mathsrule Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα συμφορουμίτες! Ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσω ένα project με το οποίο ασχολούμουν αρκετό καιρό, την ελληνική μετάφραση του Kotor, του καλύτερου RPG που έχει κυκλοφορήσει. Έχω προχωρήσει την μετάφραση σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο (εάν λάβει κανείς υπόψιν την έκταση του παιχνιδιού) και συνεχίζω ακάθεκτος. Το θέμα είναι πως ενώ έχω μεταφράσει κάμποσους διαλόγους και μενού, δεν βλέπω ελληνικούς χαρακτήρες στο παιχνίδι λόγω των fonts. Έτσι αποφάσισα να ζητήσω την βοήθειά σας. Λοιπόν, εάν κάποιος θέλει να με βοηθήσει στην μετάφραση αυτού του φοβερού παιχνιδιού, δεν έχει παρά να μου στείλει ένα πμ για να τον κατατοπίσω ως προς τα τεχνικά θέματα. Στο project μπορείτε να βοηθήσετε με δύο τρόπους: 1) Να μας βοηθήσετε στο θέμα με τα fonts για την σωστή απεικόνιση των ελληνικών χαρακτήρων, και 2) Στην μετάφραση του κειμένου μέσα από ένα ειδικό tool που έχουμε. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων! May the Force be with you! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από mathsrule 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα