Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παμε για κανα ποτακι ?

Ασε ρε φιλε αυριο εχω εξεταστικη ?

Τι γραφεις ?

Νεκροτομία 2 και Εισαγωγη στην Νεκρολογία χαχαχαχα 

Τι είδους λάδωμα χρειάζεται;!

Για την αδεια του γραφειου τελετων

• Απαντ. 213
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παμε για κανα ποτακι ?

Ασε ρε φιλε αυριο εχω εξεταστικη ?

Τι γραφεις ?

Νεκροτομία 2 και Εισαγωγη στην Νεκρολογία χαχαχαχα 

Για την αδεια του γραφειου τελετων

Πάλι δεν κατάλαβα...σε κάθε κηδεία πρέπει να λαδώνουν κάποιον; Γιατί παράνομοι είναι;

Δημοσ.

Πάλι δεν κατάλαβα...σε κάθε κηδεία πρέπει να λαδώνουν κάποιον; Γιατί παράνομοι είναι;

οχι ρε τρελε για να ανοιξεις γραφειο θες αδεια, οπως για πολλα επαγγελματα ε εκει θελει λαδομα 

• Like 1
Δημοσ.

οχι ρε τρελε για να ανοιξεις γραφειο θες αδεια, οπως για πολλα επαγγελματα ε εκει θελει λαδομα 

Οκ! Μου φάνηκαν πολλά γι'αυτό! :)

Δημοσ.

Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αλλα... αλλο νεκροθαφτης και αλλο αυτος που εχει γραφειο τελετων..Ο πρωτος απλα θαβει , ο δευτερος κανει την πιο φρικαλεα δουλεια ομως.

Δημοσ.

Οκ! Μου φάνηκαν πολλά γι'αυτό! :)

ποια σου φανηκαν πολλα ?

Δεν εχω παρακολουθησει το θεμα αλλα... αλλο νεκροθαφτης και αλλο αυτος που εχει γραφειο τελετων..Ο πρωτος απλα θαβει , ο δευτερος κανει την πιο φρικαλεα δουλεια ομως.

Σιγα την φρικαλεα ενα κουτι θαβει υπαρχουν πολυ χειροτερα 

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες... Ενα κουτι θαβει ο νεκροθαφτης , αυτος ομως που εχει γραφειο τελετων κανει ολη την δουλεια την φρικαλεα! 

Δημοσ.

Απο προσωπικη εμπειρια οχι μια αλλα 3 φορες θα σου πω οτι μινιμουμ θες 1000 ευρω για μια κηδεια + τα λεφτα του μνηματος αλλα 400 που και απο εκει παιρνει προμυθεια το γραφειο, απο αυτα χοντρικα 600 πανε σε λαδομα και δημο αρα 400 την ημερα με μονο μια κηδεια την ημερα εχεις 12 χιλιαδες τον μηνα!

ποια σου φανηκαν πολλα ?

Σιγα την φρικαλεα ενα κουτι θαβει υπαρχουν πολυ χειροτερα 

Έγραψες ότι από τα 1000ε που στοιχίζει μια κηδεία τα 600 πάνε σε λάδωμα και δήμο! Πολλά δεν είναι;

Δημοσ.

Δεν με καταλαβες... Ενα κουτι θαβει ο νεκροθαφτης , αυτος ομως που εχει γραφειο τελετων κανει ολη την δουλεια την φρικαλεα! 

Άμα πέφτει ζεστό το χρήμα και είσαι και λίγο σκληρόπετσος τα προσπερνάς αυτά.

Δημοσ.

Άμα πέφτει ζεστό το χρήμα και είσαι και λίγο σκληρόπετσος τα προσπερνάς αυτά.

Σκεψου παιδια-νεους δολοφονημενους αγρια.. Δεν μπορουν να την κανουν ολοι αυτη την δουλεια.

Δημοσ.

Σκεψου παιδια-νεους δολοφονημενους αγρια.. Δεν μπορουν να την κανουν ολοι αυτη την δουλεια.

Όπως και πάρα πολλές άλλες! Αλλά ευτυχώς κάποιοι μπορούν και τις κάνουν! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν λέω αλλά ας πούμε ότι κάνεις 20 κηδείες τον μήνα(τυχαίο νούμερο) από αυτές τις 20 πόσες θα είναι έτσι? 1-2?

Επίσης, η αρχή είναι δύσκολη μετά πιστεύω συνηθίζεις.

Πάντως έχουν χιούμορ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...