Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω έναν ενισχυτή, θα σας δείξω φώτο παρακάτω, και δεν ξέρω πως να τον συνδέσω, δεν ξέρω δηλαδή τι κάνει η κάθε έξοδος που έχει.. Έχω αριθμήσει 7 πράγματα που δεν ξέρω καν τι κάνουν.. Αν κάποιος γνωρίζει το άθλημα ας μου δώσει τα φώτα του!!

post-277409-0-74200200-1381578102_thumb.jpg 

post-277409-0-92149900-1381578103_thumb.jpg

post-277409-0-21213700-1381577944_thumb.jpg

post-277409-0-28583800-1381577945_thumb.jpg

Δημοσ.

Η σύνδεση που θα κάνεις είναι η εξής.

θα δώσεις ρεύμα εκεί που λέει 220volt δίπλα στο 5 και 6

Θα ανοίγεις μόνο τον διακόπτη 4

Αν θες να συνδέσεις μικρόφωνα θα τα βάζεις τ=στην υποδοχή mic 1,2,3,4 ανάλογα πόσα mic θες να συνδέεις και θα ανοίγεις το αντίστοιχο ρυθμιστικό από πάνω. 

Αν θες να συνδέσεις κάποιο mp3 player ή κάποιο cd player θα το συνδέεις στην υποδοχή AYX και θα ανοίξεις το αντίστοιχο ρυθμιστικό από πάνω.

Για την σύνδεση των ηχείων θα το ψάξω σε λίγο γιατί δεν ξέρω πως συνδέονται σε αυτό το μηχάνημα. Τι ηχεία θες να συνδέσεις?

Edit: για την σύνδεση των ηχείων δεν βρίσκω κάτι.

Κάποιο manual δεν έχεις?

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε, βάζω μικρόφωνα στο mic 1,2,3,4 καλώδιο ρεύματος δίπλα από το 5,6 και συνδέω τα ηχεία στο 7. Έπειτα θα μπορώ να μιλώ και να ακούγομαι από τα ηχεία που θα βάλω δλδ; Δεν έχω manual γτ μου τον έδωσαν.. :/

Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε, βάζω μικρόφωνα στο mic 1,2,3,4 καλώδιο ρεύματος δίπλα από το 5,6 και συνδέω τα ηχεία στο 7. Έπειτα θα μπορώ να μιλώ και να ακούγομαι από τα ηχεία που θα βάλω δλδ; Δεν έχω manual γτ μου τον έδωσαν.. :/

ναι αθα ακούγεσαι, αφού ανοίξεις και τα ρυθμιστικά micro 1,2,3

Δημοσ.

ναι αθα ακούγεσαι, αφού ανοίξεις και τα ρυθμιστικά micro 1,2,3

Ευχαριστώ πολύ παίδες!! Ελπίζω να δουλέψει το μαραφέτι!!

Μια ερώτηση ακόμα, θα μπορώ μέσω του AUX να παίζει μουσική με ένα Cd-Player και παράλληλα να ακούγετε και το μικρόφωνο που θα μιλάω; Λέω εγώ τώρα :P

Δημοσ.

τα ηχεια στο 7 (0 + 8). Προσοχη οχι στο 100 διοτι αυτα ειναι για ηχεια γραμμης με ενσωματωμενο μετασχηματιστη και ταση.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τα ηχεια στο 7 (0 + 8). Προσοχη οχι στο 100 διοτι αυτα ειναι για ηχεια γραμμης με ενσωματωμενο μετασχηματιστη και ταση.

Το μηχανάκι, δουλεύει ρολόι....!!!!

Ευχαριστώ πολύ παίδες!! Ελπίζω να δουλέψει το μαραφέτι!!

Μια ερώτηση ακόμα, θα μπορώ μέσω του AUX να παίζει μουσική με ένα Cd-Player και παράλληλα να ακούγετε και το μικρόφωνο που θα μιλάω; Λέω εγώ τώρα :P

Γίνεται

Τι καλώδιο θα χρειαστώ όμως  για να το καταφέρω αυτό;

Δημοσ.

υπάρχει αντάπτορας που λέγεται καρφί σαν του μικροφώνου και στην πίσω μεριά μπορεί να συνδεθεί καλώδιο που έρχεται από το cd player.  

Το καρφί αυτό θα είναι μάλλον μονοφωνικό.

Link.png Site: Αυτό εννοώ.  

και αυτό το Link.png Site: καλώδιο

Δημοσ.

υπάρχει αντάπτορας που λέγεται καρφί σαν του μικροφώνου και στην πίσω μεριά μπορεί να συνδεθεί καλώδιο που έρχεται από το cd player.  

Το καρφί αυτό θα είναι μάλλον μονοφωνικό.

Link.png Site: Αυτό εννοώ.  

και αυτό το Link.png Site: καλώδιο

Σούπερ Ουάου!!! Τα παράγγειλα ήδη, ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...