ηλικιωμένους , μπορεί να είχα να βλέπω νέους-ες ακόμα κ παιδιά αλλα μου είπε πως συνηθίζεις και να το σκεφτώ καλά αφού ο μισθός πάει πάνω απο χιλιάρικο και πάνω κ ειναι δουλειά που δεν ξεμένει αλλα και δεν την κάνουν πολλοί λόγο οτι δεν αντέχουν τη φάση. αρχίζω κ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά and it makes sense , λογικά τώρα δεν θα πάω , θα βγάλω τους 5 μήνες σε άλλη επιχείρηση αλλα μετά απο αυτό αν δεν με κρατήσουν θα ψαχτω να τη χωθώ . Είχα ακούσει για 1500-2000/μήνα πέρσι σε δυο γραφεία αλλα δεν ξέρω τι παίζει , θα το κοιτάξω. χμμμμ ΄Ησουν και 'συ στο Σύνταγμα χθες το βράδυ ε? Λογικό! 2
Pa0ki Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 λολ. 1500 δίνανε σε γραφείο που θα πήγαινα προπερσι και θα με έστελνε κολλητός του ιδιοκτήτη αλλα δεν πήγα (οπότε γιαυτό ειμαι σίγουρος , κρατάω επιφύλαξη για το "λέγανε" πέρσι.) λες να πέσανε τόσο οι μισθοί ? αν το έγραψες για να γράψεις σκέψου οτι η κρίση δεν έχει χτυπήσει τους νεκροθάφτες , τα μεγάλα ονόματα βγάζουν το μισθό σου με μια κηδεία , που ειναι κάτι καθημερινό γι αυτούς. Όσο για τα ένσημα σου κολλάνε κ μάλιστα βαρέα. Βρε λεφτά μπορεί να βγάζουν, σιγά μη δίνουν 1,5κ σε κάθε υπάλληλο όμως
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 Δημοσ. 10 Μαΐου 2015 ΄Ησουν και 'συ στο Σύνταγμα χθες το βράδυ ε? Λογικό! Είχαμε δώσει ραντεβού αλλά με έστησε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις