NikosTsolakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 καλημέρα παιδιά ο λόγος που έβαλα στον τίτλο μου "Κινεζικα" είναι γιατί όλοι σας έχετε δει έναν επεξεργαστή που να λέει. Π.χ intel i5 35135 aemxajnd482m και αλλα κινεζικα! μπορεί να μην είναι κινεζικα αλλα για εμενα που δεν ξέρω έτσι μου φαίνονται και έκανα αυτό το topic για να μου πει κάποιος αρμόδιος τη είναι αυτά τα κινεζικα και από που βγαίνουν
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αν μας έδινες κάποιο πραγματικό παράδειγμα μπορεί και να ξέραμε για τι πράγμα μιλάς...
Demon Lord Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αν μας έδινες κάποιο πραγματικό παράδειγμα μπορεί και να ξέραμε για τι πράγμα μιλάς... Εν τω μεταξύ η google δεν δίνει κανένα αποτέλεσμα σχετικά με αυτό τον i5
NikosTsolakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω ψαξει τιποτα για αυτον τον i5 και ειπα να ποσταρω εδω!αντε ας δώσω ενα παράδειγμα Gigabyte Radeon HD7950 3GB
Demon Lord Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δεν εχω ψαξει τιποτα για αυτον τον i5 και ειπα να ποσταρω εδω! αντε ας δώσω ενα παράδειγμα Gigabyte Radeon HD7950 3GB Και που είναι το κινέζικο; Βασικά δεν έχω καταλάβει, δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά του hardware σου και θες βοήθεια να κατανοήσεις τις λεπτομέρειες;
TheELF Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αντε ας δώσω ενα παράδειγμα Gigabyte Radeon HD7950 3GB Gigabyte = κατασκευαστής Radeon = «σειρά» HD7950 = μοντέλο κάρτας 3GB = έχει 3gb δική της μνήμη
NikosTsolakos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και που είναι το κινέζικο; Βασικά δεν έχω καταλάβει, δεν ξέρεις τι σημαίνουν τα χαρακτηριστικά του hardware σου και θες βοήθεια να κατανοήσεις τις λεπτομέρειες; οχι άσχετα ρώτησα! με κάλυψε ο @THeELF
GiannisWalker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ίσως να εννοεί ότι απάντησε και ο Theelf, δεν μπορώ να καταλάβω κάτι άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα