tenyson123 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Χαιρετω την κοινωτητα και μπαινω κατευθειαν στο ψητό.Λοιπον έχω το πς της υπογραφης μου και οπως βλέπετε έχω εναν hdd και εναν ssd και τρεχω windows 7.Εχω τα 8 σε cd.Για να παω χρειαζεται κάτι ιδιαιτερο (δλδ αφαιρεση του hdd κατα την εγκατάσταση και αφου τελειωσει τον βάζω?) η βαζω το cd και κανω κανονικα εγκατασταση? Ρωταω γιατι όταν εστηνα το pc και εβαζα τα 7 οταν ειχα και τους 2 πάνω μου εβγαζε error στον ssd (στο σημειο επιλογης δισκο),οταν εβγαζα τον hdd γινοταν κανονικα το setup. Ευχαριστω προκαταβολικα. Και κάτι ακομα. Στην μητρικη οι σκληροι εχουν συγκεκριμενες θέσεις ή βάζω σε οποια θυρα θέλω? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από tenyson123
SolicitedCrib4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερα είναι όταν παιρνάς ένα λογισμικό να έχεις συνδεδεμένο μόνο τον δίσκο στον οποίο θα το περάσεις. Γιατί μπορεί να έχεις κάποιο error(όπως με τα 7) ή μπορεί η εγκατάσταση των windows να μπερδευτεί και να βάλει κάποια αρχεία στον ενα δίσκο και τα υπόλοιπα στον δεύτερο.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Καλύτερα είναι όταν παιρνάς ένα λογισμικό να έχεις συνδεδεμένο μόνο τον δίσκο στον οποίο θα το περάσεις. σωστο και αυτο αλλα αν θα θελει να αλλαζει απο 7 σε 8 και το αναποδο θα πρεπει να αλλαζει το boot order στο bios,η να βγαζει-βαζει τους δισκους. για πιο "ασφαλεια"κανε αυτο που λεει ο solited,αν θες να μην εχεις το "ζορι" της αλλαγης καθε φορα περνα 7 και μετα περνα 8 ωστε να παρει το boot menu των 8 και να κανεις αυτοματα την αλλαγη οταν ανοιγει το πισι.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Από τον τίτλο εγω κατάλαβα ότι θέλει να κάνει format και να περάσει τα 8 και όχι dual boot Και επίσης δεν χρειαζόταν να κάνεις δυο θέματα 1ο http://www.insomnia.gr/topic/502814-απο-windows-7-σε-windows-8-64bit/?p=52700268 2ο http://www.insomnia.gr/topic/502835-απο-windows-7-σε-windows-8-64bit/
tenyson123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν θέλω να κάνω dual boot.Θελω να σβήσω τα 7 και να βάλω τα 8.Ευχαριστω για τις απαντησεις.Α και κατι ακομα,απο θέμα συμβατοτητας οτι επαιζε στα 7 θα παιζει και στα 8? Συγνωμη που το ανοιξα 2 φορες θεμα.
Xristaras12 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ωραια βγαλε τον μηχανικο δισκο και ασε μονο τον ssd Πανω και περνα τα 8αρια. απο συμβατοτητες δεν ξερω να σου απαντησω.
tenyson123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 ωραια βγαλε τον μηχανικο δισκο και ασε μονο τον ssd Πανω και περνα τα 8αρια. απο συμβατοτητες δεν ξερω να σου απαντησω. Αφου γινει η εγκατασταση τον περναω,θα τον διαβασει κατευθειαν ή πρεπει να τον ενεργοποιησω απο το device manager?(νμζ)
tenyson123 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Απλα τον περνας και θα τον δει. οκ,ευχαριστω πολυ παιδια για τις λυσεις σας ετοιμο παιδια,σας μιλαω απο 8 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα