Kalamaris_95 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδια καλησπέρα. Έχω ενα πρόβλημα με τα windows( τα οποία ειναι,πειρατικά). Δεν μου κανουν boot, η μάλλον κανουν αλλα με πηγαίνει μεχρι το log in βάζω τον κωδικό μου και μετά για 5-7 λεπτά με εχει εχει στο welcome και μετά μια μαύρη οθόνη χωρίς να φορτώνει τπτ. Ουτε ctrl-alt-dlt δεν κάνει... Τι μπορώ να κάνω????? Sent from my MT11i using Insomnia
micos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 1. Το ποιά windows έχεις είναι μυστικό; 2. Το πρόβλημα πότε ξεκίνησε; 3. Είσαι μετά από format; 4. Έκανες καμιά εγκατάσταση, απεγκατάσταση προγράμματος π.χ. antivirus ή drivers; 5. Έκανες κανέναν καθαρισμό με κάποιο πρόγραμμα που (υποτίθεται) θα σου επιτάχυνε το σύστημα; 6. Στο έκανε στα καλά καθούμενα ή μετά από καμιά μπλε οθόνη ή κρέμασμα του υπολοσγιστή; Πάτα επαναλαμβανόμενα το F8 όταν ξεκινάει ο υπολογιστής και δοκίμασε να μπεις σε ασφαλή λειτουργία. Αν μπει δοκίμασε επαναφορά συστήματος ή απεγκατάσταση του προγράμματος ου έβαλες πριν το πρόβλημα. 2
Kalamaris_95 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Συγνωμη έχω τα win 7 64bit ultimate. <br> Ναι εχει κα να δύο μήνες που έκανα φορματ. Antivirus έχω τin trial έκδοση... Συνήθως καθυστερεί 20-30 δευτέρα αλλα τρ έπιασε πεντάλεπτο. Μπήκα σε ασφαλή λειτουργία κανονικά έκανα επανεκκίνηση και μπήκα κανονικά.... Αλλα καθυστερεί υπερβολικά(μεχρι μισό λεπτο εχω μετρήσει)...<br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τσεκαρε την κατασταση του δισκου με HD sentinel.
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τον είδα πριν μια εβδομάδα ηταν φουλ υγιής... Sent from my MT11i using Insomnia
SolicitedCrib4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν έχει σημασία που το έκανες πριν μια εβδομάδα. Δες με safe mode με hd sentinel. Και scan με malwarebytes και superantispyware.
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα. Τώρα μπαίνει στα win ή όχι; Αν σου καθυστερεί μόνο μισό λεπτό δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις θέμα. Δεν είπες πιο av έχεις, κάντο απεγκατάσταση και δες αν μπαίνει κανονικά. Δοκίμασε κάποιο άλλο δωρεάν (avast, avg, avira κτλ)
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Οι περιπτώσεις ειναι μιρασμενες. Μπορει την ίδια μέρα να τον ανοίξω 4φορές και την 2 να κανει 1 λεπτο και τις άλλες 2 10λεπτό... Αλλα και παλι ενα λεπτο να μπει στην επιφάνεια εργασία ειναι πολύ. Και να ηταν ο δίσκος φουλ να λεγα ενταξει. Αλλα μεσα έχω τα win το λολ ,3 παιχνίδια στο steam kai antivirus μονο...<br><br><br> Sent from my MT11i using Insomnia
micos000 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δοκίμασε να αφαιρέσεις το av για να δεις αν φταίει αυτό.
Kalamaris_95 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Το έχω δοκιμάσει ήδη... Απεγκατεστησα ενα σωρό προγραματα αλλα η κατάσταση ειναι ίδια. Sent from my MT11i using Insomnia
kosegdit Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν ο δίσκος είναι όντως σε καλή κατάσταση, εγώ θα έκανα πάλι ένα format.
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Αν σε ασφαλή λειτουργία μπαίνει σχετικά γρήγορα τότε κατά 90% είναι θέμα software. Όταν μπει στα win δουλεύει καλά ή και μετά καθυστερεί στις λειτουργίες; Όταν αργεί να μπει δουλεύει ο δίσκος συνέχεια ή είναι σβησμένο το λαμπάκι και αναβοσβήνει περιοδικά; Έχω συναντήσει παρόμοιο θέμα και έφταιγε ο av. Όταν το αφαιρούσα έμπαινε κανονικά ενώ όταν το έβαζα άλλες φορές αργούσε ή δεν έμπαινε καθόλου στα win. Γι αυτό σε ρώτησα αν αφαίρεσες το av και αν χωρίς αυτό μπαίνει γρήγορα.
Kalamaris_95 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οταν μπει στα win περνάει 20-40 δεύτερα να φωρτωσει το avast ας πούμε... Δηλαδή περιμένω να φορτωσει πρώτα κάποια προγραματα και μετά ανοιγο Firefox αλλιώς θα κολησει... Sent from my MT11i using Insomnia
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Κάνε ένα defrag στον δίσκο για καλό και για κακό. Με κάποιο άλλο av δοκίμασες; (avg, avira κτλ). Επίσης, προτείνω να απενεργοποιήσεις τον ελεγκτή λογισμικού ή όπως το λέει (δεν θυμάμαι) που ελέγχει αν είναι ενημερωμένα τα διάφορα προγράμματα όπως το flash player, το adobe reader κτλ. Δεν έχει σχέση με την ενημέρωση του avast και των definitions. Επίσης κάνε έναν έλεγχο με το adwcleaner μήπως και είναι κανένα malware. Θα έλεγα να ανεβάσεις και ένα log από το hijackthis να το δούμε. Μιας και θα πιαστείς καθάρισε και με το jrt τυχών χαζομάρες. EDIT: Κι εγώ αυτό κάνω, περιμένω δηλαδή να εμφανιστεί πρώτα το εικονίδιο του avast πριν κάνω οτιδήποτε. Γι αυτό και έχω καταργήσει τον τερματισμό πλέον και κάνω Αδρανοποίηση. Πλήρη τερματισμό κάνω μόνο μετά από ενημερώσεις ή driver update.
Kalamaris_95 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Εχω κανει ελεγχους και σχετικα. Ο υπολογιστης ειναι καθαρος... Θα εφαρμοσω και την αδραναποιηση και θα σας πω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα