dj_stefan23s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Το γνωστο προβλημα.δεν ανοιγει το wifi μετα απο αναβαθμιση σε ios 7.τι να κανω?εχω δοκιμασει setup as new,restore κτλ.πως μπορω να το κανω,που, και ποσο θα μου κοστισει η ιστορια?εγγυηση δεν εχει.ευχαριστω
dj_stefan23s Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 οχι το κανα μεσω κινητου δεν κρατησα back up στην παλια εκδοση.υπαρχει λυση?
NitromanseR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Φίλε το έπαθα και εγώ και πρέπει να είναι hardware πρόβλημα, το πήγα στο Apple Store και μου δώσανε καινούριο. Αν είσαι σε εγγύηση πάνε για αλλαγή
iMarilina Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Να πας κάτω δε γινεται. Κάνε ένα restore/setup as new μέσω itunes.
dj_stefan23s Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δεν εχει εγγυηση.μου εχουν πει οτι γινεται στο irepair.gr εχει κανεις ιδεα γιαυτο;δν μπορει να μην γινεται.εδω το βαλα στη καταψυξη κ δουλεψε για λιγο δλδ ολο κ καποιος τροπος θα υπαρχει. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα