moody_ Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Χρειάζομαι ενα φορητό για desk replacement που θα λειτουργεί για περισσότερες απο 12 ώρες την ημέρα,κάθε μέρα.Με ενδιαφέρει να είναι γρήγορος και χωρίς προβλήματα(κολλήματα,υπερθέρμανση κλπ.).Χρήση φυσιολογική,ταινίες ναι,παιχνίδια ελάχιστα. Το παρακάτω συγκεντρώνει οσα ψάχνω (και με το παραπάνω) σε μια λογική τιμή: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Steel-HC-II-i7363-850-2VR.htm Ο σκληρός θα αλλαχθεί με εναν SSD 256 GB (μάλλον ο Samsung 840) και θα προσθέσω 1 ακόμη χρόνο στην εγγύηση.€ 749 + 80 =40 = € 869 τελικό ( σε πολλές άτοκες). Εχω πάρει κι άλλα Turbo-X παλιότερα και προβληματα υπήρχαν.Εχω πάει αρκετές φορές σε Μεταμόρφωση και Μαγούλα.Πάντα όμως λυνόντουσαν σύντομα , εφόσον βέβαια ήταν εντός εγγύησης. Τα ίδια ομως προβλήματα είχα την τελευταία τριετία και με 2 HP (i3 και i5) τα οποία πήγαν και ήρθαν στην αντιπροσωπεία απο 2-3 φορές το καθένα (!) για διάφορους λόγους. Η έρευνα που έκανα σε Toshiba και Dell(λόγω αξιοπιστίας και διετούς αρχικής εγγύησης) ,με τα ίδια χαρακτηριστικά, μου βγάζει επιπλέον κόστος > € 300. Θα ήθελα να ακούσω κάποιες γνώμες η αντιπροτάσεις απο όποιον φίλο η φίλη έχει την καλωσύνη να διαθέσει λίγο χρόνο,για να με βοηθήσει στην επιλογή μου. Ευχαριστώ. απο πριν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα