Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποσυντίθενται τα οστά φίλε μου...δεν είναι πλαστικό ή πολυστυρένιο,πρωτείνες και μέταλλα είναι...αλλιώς θα καθόμασταν σε ένα τεράστιο σωρό οστών συσσωρευμένων από όλα τα εκατομμύρια χρόνια ζωής...!

Αποσυντίθενται, σπάνε, συμπιέζονται, τρίβονται, γίνονται σκόνη....μειώνεται ο όγκος τους...εξαφανίζονται...εκεί καταλήγουμε!

Ναι αλλά η αποσύνθεση αυτή μπορεί να πάρει και 100 χρόνια..

Και ακόμη και να λιώσουν ο όγκος της σκόνης που δημιουργείται συνεχώς αυξάνεται.

Οπότε είναι αναπόφευκτο να πρέπει να το αδείασουν κάποια στιγμή.

Λογικά στη χωματερή!

• Like 1
  • Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ στο σκάι που έδειχνε για τους νεκρούς στην ινδία. Πώς τους καίγανε και τους πετάγανε σε ένα ποτάμι και μετά κάνανε μπάνιο σε αυτό.

Μετά έδειχνε ένα νεκροταφίο νομίζω πάλι στην Ινδία που μια οικογένεια έμενε σε έναν οικογενειακό τάφο με την άδεια των ιδιοκτητών για να τον συντηρούν και κοιμόντουσαν πάνω στα μάρμαρα.

Μετά έδειχνε πώς βγάζανε τους νεκρούς, και έδειχνε το κεφάλι με τα μαλλιά που δεν είχαν λιώσει και κάτι κόκκαλα με πέτσες. Θυμάμαι λέγανε οτι κάνανε 50-60 εκταφές κάθε μέρα.

Μετά έδειχνε και πως κάνανε νεκροψία σε ένα πτώμα. Είχαν έναν τύπο που είχε πεθάνει και του βγάλανε την καρδιά και έδειχναν το λίπος και κάτι σημάδια απο έμφραγμα που είχε πάθει. Μετά δείξανε και το μυαλό του.

Ήταν πολύ ένδιαφέρον, θα κοιτάξω μήπως το βρώ.

Στο Γαγγη ποταμο γινεται, και οντως εκει κανουν μπανιο…..  :shock:

Ειναι απο τους πιο μολυσμενους ποταμους στον κοσμο.

Δημοσ.

Πολύ παλαιότερα, στα προιστορικά χρόνια, κάποιοι πρόγονοί μας έθαβαν τους νεκρούς τους κάτω από το πάτωμα του σπιτιού τους!!

Ναι αλλά η αποσύνθεση αυτή μπορεί να πάρει και 100 χρόνια..

Και ακόμη και να λιώσουν ο όγκος της σκόνης που δημιουργείται συνεχώς αυξάνεται.

Οπότε είναι αναπόφευκτο να πρέπει να το αδείασουν κάποια στιγμή.

Λογικά στη χωματερή!

Τα συμπιέζουν αγαπητέ φίλε, τα πατικώνουν, ρίχνουν νερό και κάθεται η σκόνη και την ρουφάει το χώμα, ρίχνουν οξέα και χημικά που τα διαλύουν, και 1002 άλλα...έννοια σου...τα μόριά μας έχεις και έχω πολλά να τραβήξουμε ακόμη!! Don't worry, be happy and live your life! Και να μην τη ζήσεις θα συνεχίσεις να υπάρχεις. Δεν τελειώνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη!

Δημοσ.

Είχα δει ένα ντοκυμαντέρ στο σκάι που έδειχνε για τους νεκρούς στην ινδία. Πώς τους καίγανε και τους πετάγανε σε ένα ποτάμι και μετά κάνανε μπάνιο σε αυτό.

Μετά έδειχνε ένα νεκροταφίο νομίζω πάλι στην Ινδία που μια οικογένεια έμενε σε έναν οικογενειακό τάφο με την άδεια των ιδιοκτητών για να τον συντηρούν και κοιμόντουσαν πάνω στα μάρμαρα.

Μετά έδειχνε πώς βγάζανε τους νεκρούς, και έδειχνε το κεφάλι με τα μαλλιά που δεν είχαν λιώσει και κάτι κόκκαλα με πέτσες. Θυμάμαι λέγανε οτι κάνανε 50-60 εκταφές κάθε μέρα.

Μετά έδειχνε και πως κάνανε νεκροψία σε ένα πτώμα. Είχαν έναν τύπο που είχε πεθάνει και του βγάλανε την καρδιά και έδειχναν το λίπος και κάτι σημάδια απο έμφραγμα που είχε πάθει. Μετά δείξανε και το μυαλό του.

Αυτα δεν ειναι τιποτα καπου αλλου νομιζω Μεξικο του βγαζουν μετα απο 3 χρονια και τους εχουν κοντα τους για 24 ωρες και πανε βολτες κανονικα στους δρομους με τα ζομπι...

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ανάγκη..:P

Αυτα δεν ειναι τιποτα καπου αλλου νομιζω Μεξικο του βγαζουν μετα απο 3 χρονια και τους εχουν κοντα τους για 24 ωρες και πανε βολτες κανονικα στους δρομους με τα ζομπι...

Η γιορτή των νεκρών νομίζω είναι. Δεν ξέρω αν τους βγάζουν και πάνε βόλτα αλλά πάνε στα νεκροταφεία, τρώνε, πίνουν, τραγουδάνε κλπ για να τιμήσουν τους νεκρούς

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει δεν είναι ανάγκη.. :P

Η γιορτή των νεκρών νομίζω είναι. Δεν ξέρω αν τους βγάζουν και πάνε βόλτα αλλά πάνε στα νεκροταφεία, τρώνε, πίνουν, τραγουδάνε κλπ για να τιμήσουν τους νεκρούς

Ξεθάβουν τους νεκρούς και τους κάνουν βόλτα στο χωριό

http://roadstory.gr/ξεθάβουν-τους-νεκρούς-και-τους-κάνουν/

%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που το μαλλί μένει άθικτο ποτέ δεν το κατάλαβα.

Nομιζω ο λογος ειναι οτι βρισκουν πρωτεινη απο την αποσυνθεση και τρεφονται.

Δημοσ.

Μηπως οι νεκροι πηγαινουν κομμωτηριο? :lol:

Φανταζεστε σκηνικο να πινεις ποτο αργα το βραδυ,να σηκωθει ο νεκρος(γνωστος σου)απο το φερετρο,να σε πλησιασει και να σου πει "στην υγεια μας" τσουγκριζοντας το ποτηρι του με το δικο σου?

Και με ψυχραιμια να του απαντησεις:Σου τα ελεγα οτι το ποτο θα σε σκοτωσει αλλα δεν με ακουγες!

Η εναλλακτικη εκδοχη ειναι να τρομαξεις τοσο πολυ ωστε να βγεις απο την τζαμαρια η απο κανα παραθυρο.

• Like 2
Δημοσ.

Δυο χρονια μετα... τι εγινε τελικα; Μην με αφηνεις με την αγωνια μεθυσμενο ανθρωπο, θα το εχω ξεχασει μεχρι αυριο βεβαια

• 5 μήνες μετά...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...