nontech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Γεια σε όλους! Πρόσφατα πήρα το Lenovo G500,windows 8 64bit, με κάρτα γραφικών AMD Radeon 8500M και ενσωματωμένη κάρτα την Intel HD Graphics 4000. Το πρόβλημα μου είναι ότι το λάπτοπ βλέπει ως προεπιλεγμένη κάρτα την ενσωματωμένη και όχι την AMD. Με ποιον τρόπο μπορώ να αλλάξω την συγκεκριμένη κατάσταση? Σας ευχαριστώ
nontech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 τα drivers? τα έχει μέσα? Ναι τα έχω κατεβάσει και τα έχω εγκαταστήσει αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια και από που κατέβασες;;;Να ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις πολλές φορές πρέπει αναγκαστικά να τρέξεις μόνο τους driver από την σελίδα του laptop.
nontech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια και από που κατέβασες;;; Κατέβασα τους AMD Video Driver for Windows 8 (64-bit) από το site της Lenovo για το μοντέλο μου. Στο device manager βλέπει κανονικά την AMD να δουλεύει κανονικά και να είναι ενημερωμένη αλλά όταν τρέχω το CPU-Z η κάρτα γραφικών είναι η onboard.
Xristaras12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 μεσα απο τον catalyst θα βαλεις ποια εφαρμογη θες να τρεχει με την amd,δεν γινεται κατι αλλο,ουτε να κλεισεις την Intel(εκτος κ αν υπαρχει επιλογη στο bios) 1
nontech Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Xristaras12 αυτή είναι η λύση. Μέσα από το BIOS είχε την επιλογή "switchable graphics". Οπότε θυμήθηκα την επιλογή αυτή στο Catalyst και από εκεί και συγκεκριμένα στο Switchable Graphics Application Settings του Catalyst επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις να τρέχεις με την High Performance card ή Power Saving. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!Το θέμα λύθηκε. 1
giannis.koukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Xristaras12 αυτή είναι η λύση. Μέσα από το BIOS είχε την επιλογή "switchable graphics". Οπότε θυμήθηκα την επιλογή αυτή στο Catalyst και από εκεί και συγκεκριμένα στο Switchable Graphics Application Settings του Catalyst επιλέγεις ποιες εφαρμογές θέλεις να τρέχεις με την High Performance card ή Power Saving. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας!Το θέμα λύθηκε. εχω αλλαξει 3 G500 κανενα δεν μου ετρεξε την ΑΜD μεχρι κ win 7 εχω βαλει τωρα κ τπτ..καποια στιγμη συγκεκριμενα στο ROME II στα settings ενω εδειχνε της intel τα γραγικα μου επετρεπε να επιλεξω unlimited memory κ ειχε την μνημη τησ ΑΜD κ extreme γραφικα... χωρισ λογο αυτο επαψε να λειτουργει..οσο για το BIOS το εχω σε swichable graphics κ το PES οταν το βαζω σε HIGH PERFORMANCE κολλαει..ποιουσ drivers κατεβασες εσυ???τι εχεις κανει..κ ποιο λειτουργικο εχεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα