TheLordOne Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Ναι και εγω εχω ακουσει καλα λογια για τα Garmin.
Exeliktikos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 στην MLS μου είχαν δώσει ένα site με την αγορά του GPS μου, στο οποίο με τον κωδικό συσκευής υποτίθεται θα μπορούσα να κάνω update και να φορτώσω χάρτες δωρεάν... κάθε φορά που το δοκίμαζα το site έβγαζε σφάλμα.. Και γενικότερα απο την απόδοση του GPS που είχα πάρει εγώ δηλώνω απόλυτα δυσαρεστημενος με την εν λόγο εταιρεία.
TheLordOne Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 στην MLS μου είχαν δώσει ένα site με την αγορά του GPS μου, στο οποίο με τον κωδικό συσκευής υποτίθεται θα μπορούσα να κάνω update και να φορτώσω χάρτες δωρεάν... κάθε φορά που το δοκίμαζα το site έβγαζε σφάλμα.. Και γενικότερα απο την απόδοση του GPS που είχα πάρει εγώ δηλώνω απόλυτα δυσαρεστημενος με την εν λόγο εταιρεία. Αργει να βρει σημα??
Exeliktikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Αργει να βρει σημα?? ακριβώς.. και δεν μιλάω εν κινήσει.. που με είχαν ενημερώσει εξ αρχής, οτι εν κινήσει βρίσκει δύσκολα. αναφέρομαι από στάσιμη θέση!
TheLordOne Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2013 ακριβώς.. και δεν μιλάω εν κινήσει.. που με είχαν ενημερώσει εξ αρχής, οτι εν κινήσει βρίσκει δύσκολα. αναφέρομαι από στάσιμη θέση! Ναι ξερω το εχω ακουσει απο πολλους! Νομιζω Garmin ειναι η λυση!
Exeliktikos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πλέον έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ GPS απο το κινητό του με google maps , οπότε δεν πρόκειται να κινηθώ για κάποια νέα αγορά έχω το παλιό παρατημένο στο αμάξι για αμα κάτσει και προκύψει κανένα low battery!
TheLordOne Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Πλέον έτσι και αλλιώς χρησιμοποιώ GPS απο το κινητό του με google maps , οπότε δεν πρόκειται να κινηθώ για κάποια νέα αγορά έχω το παλιό παρατημένο στο αμάξι για αμα κάτσει και προκύψει κανένα low battery! Ε το ιδιο ειναι καλα κανεις!
Exeliktikos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 γενικότερα πιστέυω οτι θα καταργηθούν τα αυτόνομα GPS..όλα τα πάντα όλα θα γίνονται απο το κινητό...
FFighter Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 οπως εξελιχτηκαν τα πραγματα η Garmin ειναι η καλυτερη επιλογη.το 2495 ειναι στα λεφτα σου,αλλα χθες σε τηλεφωνικη επικοινωνια με το μειμαρη,εμαθα οτι αποσυρεται.ριξε μια ματια στο e-galaxy. εγω παρηγγειλα το 2595,αλλα ξεφευγει ελαφρως απο το οικονομικο budget σου. αν επιλεξεις Garmin το σεταρισμα θα το κανεις μεσα στο www.mygarminsatnav.net 1
master44 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Κατά τη γνώμη μου 3 μάρκες είναι οι καλύτερες: Tomtom, Navigon, Garmin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα