chew Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Kαλημέρα σε όλους ,έχω μια απορία σχετικά με το αν πρέπει να κάνουμε όλες τις windows update εγκατάσταση και ειδικά για την ενημέρωση 'εργαλείο αφαίρεσης κακόβολου λογισμικού του windows' που βγάζει πως είναι σημαντική από την στιγμή που ήδη χρησιμοποιώ antivirus και το malwarebytes -antimalware.Επίσης να αναφέρω πως μετά απο μια ενημέρωση που είχα κάνει πριν λίγο καιρό κάτι για τα usb δεν διάβαζαν τίποτα οι θύρες usb μου και χρειάστηκα να κάνω επαναφορά πριν το σημείο που έκανα αυτην την ενημέρωση για να αποκαταστήσω την ζημιά. Ποιά είναι λοιπόν η καλύτερη λύση να εγκαταστούμε τυφλά τις ενημερώσεις με αποτέλεσμα κάποια ζημιάς όπως προείπα ή ειδάλλως πως θα ξέρουμε ποιες ενημερώσεις όντως χρειαζόμαστε;
Demon Lord Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, σαν αυτό πυ αναφέρεις. Τώρα για το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού, τι να σου πω... κάνε το μωρέ να πάει στην ευχή του θεού. Ούτε εγώ το έκανα ώσπου βαρεθηκά να μου το βγάει συνέχεια σαν ενημέρωση οπότε και το έκανα.
ntg1980 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Οι ενημερώσεις ασφαλείας και οι ενημερώσεις που διορθώνουν windows bugs είναι καλό να εγκαθίστανται πάντα. Από'κει και πέρα υπάρχουν κι άλλες ενημερώσεις, όπως drivers από hardware ή νέες εκδόσεις από λογισμικό της microsoft (πχ νέα έκδοση IE, WMP κλπ) ή service packs! Τους hardware drivers μπορείς να τους ενημερώσεις και μόνος, τις εκδόσεις IE αν θες τις κάνεις εγκατάσταση. Τα Service Pack κατά την άποψη μου πρέπει να τα κάνεις πάντα εγκατάσταση.Το εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού πάντως μη φανταστείς πως κάνει καμιά τρομερή δουλειά. Εδώ έχει πληροφορίες. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν αντικαθιστά το antivirus!Όσο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις usb θύρες, δε μου φαίνεται ότι οφείλεται στα Windows Update. Στάνταρ υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα και κάποιο από τα update απλά το βοήθησε να σου μπλοκάρει τις θύρες.Εγώ εδώ και χρόνια εγκαθιστώ όλες τις ενημερώσεις ανεξαιρέτως και δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα. Υπάρχουν κι άλλοι που έχουν σπασμένα windows & δεν εγκαθιστούν ποτέ καμία ενημέρωση. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από ntg1980 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα