Προς το περιεχόμενο

ραγισμα οθονης tablet

sakinor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια,

εχω ενα tablet 8" intenso tab 814 υπαρχει ακομα στο skroutz αγορασμενο αυτον τον απριλιο

που επεσε κατω και το μονο που επαθε ειναι ραγμισμα οθονης ενω ομως η αφη λειουργει κανονικα

γνωριζει κανεις απο αθηνα που μπορω  να το φτιαξω?

ebw, wap5 αρνουνται παντως. :wacko: :wacko:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μάλλον ψάχνεις για κάτι τετοιο http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=8+inch+replacement+digitizer&_frs=1 λιγο που το εψαξα δεν βρήκα κάτι για το συγκεκριμένο tablet.Ισως μια φωτογραφια βοηθούσε.Πάντως αν το πας σε κατάστημα για επισκεύη θα ξοδέψεις ένα ποσό κοντά στα 60e σύμφωνα πάντα με τις τιμές του ebay.Απλά δες αν μπορείς να κάνεις την αλλαγή μόνος σου.

απο ebay δεν εχω θεμα να αγορασω

τα χερια μου ομως δεν πιανουν καθολου και ουτε εχω εμπειρια απο μικροεπισκευες οθονων.

το θεμα μου ειναι, αν την αγορασω την οθονη και δεν μου την φτιαχνει κανεις τι κανω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δες η διαδικασια ειναι απλη λιγη προσοχη θελει μην σπασεις και την οθονη εκτος απο το digitizer.Το δυσκολο στην περιπτωση σου θα ειναι να βρεις το digitizer.Δοκίμασε να βρεις τον εισαγωγέα στην Ελλάδα μήπως και μπορέσει να σου φέρει αυτός.Για την αλλαγή μπορείς να πας σε κατάστημα service κινητών και θα στο κάνουν.Αλλά άποψη μου να το κάνεις μόνος εφόσον βρεις το σωστό digitizer ,ούτε εγώ το έιχα ξανακάνει και άλλαξα  digitizer στο S2 και απο τότε έχω κάνει πάνω απο 4 αλλαγές σε γνωστούς.

Τα μόνα εργαλεία που χρειάζεσαι είναι αυτά : http://www.ebay.com/itm/New-7-in-1-Seven-Piece-Suction-Cup-Tools-Set-for-Samsung-Mobile-Phone-/230950523439?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item35c5b9522f (αν και σχεδον σε οσα digitizer παραγγειλαμε απο ebay μας τα εστελναν μαζι) και ένα πιστολάκι μαλλιών.

Α και να μην το ξεχάσω μονο σε μια περίπτωση ενος galaxy duo που άλλαξα digitizer είχα κάποιες αποκλίσεις κατά την λειτουργία της αφής.

υ.γ. Εδω ενα video με μια αλλαγη http://www.youtube.com/watch?v=1t30Qdz5XPM για να δεις περιπου την διαδικασια

Επεξ/σία από solton57010

<p>γεια,</p>

<p> </p>

<p>εχω ενα tablet 8" intenso tab 814 υπαρχει ακομα στο skroutz αγορασμενο αυτον τον απριλιο</p>

<p> </p>

<p>που επεσε κατω και το μονο που επαθε ειναι ραγμισμα οθονης ενω ομως η αφη λειουργει κανονικα</p>

<p> </p>

<p>γνωριζει κανεις απο αθηνα που μπορω να το φτιαξω?</p>

<p> </p>

<p>ebw, wap5 αρνουνται παντως. :wacko: :wacko:</p>

Εχω εναν καλό τεχνικό αμα θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...