mavradon91 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας !!! Έχω ένα θέμα με τη σύνδεση !! Ανοίγω το λάπτοπ μου, πάω να κάνω σύνδεση στο ίντερνετ, πληκτρολογώ τον κωδικό του WIFI μου, και μου βγάζει μήνυμα πως είναι αδύνατη η σύνδεση. Και μετά από αυτό χάνεται και από τη λίστα των συνδέσεων !! Στο κεντρικό Pc που συνδέομαι με στικάκι, για να μην τραβάω καλώδιο ethernet. δεν έχω κανένα θέμα. Το ίδιο πρόβλημα το έχω και στο κινητό, δεν το βγάζει καν στη λίστα αλλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο γι'αυτό !! Μόνο στη δική μου σύνδεση το κάνει, αλλού που το δοκίμασα συνδέεται κανονικά. Με ethernet δουλεύει κανονικά !! Τι μπορεί να φταίει ??
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και μετά από αυτό χάνεται και από τη λίστα των συνδέσεων ποσες γραμμες εχεις ? αδυναμο σημα απ το λαπτοπ σου ! βαλε στο λαπτοπ το στικακι που εχεις στο κεντρικο pc και θα λυθει το προβλημα
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δοκιμασε να "χαλαρωσεις" το κλειδωμα απο wpa2 βαλτο wpa
mavradon91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το σήμα είναι φουλ πολύ δυνατό αφού είμαι μες το σπίτι, και το θεωρώ βλακεία να βάλω στικάκι για ίντερνετ από την στιγμή που μπορώ κατευθείαν από το λάπτοπ !! Το κλείδωμα το έχω ήδη wpa αλλά και πάλι τίποτα !!
MauMaus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 αν εχει προβλημα το wifi του λαπτοπ σου γιατι ειναι βλακεια να δοκιμασεις το usb τουλαχιστον μονο για να τσεκαρεις μηπως φταιει αυτο? που ξερει ο αλλος ποσες γραμμες σημα βλεπεις ? το ειπες καπου ?
Plymouth Fury Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 * Κανε forget η σβήσε το δίκτυο από τα pc το κινητό το tablet και ώρες το πάλι μετά από καθε αλλαγή * Aλλαξε κανάλι. * Δοκίμασε ξεχωριστά B, G, Ν * Δοκίμασε προσωρινά άλλο κλείδωμα στο router. * WiFi Drivers * Firmware update στο router
mavradon91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 * Κανε forget η σβήσε το δίκτυο από τα pc το κινητό το tablet και ώρες το πάλι μετά από καθε αλλαγή * Aλλαξε κανάλι. * Δοκίμασε ξεχωριστά B, G, Ν * Δοκίμασε προσωρινά άλλο κλείδωμα στο router. * WiFi Drivers * Firmware update στο router Φιλαράκι έπεσες μέσα !! Η λειτουργία ήταν b+g+n και μόλις το έβαλα μόνο στο b συνδέθηκε κατευθείαν !! Σε ευχαριστώ πολύ !!!
Plymouth Fury Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλύτερα να βάλεις G άμα δουλεύει βεβαια
mavradon91 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 καλύτερα να βάλεις G άμα δουλεύει βεβαια Θα το κοιτάξω !!!! Και πάλι ευχαριστώ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα