Salepaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Παιδες καλησπερα. Οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα καποιο θεμα που να με βοηθησει και γι'αυτο το λογο ανοιγω ενα καινουριο. Εχω προβλημα με netbook Acer Aspire One Ao531h.(zg8) Το πηρα απο εναν φιλο και το μονο που ηθελε ηταν μια οθονη η οποια ηταν σπασμενη. Αγορασα καινουρια, την τοποθετησα και ολα κομπλε. Το προβλημα ειναι οτι η οθονη ανοιγει αλλα ειναι ασπρη. Δεν κανει απολυτως τιποτα. Την συνδεσα με το εξωτερικο VGA στην τηλεοραση και μου δειχνει κανονικα. Ενα καλο μου φιλαρακι που ασχολειται με αυτα , μου ειπε οτι "μαλλον" ειναι η καλωδιοταινια. Παραγγειλα καινουρια, την τοποθετησα κι αυτη, αλλα παλι τιποτα. "ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ". τι συμβαινει?? Εκαψε καρτα γραφικων ή ειναι κατι αλλο??PLSSSSSS καποιος να βοηθησει....!!!! Υ.Γ. να τονισω οτι εβγαλα και ξαναεβαλα την οθονη 2-3 φορες και την καλωδιοταινια για να σιγουρευτω οτι ολα εχουν κουμπωσει μια χαρα..!!.
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το πηρα απο εναν φιλο και το μονο που ηθελε ηταν μια οθονη η οποια ηταν σπασμενη. μαλλον η σπασμενη οθονη δεν ηταν το μονο προβλημα στο netbook που σου εδωσε..
Salepaki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 να σου πω την αληθεια το πηρα σχεδον τσαμπα. του επεσε και εσπασε η οθονη. ουτε εκεινος ηξερε για το προβλημα αυτο. και επειδη του ζητουσαν αρκετα λεφτα για το φτιαξουν το πηρα εγω.
jim_p Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εχω δει σε αλλο netbook (οχι acer aspire one) οταν ανεβαζεις τη φωτεινοτητα της οθονης, απο ενα οριο και πανω, να ασπριζει εντελως... Οποτε απλα πατας fn+κατι και την αφηνεις σε σημειο που δεν ασπριζει. Βαριεμαι να εξηγησω γιατι συμβαινει αυτο τωρα
LLLEFTERIS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Κατα καιρους εχω δει πολλα φορητα να πουλανε με "σπασμενη" οθονη. Δυο μου εχουν φερει για επισκευη που πριν τα ξεβιδωσω ειδα οτι η οθονη ειχε αλλαχτει.
Salepaki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Jimako το εκανα αυτο με την φωτεινοτητα αλλα τιποτα. Φαινεται οτι αλλαζει αλλα συνεχιζει να ειναι ΑΣΠΡΗ.... κατι αλλο που μπορει να βοηθησει?? Να φανταστω οτι εκαψε καρτα?? Απ'οσο εψαξα κοστος επισκευης (αν ειναι καρτα ) απο 70-180.. Δεν αξιζει να το φτιαξω. 100-200 πουλανε τα ιδια μεσα εδω και κραταω αυτο για ανταλλακτικα..
Roger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πως ειμαστε σιγουροι οτι η οθονη ειναι καλη αυτη που αγορασες?.Μια φορα που παρηγγειλα οθονη ητανε μαπα και εδειχνε ασπρα και μια αλλη φορα η οθονη δεν ητανε απολυτα συμβατη με το μοντελο του λαπτοπ και παλι εδειχνε ασπρα.
MauMaus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Πως ειμαστε σιγουροι οτι η οθονη ειναι καλη αυτη που αγορασες?.Μια φορα που παρηγγειλα οθονη ητανε μαπα και εδειχνε ασπρα και μια αλλη φορα η οθονη δεν ητανε απολυτα συμβατη με το μοντελο του λαπτοπ και παλι εδειχνε ασπρα. '' ..Την συνδεσα με το εξωτερικο VGA στην τηλεοραση και μου δειχνει κανονικα.''
Roger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Συνδεσε το λαπτοπ με τηλεοραση και του εδειξε εικονα,τι σχεση εχει αν εχει προβλημα η οθονη? Η οθονη δινει εξωτερικο σημα ή η καρτα?
Salepaki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Η συγκεκριμενη οθονη ειναι απο ιδιο netbook (zg8) και την πηρα απο ενα μελος μεσα απο'δω. Την τσεκαρα σε ιδιο λαπτοπ ενος φιλου και εδειχνε κανονικα. 1
Roger Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Τοτε ισως να εχεις βλαβη στο board στο σημειο που δινει στην οθονη σου.Ελεγξε αν ξερεις τις ασφαλειες στο board ,αν και δεν εχω δει ποτε να δημιουργουν τετοια βλαβη,απλα θα βλεπεις αχνα αν εχει καει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα