GreyHorse Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ναι.Αλλα και παλι την εκταφη δεν την γλιτωνει ο υπαλληλος Έχεις δει εκταφη; Γιατί εγώ έχω δει, με μικρο εσκαφεα την κανουν
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ετσι ειναι το εθιμο. Τα πλενουν τμε κρασι ,λαδι και ξυδι και μετα τα βαζουν σε μια πετσετα στην οστεοθηκη Δεν το ήξερα αυτό με το λάδι και το κρασί.
MT60RS Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Όταν καίμε τους νεκρούς κάνουμε τραπέζι; Τρισάγια κτλ; τους κερναμε και πετιμεζι special 1
johnbond Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Σκεψου παιδια-νεους δολοφονημενους αγρια.. Δεν μπορουν να την κανουν ολοι αυτη την δουλεια. Καλά ,και το αρνί το βλέπουμε κρεμασμένο στο χασάπη και προσπερνάμε σα να μην τρέχει τίποτα.Θέμα συνήθειας είναι.Το οτι είναι άνθρωπος δε λέει τίποτα παραπάνω. Σκέψου πόσο χειρότερη δουλειά είναι να είσαι σφαγέας σε σφαγείο.Να αφαιρείς καθημερινά εκατοντάδες ζωές. Για μένα το θέμα είναι τα μικρόβια..Να έχει πεθάνει ο άλλος απο καμιά μολυνσματική ασθένεια...Με τίποτα δε θα πλησίαζα. 1
kontrakultura Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Ετσι ειναι το εθιμο. Τα πλενουν τμε κρασι ,λαδι και ξυδι και μετα τα βαζουν σε μια πετσετα στην οστεοθηκη Μπα σε καλό σου...μου βγήκε ο καφές από τη μύτη... Με κρασί μόνο μπρε τα πλένουν!! Σύμφωνα με την χριστιανική παράδοση, συμβολίζει το αίμα του Ιησού που χύθηκε πάνω στα οστά του Αδάμ που ήταν θαμμένα κάτω από το σταυρό στο Γολγοθά, ξεπλένοντάς τα από το προπατορικό αμάρτημα!! Το...λαδόξυδο κράτα το να το βάλουμε σε κανένα χταποδάκι!!
Valerie_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν είναι δύσκολη η δουλειά του νεκροθάφτη, τι να πει και ο ιατροδικαστής. 3
zio10 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Αν είναι δύσκολη η δουλειά του νεκροθάφτη, τι να πει και ο ιατροδικαστής. Είναι κι οι δύο άστα, πολύ δύσκολες! Να κάνουμε ένα θέμα με δουλειές που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε... 1
Kostasspil Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) ακόμα ανοιχτό αυτό το στολίδι του φόρουμ? Επεξ/σία 11 Μαΐου 2015 από Kostasspil 1
Expertr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Έχεις δει εκταφη; Γιατί εγώ έχω δει, με μικρο εσκαφεα την κανουν Με εκσκαφεα?..χαχα.....Δεν ξερω που το ειδες αυτο ναι εχω δει εκταφη πριν 6 μηνες σε πολυ κοντινο μου προσωπο...Και επειδη ΔΕΝ ηταν οτι καλυτερο ειχα κατσει σε μια αποσταση...Αυτο που λες με τον εκσκαφεα δεν ξερω στην αρχη τα πολλα χωματα ισως γινονται ετσι...Αλλα οταν φτανει στο φερετρο αναγκαστηκα χρειαζεται ο υπαλληλος...και δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι ενας νεκρος μετα απο 3 χρονια που εχει και δεν εχει λιωσει εαν δεν εχεις δει.... Αν είναι δύσκολη η δουλειά του νεκροθάφτη, τι να πει και ο ιατροδικαστής. Προσωπικα κομματια εαν δω ανθρωπο δεν εχω θεμα....δεν ειμαι και σουπερ ουαου αλλα οκ....η εικονα ενος μισολιωμενου ανθρωπου ΠΙΣΤΕΨΕ με ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη...
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Μην ξεχνατε οτι αυτος που κανει τον νεκροθαφτη δεν θαβει απλα ενα κουτι οπως λετε στην αρχη.Ωραια θα ηταν,..Αλλα μετα απο 3 χρονια ΞΕΘΑΒΕΙ κιολας...Εκει ειναι το ζορι που πρεπει να βγαζεις ξεχωριστα τα μερη του σωματος λιωμενα και μη και να τα βαζεις σε σακουλες για να πας να τα πλυνεις κιολας μετα... μην μπερδεβευσε την ταφη την κανουν τα γραφειο την εκταφη ο υπαλληλος του δημου, αυτος εχει δυσκολη δουλεια αλλα εχει πολλα τυχερα Αμα πληρωνεις Αμα δεν , στο χωνευτηρι . Κοινως η καταπακτη που την ανοιγουν καο τα πετανε μεσα . η εκταφη ειναι υποχρεωτικη στα 3 χρονια αν δεν πας σαν συγγενης την κανουν μονη τους και τα λεφτα τα στελνουν στην ΔΟΥ σου, ειναι περιπου 40 ευρω αν τωρα τα κρατησεις ειναι 40 ευρω ο ενας χρονος περιπου + 30 ευρω η οστιοθηκη Έχεις δει εκταφη; Γιατί εγώ έχω δει, με μικρο εσκαφεα την κανουν Δεν ξερω που το ειδες αλλα εκανα την γιαγια μου πριν 4 μηνες και εγινε με τα χερια στο 3ο Αθηνων Αν είναι δύσκολη η δουλειά του νεκροθάφτη, τι να πει και ο ιατροδικαστής. Αυτοι ομως το επιλεγουν γιατι θελει σπουδες ο νεκροθαφτης μπορει να γινει και λογο αναγκης
Gtr34 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Είναι κι οι δύο άστα, πολύ δύσκολες! Να κάνουμε ένα θέμα με δουλειές που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε... Ωραία ιδέα 1
GreyHorse Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Με εκσκαφεα?..χαχα.....Δεν ξερω που το ειδες αυτο ναι εχω δει εκταφη πριν 6 μηνες σε πολυ κοντινο μου προσωπο...Και επειδη ΔΕΝ ηταν οτι καλυτερο ειχα κατσει σε μια αποσταση...Αυτο που λες με τον εκσκαφεα δεν ξερω στην αρχη τα πολλα χωματα ισως γινονται ετσι...Αλλα οταν φτανει στο φερετρο αναγκαστηκα χρειαζεται ο υπαλληλος...και δεν μπορεις να φανταστεις πως ειναι ενας νεκρος μετα απο 3 χρονια που εχει και δεν εχει λιωσει εαν δεν εχεις δει.... Προσωπικα κομματια εαν δω ανθρωπο δεν εχω θεμα....δεν ειμαι και σουπερ ουαου αλλα οκ....η εικονα ενος μισολιωμενου ανθρωπου ΠΙΣΤΕΨΕ με ειναι ΠΟΛΥ χειροτερη... μην μπερδεβευσε την ταφη την κανουν τα γραφειο την εκταφη ο υπαλληλος του δημου, αυτος εχει δυσκολη δουλεια αλλα εχει πολλα τυχερα η εκταφη ειναι υποχρεωτικη στα 3 χρονια αν δεν πας σαν συγγενης την κανουν μονη τους και τα λεφτα τα στελνουν στην ΔΟΥ σου, ειναι περιπου 40 ευρω αν τωρα τα κρατησεις ειναι 40 ευρω ο ενας χρονος περιπου + 30 ευρω η οστιοθηκη Δεν ξερω που το ειδες αλλα εκανα την γιαγια μου πριν 4 μηνες και εγινε με τα χερια στο 3ο Αθηνων Αυτοι ομως το επιλεγουν γιατι θελει σπουδες ο νεκροθαφτης μπορει να γινει και λογο αναγκης Εύοσμο Θεσσαλονίκης, τρεις φορές μάλιστα έχω πετύχει μάρτυρας, τεταρτη ξέθαψαν τον ξάδερφό μου. Έρχεται καποιος με μικρο εκσκαφεα και αρχίζει και βγάζει χώματα, που είδατε με το φτυάρι εκτός ίσως από κανα χωριό. Ο ίδιος εκσκαφεας χρησιμοποιείται και για να βγουν τα χώματα πριν βάλουν το φέρετρο αλλά και μετά για να σκεπάσει το νεκρό με το χώμα.
Expertr Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Δημοσ. 11 Μαΐου 2015 Εύοσμο Θεσσαλονίκης, τρεις φορές μάλιστα έχω πετύχει μάρτυρας, τεταρτη ξέθαψαν τον ξάδερφό μου. Έρχεται καποιος με μικρο εκσκαφεα και αρχίζει και βγάζει χώματα, που είδατε με το φτυάρι εκτός ίσως από κανα χωριό. Ο ίδιος εκσκαφεας χρησιμοποιείται και για να βγουν τα χώματα πριν βάλουν το φέρετρο αλλά και μετά για να σκεπάσει το νεκρό με το χώμα. Τα χωματα φιλε μου...Τον νεκρο πως τον βγαζουν και αυτον με τον εκσκαφεα?..
Προτεινόμενες αναρτήσεις