Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας !!! Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση !! Ανοίγω το λάπτοπ μου, πάω να κάνω σύνδεση στο ίντερνετ, πληκτρολογώ τον κωδικό του WIFI μου, και μου βγάζει μήνυμα πως είναι αδύνατη η σύνδεση. Και μετά από αυτό χάνεται και από τη λίστα των συνδέσεων !! Στο κεντρικό Pc που συνδέομαι με στικάκι, για να μην τραβάω καλώδιο ethernet. δεν έχω κανένα θέμα. Το ίδιο πρόβλημα το έχω και στο κινητό, δεν το βγάζει καν στη λίστα αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο γι'αυτό !! Μόνο στη δική μου σύνδεση το κάνει, αλλού που το δοκίμασα συνδέεται κανονικά. Με ethernet δουλεύει κανονικά !! Τι μπορεί να φταίει ?? 

Δημοσ.

Και μετά από αυτό χάνεται και από τη λίστα των συνδέσεων

ποσες γραμμες εχεις  ? αδυναμο σημα απ το λαπτοπ σου !

βαλε στο λαπτοπ  το στικακι που εχεις στο κεντρικο pc και θα λυθει το προβλημα

Δημοσ.

Το σήμα είναι φουλ πολύ δυνατό αφού είμαι μες το σπίτι, και το θεωρώ βλακεία να βάλω στικάκι για ίντερνετ από την στιγμή που μπορώ κατευθείαν από το λάπτοπ !! Το κλείδωμα το έχω ήδη wpa αλλά και πάλι τίποτα !!

Δημοσ.

αν εχει προβλημα το wifi του λαπτοπ σου γιατι ειναι βλακεια  να δοκιμασεις  το usb τουλαχιστον μονο για να τσεκαρεις μηπως φταιει αυτο?  που ξερει ο αλλος ποσες γραμμες σημα  βλεπεις ? το ειπες καπου ?

Δημοσ.

* Κανε forget η σβήσε το δίκτυο από τα pc το κινητό το tablet και ώρες το πάλι μετά από καθε αλλαγή

* Aλλαξε κανάλι.

* Δοκίμασε ξεχωριστά  B, G, Ν
   * Δοκίμασε προσωρινά άλλο κλείδωμα στο router.
   * WiFi Drivers
   * Firmware update στο router

Δημοσ.

* Κανε forget η σβήσε το δίκτυο από τα pc το κινητό το tablet και ώρες το πάλι μετά από καθε αλλαγή

* Aλλαξε κανάλι.

* Δοκίμασε ξεχωριστά  B, G, Ν

* Δοκίμασε προσωρινά άλλο κλείδωμα στο router.

* WiFi Drivers

* Firmware update στο router

Φιλαράκι έπεσες μέσα !! Η λειτουργία ήταν b+g+n και μόλις το έβαλα μόνο στο b συνδέθηκε κατευθείαν !! Σε ευχαριστώ πολύ !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...