facebookcase Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδιά!Έχω ένα παπάκι kymco straigh 150cc και μου παρουσιάζει ο εξής πρόβλημα:δεν έχω φώτα!ούτε φρενα ουτε τίποτα.ούτε ένα λάμπακι δεν λειτουργεί!Επίσης δεν δουλεύει τίποτα ηλεκτρικό!για να το βάλω μπροστά χρησιμοποιώ μανιβέλα.κοίταξα τις ασφάλιες και μπαταρια αλλά είναι οκ.ξανικα με το που το έσβησα μια μέρα μόλις το ξανα έβαλα μπροστα εμφανηστηκε το προβλημα!τι να φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καμιά πλεξούδα θα είναι..! δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο αφού λες ότι έλεγξες μπαταρία και ασφάλειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 η πλεξουδα σε ποιο σημειο βρισκετε και τι να κανω για να το διορθωσω!παντως σε ευχαριστω για την απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Είναι στον σκελετό ανάμεσα στο τιμόνι και την σέλα. Πάντως πριν κάνεις το οτιδήποτε περίμενε και άλλες απαντήσεις μην κάτσει το λύσεις και δεν είναι αυτό, μην σε πάρω και στον λαιμό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γεια σας παιδιά!Έχω ένα παπάκι kymco straigh 150cc και μου παρουσιάζει ο εξής πρόβλημα:δεν έχω φώτα!ούτε φρενα ουτε τίποτα.ούτε ένα λάμπακι δεν λειτουργεί!Επίσης δεν δουλεύει τίποτα ηλεκτρικό!για να το βάλω μπροστά χρησιμοποιώ μανιβέλα.κοίταξα τις ασφάλιες και μπαταρια αλλά είναι οκ.ξανικα με το που το έσβησα μια μέρα μόλις το ξανα έβαλα μπροστα εμφανηστηκε το προβλημα!τι να φταιει; Μάλλον κάπου έχει λασκάρει κάποια επαφή, θέλει ψάξιμο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Δες αν έρχεται τάση μέχρι την ασφαλειοθήκη . Η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Θυμαμαι τα παλιά honda παπια επαιρναν μπροστά και χωρίς διακόπτη αλλά δεν δούλευαν τα ηλεκτρικά. Το μοτερ δούλευε κανονικά όμως. Αν σου είναι ευκολο δοκίμασε να βγάλεις διακόπτη και να δεις αν θα έχει την ίδια συμπεριφορα. Συνήθως οι διακόπτες έχουν μόνο μια φύσα η οποία βγαίνει εύκολα. Και πάλι ξαναλέω ότι αυτό έπαιζε στα παλιά honda, έχω να ακουμπήσω παπί πολλά χρόνια οπότε δεν ξέρω τι αλλαγές μπορεί να έχουν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
facebookcase Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2013 σας ευχαριστώ όλους!το πρόβλημα λύθηκε. τελικά μια ασφάλεια ήταν το θέμα!έδινε κανονικά ρεύμα αλλά ήταν ελαττωματική. είχε ξεκολλήσει το σιδεράκι που ενώνετε με το γυαλί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα