Προς το περιεχόμενο

αλλαγη ελαστικων

babkar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια,

Θελω να αλλαξω τα λαστιχα μου..το αμαξι φοραει "205/55R16"..θελω all weather και σκεφτομαι για michellin!! Σε αυτο το τυπο ξερει κανεις ποια ειναι τα καλα;;

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φοράω ακριβώς ίδια διάσταση σε Audi A3 8l και τα λάστιχα είναι Dunlop fast response.εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος 2 χρόνια τώρα...Προηγουμένως Bridgestone Touranza...αρκετά καλά και τα δύο. Πρόσεξε τον δείκτη ταχύτητας για τα ελαστικά που δείνει ο κατασκευαστής- θα το βρείς στο βιβλιαράκι του αυτ/του.

To θέμα "ελαστικό" είναι μεγάλο. Έχει να κάνει με το στυλ οδήγησής σου, το budget σου, πού οδηγείς κλπ. Tα Michelin που ανέφερεις είναι πάντα από τα πιο μαλακά ελαστικά σε όλες τις κατηγορίες σχεδόν, που είναι καλό μόνο για την άνεση, χάνεις σε response και αίσθηση τιμονιού. 

Φοράω ακριβώς ίδια διάσταση σε Audi A3 8l και τα λάστιχα είναι Dunlop fast response.εχω μείνει πολύ ικανοποιημένος 2 χρόνια τώρα...Προηγουμένως Bridgestone Touranza...αρκετά καλά και τα δύο. Πρόσεξε τον δείκτη ταχύτητας για τα ελαστικά που δείνει ο κατασκευαστής- θα το βρείς στο βιβλιαράκι του αυτ/του.

Ακριβως αυτα σε ιδια διασταση εβαλα και εγω μπροστα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και απο τιμη και απο συμπεριφορα. Ποιο παλια ειχα ταο conti SportContact 2 , εξαιρετικο στο στεγνο, καλο στο βρεγμενο, χαλια στο χιονι και φθαρθηκε πολυ γρηγορα οποτε δεν τα προτεινω.

Γενικα στην διασταση που θες ολες οι μεγαλες εταιριες βγαζουν 2 μοντελα, ενα ποιο σπορ και ενα ποιο ανετο, αναλογα με την χρηση που θες επιλεγεις. Τα Dunlop FS θα βαλω και σε λιγες μερες πισω μαλλον, αρκει να παραμενει ιδαι η τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...