TheGifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 ¨Εχω ένα λάπτοπ εδώ και 2 .5 χρόνια περίπου, είναι το acer Aspire 5741G, από το καλοκαίρι άρχισε να σβήνει στα ξαφνικά χωρίς λόγο, έπειτα λόγο ζέστης σκέφτηκα να βάλω έναν ανεμηστήρα σπιτιού από δίπλα για να το δροσίζει και όντως δν έσβηνε και είχε κ καλές επιδόσεις, αλλά τώρα ήρθα φοιτητης και δν έχω πλέον ολοκληρο ανεμηστηρα να βάλω, αλλά το λάπτοπ σβήνει μέσα σε 15 λεπτά με το που ανοίγω οποιοδήποτε παιχνιδι, ακόμα και στις χαμηλές επιδόσης, και μου κάνει εντιποση το γεγονος ότι δν είναι πολύ ζεστο απο κάτω, τί μπορώ να κάνω; αξίζει να προσπαθησω να το ανοιξω για να το καθαρίσω ή μπορεί να το χαλάσω; γτ το public που είναι δίπλα μου μού ζητάει 55 ευρώ για να το καθαρίσει...:/
basilis-keza Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 συμφωνα με αυτα που μας περιγραφεις ειναι σιγουρα θερμοκρασιες, αν μπορεις ανοιξετο να το καθαρισεις και να αλλαξεις παστα στον επεξεργαστη.
LOULATRANS Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εδω http://www.insidemylaptop.com/how-to-disassemble-acer-aspire-5741-5741g-laptop/ εχει εναν οδηγο πως το λυνεις.περα απο τις παστες και τις τουλουμπες,πρεπει να βγαλεις ανεμιστηρι και να καθαρισεις το χνουδι( που εχει μαζευτει κατα 99%) αναμεσα στο ανεμιστηρι και τις ψυκτρες.τα 55 που ζηταει το παμπλικ ειναι νορμαλ τιμη,αν ηταν επαγγελματιες.αλλα παιζει να σου κανουν αλλη ζημια και να την πλερωσεις εσυ και με χρημα και με τρεχαματα.οποτε προτεινω να το ανοιξεις μονος σου,και με προσεκτικες κινησεις σε ολα τα σταδια ,να κανεις την δουλεια σου.και να ξερεις οτι κατα την συναρμολογιση,τιποτα δεν πρεπει να θελει ζορισμα για να ερθει στην θεση του.αν κατι θελει ζορισμα,κατι εχεις κανει λαθος............... 1
TheGifer Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 οκ, ετχαριστω πολυ, θα κοιταξω να το ανοιξω μονος μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα