TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Super-gravedigger-cool διακοσμητικo, για το Γραφειον:http://www.fishpond.com.au/Toys/Plastoy-Grave-Digger-From-Lucky-Luke-10cm-Figure-Doll-Toy-Plastoy/9999854470819Και βεβαιως, το αντιστοιχως συνοδευτικο, του παραπανω:http://www.fishpond.com.au/Toys/Plastoy-Vulture-From-Lucky-Luke-51cm-Figure-Doll-Toy-US-Toys/9999832211561 2
chill Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έχετε γνωρίσει κανέναν normal νεκροθάφτη; Δυο γραφεία ξέρω στην πόλη μου, οπότε βλεπω ιδιοκτήτες και εργαζόμενους και εκτός των κορακί σκιάζομαι......way too creepy όλοι τους. Niko don't θα πέσεις στα ναρκωτικά!!!!
noob Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έχετε γνωρίσει κανέναν normal νεκροθάφτη; Δυο γραφεία ξέρω στην πόλη μου, οπότε βλεπω ιδιοκτήτες και εργαζόμενους και εκτός των κορακί σκιάζομαι......way too creepy όλοι τους. Niko don't θα πέσεις στα ναρκωτικά!!!!Oh wait.. fixed 2
gigisoni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Απαντησα σε αυτα που ειπες, τα καντηλια τα αναβει οποιος θελει δηλαδη ποτε δεν ειδα κανεναν να ρωταει τιποτα ουτε να κανει ελεγχο. Τωρα για το αλλο σιγα μην τον παρω και στο κινητο να χρεωθω παραπανω φθανει το μπαξισι που παιρνει οταν διαβαζει ευχες. Ρε μην κολας αμα δεν εχεις καποιο προβλημα με την δουλια πηγαινε στο χαλαρο Ρε με δουλεύεις βραδιάτικα; Είπα εγώ ότι γίνεται έλεγχος στο ποιος ανάβει τα καντίλια; Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Και αν δεν θες να τηλωφωνήσεις τον παπά, τότε ψάχνε τον και μην παραπονιέσαι, εκτός κι αν έχεις την απαίτηση να είναι πανταχού παρών σε όλο το νεκροταφείο. Επίσης, είναι προαιρετικό να τον πληρώσεις στο τρισάγιο. Και αν επιμένεις τόσο, πέταξέ του πενήντα λεπτά.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ρε με δουλεύεις βραδιάτικα; Είπα εγώ ότι γίνεται έλεγχος στο ποιος ανάβει τα καντίλια; Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις; Και αν δεν θες να τηλωφωνήσεις τον παπά, τότε ψάχνε τον και μην παραπονιέσαι, εκτός κι αν έχεις την απαίτηση να είναι πανταχού παρών σε όλο το νεκροταφείο. Επίσης, είναι προαιρετικό να τον πληρώσεις στο τρισάγιο. Και αν επιμένεις τόσο, πέταξέ του πενήντα λεπτά. Κανομικα επρεπε οταν δεν εχουν δουλιες να ειναι στα εκκλησακια αλλα αυτοι την κοπανε, ψυχωσαββατο μαλιστα ειχα παει και δεν εβρισκα, ευτηχως ηταν μια οικογενια που ειχε δικο τησ παπα και εψαλε αυτος. Ναι το ξερω οτι αμα θες εν τους δινεις αλλα σε εχουν κανει ετσι που ντρεπεσε να μην δωσεις ειδικα αμα ειναι μπροστα θειες θειοι κλπ, εγω λιγοτερο απο 5 ευρω ντρεπομαι να δωσω παντως
gigisoni Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κανομικα επρεπε οταν δεν εχουν δουλιες να ειναι στα εκκλησακια αλλα αυτοι την κοπανε, ψυχωσαββατο μαλιστα ειχα παει και δεν εβρισκα, ευτηχως ηταν μια οικογενια που ειχε δικο τησ παπα και εψαλε αυτος. Ναι το ξερω οτι αμα θες εν τους δινεις αλλα σε εχουν κανει ετσι που ντρεπεσε να μην δωσεις ειδικα αμα ειναι μπροστα θειες θειοι κλπ, εγω λιγοτερο απο 5 ευρω ντρεπομαι να δωσω παντως Δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει παπάς στα κοιμητήρια. Και αν ντρέπεσαι και δίνεις 5ευρα, και άλλα 20 τον μήνα για το καντίλι, εκεί που θα μπορούσες να πηγαίνεις μια φορά την βδομάδα να ανάβεις το μεγάλο που κοστίζει 2 ευρώ και κρατά 6 μέρες, μην κλαίγεσαι αν δεν σου περισσεύουν.. Τεσπα, κάνε όπως νομίζεις, απλά είμαι της απόψεως ότι όταν κάποιου δεν του περισσεύουν τα περιττά έξοδα και τις μαλακίες ξοδέματα τις κόβει.
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω αυτές τις μέρες δουλειά σε γραφείο κηδειών και βρήκα κονέ να με συστήσουν σε ενα απο τα μεγαλύτερα. θέλω να ρωτήσω οποίον ξέρει να με πει μερικά πράγματα. ξέρει κανείς πόσος ειναι περίπου ο μισθός ενος νέου νεκροθάφτη ? είμαι 24 αν παίζει ρόλο με τα μισθολόγια θα με κολλάνε και βαρέα ανθυγιεινά ? Nicoc, για τα [ελαχιστα] νομιμα στις απολαβες, πρεπει να τσεκαρεις (σ)τις Συλλογικές Ρυθμίσεις, που αφορουν στα Γραφεια (φτου-φτου!) Τελετων! Για να μη χαθεις, ολες αυτες τις βρισκεις εδω: http://www.omed.gr/el/index.php?module=mysse&action=data&myid=307 ~ ~ ~ ~ ~ ~ Ασχετο, μα δε κρατιεμαι να το γραψω, μιλαμε για grande ονοματοδοσια: Η ΕΓΕΡΣΙΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΕΚΡΟΠΟΜΠΩΝ ΑΘΗΝΩΝ . . . . . . . . . 1
pournaras Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Έχετε γνωρίσει κανέναν normal νεκροθάφτη; Δυο γραφεία ξέρω στην πόλη μου, οπότε βλεπω ιδιοκτήτες και εργαζόμενους και εκτός των κορακί σκιάζομαι......way too creepy όλοι τους. Niko don't θα πέσεις στα ναρκωτικά!!!! 1
maxdore217 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Ρε αφήστε το δούλεμα μερικοί ..είπε το παιδί να μάθει κάτι ( όποιος ξέρει λέει ) τα άλλα είναι μ!λ@κιες ( πάντως φίλε μην το βλέπεις απλό, τίποτα δεν είναι απλό στην ζωή μόνο να κάθεσαι και να είσαι τεμπελοκοπρίτης είναι απλό ) έχει και λεφτά το θέμα μια χαρά είναι μην ακούς , συνήθεια είναι όλα , Χώμα θα ρίχνεις ( άλλωστε μην ξεχνάς έχει πεθάνει είδη δεν τον σκότωσες εσύ ) 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Περα απο τη πλακα -που πως να μην γινει, σε τετοιο εργασιακο αντικειμενο?-ολα οσα πρεπει να ξερει ο καθε wannabe φραγκοφορος αναφερεται στιςΣυλλογικές Ρυθμίσεις για Γραφεια Τελετων, που εδωσα ηδη link ^ παραπανω
Kostasspil Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Και μετα σας πειραξε το ανδρικο pole dancing ξαναλεω.
nicoc89 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 κ τι σχέση έχει το επάγγελμα του νεκροθάφτη με το ανδρικό pole dancing?α? τέλος πάντων , τελικά δεν θα πάω για νεκροθάφτης και ειναι τελεσίδικο πήγα μια βόλτα απο το γραφείο τις προάλλες και κατάλαβα οτι δε με κάνει για επάγγελμα αν ηταν κουραστικό σωματικά δεν θα είχα πρόβλημα , αλλα ειναι καταθλιπτική δουλειά και προτιμώ να κουράζομαι σωματικά αλλα να είμαι ξεκούραστος ψυχικά σαν νέος άνθρωπος που είμαι.κ αυτός ειναι ο μόνος λόγος που δεν θα έκανα ενα επάγγελμα .
bilakos10 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2013 κ τι σχέση έχει το επάγγελμα του νεκροθάφτη με το ανδρικό pole dancing?α? τέλος πάντων , τελικά δεν θα πάω για νεκροθάφτης και ειναι τελεσίδικο πήγα μια βόλτα απο το γραφείο τις προάλλες και κατάλαβα οτι δε με κάνει για επάγγελμα αν ηταν κουραστικό σωματικά δεν θα είχα πρόβλημα , αλλα ειναι καταθλιπτική δουλειά και προτιμώ να κουράζομαι σωματικά αλλα να είμαι ξεκούραστος ψυχικά σαν νέος άνθρωπος που είμαι. κ αυτός ειναι ο μόνος λόγος που δεν θα έκανα ενα επάγγελμα . ΣΑΦΩΩΩΣΣΣΣΣΣ, που λένε και οι βροντόφωνοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις