Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους!!! Λοιπόν τσίμπησα μεταχειρισμένη την εν λόγω κάρτα και ακούτε να δείτε τι έπαθα. Την έβαλα στο τροφοδοτικό που είχα (HANTOL 600W με 2 ανταπτοράκια απο 4πινα σε 6πινα) Επαιζε για καμια ωρίτσα και ανέβαζε full load 80 βαθμούς στο BF3 και μόλις έβαλα ενα τεστάκι από το msi afterburner (χωρις να πειράξω clocking κτλ) σε 30 δεύτερα το pc έκλεισε και δεν άνοιγε. Πανικοβλήθηκα και το πήγα συνεργείο. Εκεί μου είπανε πως κάηκε το τροφοδοτικό και όλα τ αλλα κομπλε Οπότε αλλάζω τροφοδότικο (πήρα της υπογραφής) και όλα παίζουν κομπλέ. Θέλω να ρωτήσω: Idle η κάρτα βγάζει 55-59 βαθμούς full load αγγίζει τους 80 με το ανεμιστηράκι της καρφωμένο στο 70%. Είναι φυσιολογικό; Φοβάμαι να δοκιμάσω άλλο stress test... Eσεις τι λέτε;
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 πανω κατω καλα εισαι,για μενα ανεβασε κ αλλο το ανεμιστηρακι αν δε σε ενοχλει ο θορυβος.
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ευχαριστώ! Να το δοκιμάσω ένα stress test ακόμα; Και ποιό μου προτείνετε; Δεν θέλω όμως να ξανακάνω το msi afterburner το έχω παρει από φόβο...
Millennium Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Από θερμοκρασίες σχετικά καλά είσαι πλέον.Δε χρειάζεται να ταλαιπωρείς τη κάρτα και το τροφοδοτικό με άλλα τεστ αν δουλεύει σωστά.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 το τροφοδοτικο σου επρεπε να εχεις παρει απο φοβο οταν το αγορασες και εισαι τυχερος που σου καηκε τωρα. ξαναδοκιμασε το afterburner.
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 60 βαθμους Idle η κάρτα δεν ειναι φυσιολογικο παρα μονο τον αυγουστο σε καυσωνα ισως ! εγω επιμενω , ποτε αγορα μεταχειρισμενου τροφοδοτικου και καρτας ! μονο κουτια και μνημες μεταχειρισμενα (και αυτες με τον κινδυνο μη μας σπρωξουν τιποτα καμμενες )
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Χμ βλέπω μια διχογνωμία... Το τροφοδοτικό είναι καινούριο και η καρτα σε πολύ καλή τιμή, οπότε και δελεαστική... Τώρα που μιλάμε 57 έχει... Λές να είναι για τ' ανάθεμα;
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Χμ βλέπω μια διχογνωμία... Το τροφοδοτικό είναι καινούριο και η καρτα σε πολύ καλή τιμή, οπότε και δελεαστική... Τώρα που μιλάμε 57 έχει... Λές να είναι για τ' ανάθεμα; τροφοδοτικο δεν ειπα για το δικο σου , γενικοτερα εννοουσα ! αυτες τις δελεαστικες να φοβασαι ..
Thanos1972 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δεν τις λες απαγορευτικες τις θερμοκρασιες γιατι ηταν πολυ ζεστες καρτες.ποσο % ειναι το ανεμιστηρακι της σε idle?
WalkerSW Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Οι θερμοκρασίες ειναι καλές για 4890.. Το τροφοδοτικο τα έφτυσε γιατί ήταν έτσι και αλλιώς για το ανάθεμα και η 4890 τρώει τα αντερα της.
Federacion Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα για την συγκεκριμένη κάρτα τόσο λένε στα φόρα ότι είναι το ok της. Με βάζεις σε σκέψεις... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
aetos1988 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Γενικά τα chip RV7xx το οποίο φοράει και η 4890 ήταν θερμά οπότε είσαι σε φυσιολογικά επίπεδα και σε idle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα