Προς το περιεχόμενο

Το iPhone 5S υποφέρει από Blue Screen of Death

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματική ειρωνεία να είναι μπλέ... θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο χρώμα και δεν θα ασχολιόταν κανείς.

Εχει να φαει μηνυση απο την ms!
Ολα κι'ολα κλεψτε,αντιγραψτε,χρησιμοποιηστε οτι θέλετε,αλλα ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απο την μπλε οθονη που ειναι το σημα κατατεθεν των windows! :mad:

ΕΛΕΟΣ!!!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Αν βρεθεί ώστε και ενα fanboy να μας πει οτι η apple ανακάλυψε ή εκανε γνωστή την μπλε οθονη,θα γινει μακελιο!!!

Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Το OSX κολάει σαν τρελό αλλά επειδή κανείς δεν το χρησιμοποιεί δεν γίνεται γνωστό. Αντιθετως οτι πάει στραβά στα windows γίνεται πρώτη είδηση. Λογικό για ενα λειτουργικό που έχει 95% της αγοράς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πίστεψε με είναι από αυτούς που το καταλαβαίνουν (και μάλιστα προσπαθώ να το δείξω και σε γνωστούς με iOS συσκευές για να καταλάβουν γιατί αισθάνονται ότι "είναι καλύτερο το touch", όπως λένε, και με θεωρούν ψείρα) αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι πρόβλημα και μάλιστα σοβαρό. Στα 300ms ναι, θα καθιστούσε ένα κινητό δύσχρηστο στα παιχνίδια ή σε εφαρμογές ζωγραφικής, αλλά όχι στα 100-150ms που έχουν οι περισσότερες αξιόλογες συσκευές Android.

@atheatos: Τα Windows Phone αν έχουν ένα προσόν είναι οτι οι συσκευές 150-250€ δουλεύουν πολύ πιο ομαλά από τα αντίστοιχα Android. Απο εκεί και πάνω, δεν έχει ιδιαίτερη αξία γιατί μετά βρίσκεις εξαιρετικές λύσεις Android που κάνουν πολλά περισσότερα πράγματα από τα WP.

Επίσης η συνεργασία της Apple με την ARM το 80 για το ARMv6 δεν έχει καμία σχέση με τους σημερινός επεξεργαστές ARM... Ξαφνικά θυμηθηκαμε εν έτει 2013 συνεργασίες πριν 30 χρόνια για να δείξουμε ότι όλα υπάρχουν χαρεί στην Apple;

Δεν λέει πουθενα από οσα έγραψα και είναι γραμμένο οτι όλα οφείλονται χάρη στην Apple. 

Απλά η Apple έχει μεγαλύτερη εμπειρεία στην συγκεκριμένη αρχιτεκτονική.Το αν έχει σχέση ή όχι το τότε με το σήμερα δεν θα το σχολιάσω...

Δεν θυμήθηκα ξαφνικά το 2013 εγώ για τους ARM και την risc αρχιτεκτονική που η Apple δούλευε στα pc της πριν την συνεργασία με την Ιntel, 30 χρόνια τώρα.

Αν κάποιοι δεν έχετε ιδέα για την Αpple παρα μόνο μέσα από το iphone τότε περαστικά...

ΥΓ.Νομίζω οτι χρειάζεστε περισσότερο διάβασμα ορισμένοι....(κάποτε η Apple είχε γυρω στο 40% της ARM και πούλησε τις μετοχές την δεκαετία του '90 όταν πήγαινε να κλείσει)

Πραγματική ειρωνεία να είναι μπλέ... θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε άλλο χρώμα και δεν θα ασχολιόταν κανείς.

Άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Το OSX κολάει σαν τρελό αλλά επειδή κανείς δεν το χρησιμοποιεί δεν γίνεται γνωστό. Αντιθετως οτι πάει στραβά στα windows γίνεται πρώτη είδηση. Λογικό για ενα λειτουργικό που έχει 95% της αγοράς.

Το OSX κολλάει σαν τρελο? Καλα....από αυτό σου γράφω και με τα όσα λες ,τα παιδιά που το βάζουν σε non-apple υπολογιστές, πρέπει να είναι μαζόχες..

ΥΓ. Ξέρω οτι δεν μιλάς σοβαρά.

• Like 1

Πιθανόν τέτοιες ειδήσεις καθώς και διάφορες άλλες πληροφορίες για bugs στο ios 7 (πολλά από τα οποία διορθώθηκαν με update) να δημιουργούν εκνευρισμό λίγες μέρες πριν κυκλοφορήσει επίσημα η συσκευή στην Ελλάδα.

Link.png Site: iOS: 7 a bug-infested mess or simply a work in progress?

καλά μη μας πάθεις και τίποτα...

μπορείς βέβαια να ξαναδιαβάσεις το σχόλιό μου να δεις αν γράφω ή όχι για blue screen. Άλλο σχολιάζω κι άλλο καταλαβαίνεις, άντε καληνύχτες

Στο Blue Screen κολλάς εσύ? εγώ σχολιάζω το "κάθονται και ψάχνουν για να βρουν κάτι"... που αν το σκεφτείς περιέχει τα πάντα μεσα.

Από μπλε οθόνες μέχρι και το πρόβλημα με τον αισθητήρα.

Αυτό που είπες, όπως το είπες δεν ήταν ωραίο, νομίζεις ότι και εσείς οι Αππλε-Φαν δεν ψάχνετε για να βρείτε διάφορα στραβά στα κινητά της Σαμσουνγκ?

Στο ξαναλέω, δεν έχει να κάνει με το αν κάποιος είναι φαν κάποιας εταιρίας! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να μην μπορώ να πατάω ότι θέλω στο κινητό μου για να μην πάθει τίποτα το κινητό και ξαφνικά με πουν "ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ".

Αυτό φίλε μου είναι παράλογο! για αυτό τσαντίζομαι, για το "Να προσέχεις τι πατάς, και αν κρασαρει τότε εσύ θα φταις γιατί πάτησες έναν συνδυασμό πλήκτρων που δεν έπρεπε ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟ"

Όχι φίλε μου! δεν στα είπαν καλά!

Καλημέρα και από μένα!

Στο Blue Screen κολλάς εσύ? εγώ σχολιάζω το "κάθονται και ψάχνουν για να βρουν κάτι"... που αν το σκεφτείς περιέχει τα πάντα μεσα.

Αυτό που είπες, όπως το είπες δεν ήταν ωραίο, νομίζεις ότι και εσείς οι Αππλε-Φαν δεν ψάχνετε για να βρείτε διάφορα στραβά στα κινητά της Σαμσουνγκ?

Από μπλε οθόνες μέχρι και το πρόβλημα με τον αισθητήρα.

Καλημέρα και από μένα!

Καλημέρα,

έχω samsung tab note και είναι τρομερό. Ξεκόλλα, δεν κράζω καμιά εταιρία. Για την αξιοπιστία των πηγών μίλησα που πολλές φορές είναι τραγικές. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρουμε ακόμη, αν είναι έτσι θα το μάθουμε. 

Τις τιμες των iphone τις βλεπεις και στις ναυαρχιδες των android.. Μιλαω για επισημες τιμες..

Επισης με τα specs δεν κοροιδευει εμας που εχουμε iphone αλλα οσους εχουν android.. Καθως βλεπουν τα 4πυρηνα 5ιντσα και 6ιντσα τους με το 1 κιλο ram πανω να βρισκονται πισω.

Και προσεξε.. Απο αυτο που εσυ ονομαζεις low specs..

galaxy s4         <          iphone 5s

4 cores                        2 cores

2gb ram                     1gb ram 

Πραγματικά! χωρίς δόση υπερβολής ή να στην πω ρε παιδί μου...

Πρέπει να αναθεωρήσουμε αρκετά πράγματα και στην Πληροφορική και στα Μαθηματικά.

ΥΓ: Δεν λεω ότι το 5s δεν είναι καλύτερο! είναι!

Καλημέρα,

έχω samsung tab note και είναι τρομερό. Ξεκόλλα, δεν κράζω καμιά εταιρία. Για την αξιοπιστία των πηγών μίλησα που πολλές φορές είναι τραγικές. Για το συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρουμε ακόμη, αν είναι έτσι θα το μάθουμε. 

Αυτό είναι ένα θέμα, που όταν βγαίνουν κάποια κινητά ξαφνικά βγαίνουν διάφορα προβλήματα.

Πιστεύω και εγώ ότι αυτό το κάνουν αντίπαλοι αλλά σε μερικά το έχει παραδεχτεί η Apple ότι έχουν πρόβλημα.

• Like 2

όταν φτιάχνεις κάτι καινουργιο και δεν χρησιμοποιείς έτοιμες λύσεις, κατα πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα. Δεν πα να είσαι και ο Θεος ο ίδιος....

• Like 1

Μερικοί εδώ μέσα απλά είστε για κλάματα. Ευκαιρία ψάχνετε για να βγάλετε την χολή σας! Ένα ξέρω εγώ όμως. Όσα δεν τα φτάνει η αλεπού τα κανει κρεμασταρια!!!!!
Επειδή βλέπω πολλούς επιστήμονες εδώ μέσα σας παρακαλώ στείλτε μου τα σχετικά χαρτιά για να σας βάλω στην apple να την κάνετε καλύτερη. Γιατί αυτοί δεν ξέρουν ξέρετε εσείς απο της πολλές εταιρίες που έχετε. -_-

• Like 1

Και τί θα πουλιόταν? Aφου στις τιμές που πουλιόνται τα Android η ποικιλία και οι επιλογες σε κάτι άλλο πχ. windows phone  είναι περιορισμένες. Το Android είναι το σύγχρονο symbian....

Δηλαδή αν ο κόσμος δεν αγόραζε Android, δεν θα υπήρχε τίποτα στην θέση του;Δεν το νομίζω

όταν φτιάχνεις κάτι καινουργιο και δεν χρησιμοποιείς έτοιμες λύσεις, κατα πάσα πιθανότητα θα έχεις πρόβλημα. Δεν πα να είσαι και ο Θεος ο ίδιος....

Ίσα ίσα..εδώ το iWork ήταν προχειροδουλειά, έχει bugs το οποίο όπως είπαν,κατάφερε να ρίξει όλο το σύστημα,αντί απλά να κλείσει η εφαρμογή.

Markos9,πήγαινε σε κανένα facebook και ασε τις γραφικούρες.

Εντάξει, κάναμε όλοι την πλάκα μας, αλλά σε περίπτωση που κάποιος μπει και διαβάσει τα σχόλια, να μην ανησυχεί. Ένα software bug είναι, με την επόμενη αναβάθμιση θα λυθεί.

Τι κανει το OSX????? Κολλαει σα τρελο?? 

Πραγματικα δεν εχω λογια..

Χωρις να υπερβαλλω και αφηνοντας εξω τα windows 8 τα οποια δε τα εχω δουλεψει θα σου πω το εξης..

Τα windows 7 μπροστα στο Mountain Lion απο θεμα χρηστικοτητας, απλοτητας αλλα και κολληματων δε θα επρεπε να εχει κυκλοφορησει..

Το μηχανημα που τρεχω τα windows 7 αυθεντικα κ ολας ειναι ενα toshiba qosmio με διπυρηνο i5 πανω και 6gb ram..

Και απ την αλλη ενα macbook retina 15".

Λοιπον ανακριβειες του στυλ οτι το OSX κολλαει σα τρελλο ειναι περα για περα αναληθεις και μονο για να εντυπωσιασουν γινονται.

Οσο και να μην γουσταρεις την apple αν εχεις δουλεψει με τους υπολογιστες της μονο να την παραδεχτεις γινεται.. Ελεος ομως ας μη μιλαμε για κολληματα..

Στο σπιτι του κρεμασμενου ας μη μιλαμε για σχοινι!!

• Like 4

• Moderators

Χωρις να υπερβαλλω και αφηνοντας εξω τα windows 8 τα οποια δε τα εχω δουλεψει θα σου πω το εξης..

Τα windows 7 μπροστα στο Mountain Lion απο θεμα χρηστικοτητας, απλοτητας αλλα και κολληματων δε θα επρεπε να εχει κυκλοφορησει..

Κι ομως, υπερβαλλεις.

• Like 6

Κι ομως, υπερβαλλεις.

Συγκρινοντας τα σε σταθεροτητα και σε λειτουργικοτητα οχι δεν υπερβαλλω..

Το παραπανω ειναι η δικη μου κριση..

Αν εισαι και συ χρονια χρηστης και των 2 κρινε μονος σου.

Αν δεν εισαι ομως, δεν ξερεις καν αν υπερβαλλω. Απλα φλυαρεις..

• Moderators

Συγκρινοντας τα σε σταθεροτητα και σε λειτουργικοτητα οχι δεν υπερβαλλω..

Οταν ξεκινας μια τοποθετηση σου με το "χωρις να υπερβαλλω", καταλληγεις να υπερβαλεις και στο επομενο post αναιρεις καποιο απο τα λεγομενα σου ("[..]αλλα και κολληματων"), προσωπικα δεν με πειθεις. 

Αποψεις, προφανως.

Edit στο edit σου:

Το παραπανω ειναι η δικη μου κριση..

Αν εισαι και συ χρονια χρηστης και των 2 κρινε μονος σου.

Αν δεν εισαι ομως, δεν ξερεις καν αν υπερβαλλω.

Απο το μερικων χρονων mbp μου σου γραφω αυτη τη στιγμη. Να υποθεσω πως τωρα εχουν αλλη αιγλη τα προηγουμενα posts μου?

Απλα φλυαρεις..

Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιο επιχειρημα στην ολη τοποθετηση σου, περα απτο οτι εισαι χρηστης mac x χρονια και εχεις τα y μηχανηματα.
  • Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...