Προς το περιεχόμενο

Το iPhone 5S υποφέρει από Blue Screen of Death

tritonas00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρεμπιπτόντως στο tuvlo-x σου,ποσες μπλε οθονες ειδες και θα δω εγω στο tablet μου?

Αν λες για το λάπτοπ που είχα, καμία. Λες γι'αυτό να έχουν αρχίσει οι μουρμούρες στην Ms;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν λες για το λάπτοπ που είχα, καμία. Λες γι'αυτό να έχουν αρχίσει οι μουρμούρες στην Ms;

Πιθανόν!

Και τωρα με αυτο που έγινε με το ios,θα γινουν ακομη χειρότερες!

Αυτό δεν νομίζω ότι είναι Bug αλλά feautre του iPhone 5s.

Αμέσως να πεταχτούν οι Android fun-boys-grils...

Εκεί έχουμε φτάσει, όλες τις μ...ιες της Apple να τις θεωρούμε κάτι απολύτως φυσιολογικό και "must".

Σε λίγο θα αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα για την θρησκεία, μπορεί τελικά ο γιος του θεού να μην ήταν ο Χριστός αλλά ο Συγχωρεμένος της Apple (Steve τον λέγανε?)

• Like 3

Αυτό δεν νομίζω ότι είναι Bug αλλά feautre του iPhone 5s.

Αμέσως να πεταχτούν οι Android fun-boys-grils...

Εκεί έχουμε φτάσει, όλες τις μ...ιες της Apple να τις θεωρούμε κάτι απολύτως φυσιολογικό και "must".

Σε λίγο θα αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα για την θρησκεία, μπορεί τελικά ο γιος του θεού να μην ήταν ο Χριστός αλλά ο Συγχωρεμένος της Apple (Steve τον λέγανε?)

όπως κάνουν κάθε χρόνο σε καθε NEO iphone...

Αυτή η καραμέλα με την μπλέ οθόνη στα windows έχει κουράσει αφάνταστα.

Έγινε μόδα ρε φίλε, ε καλά τώρα! μην νομίζεις ότι ο κόσμος θεωρεί εντελώς μάπα τα WXP επειδή βγάζουν που και που μπλε οθόνες.

Απλά ο κόσμος ασχολείται με "λεπτομέρειες".

Ευκαιρια να κανει πατεντα στην μπλε οθονης κολληματος/επανεκινησης. Και να ρημαξει την Microsoft. Αμφιβαλω οτι η Microsoft εχει πατενταρει την μπλε οθονη. Οτι δεν μπορει να κανει στα ισια ας το κανει με τις πατεντες.

Λογικά το Note 3 πρέπει να τρέχει iOs!

εγώ βλέπω πως το φτηνό iphone 5c θα έχει 500-600 ευρώ,γιατί να πάω να το πάρω? δεν θα υπάρχουν αξιοπρεπέστατα κινητά και με 300? 

άρα τι πουλάει και καλά η apple ποιότητα software η όνομα? 

αν υποθέσουμε πως πουλάει ποιότητα που δεν λέω είναι κάπως ανώτερη απο τα android,θα έπρεπε τέτοια προβλήματα να μην υπάρχουν γιατί οι καταναλωτές πληρώνουν για να μην έχουν τις τσαπατσοδουλειές του φτηνού,για το όνομα ούτε καν.

εγώ βλέπω πως το φτηνό iphone 5c θα έχει 500-600 ευρώ,γιατί να πάω να το πάρω? δεν θα υπάρχουν αξιοπρεπέστατα κινητά και με 300?

Αμέ. Με 300 ms input lag! (Εμπρός καλό μου Samsung Omnia!)

Ευκαιρια να κανει πατεντα στην μπλε οθονης κολληματος/επανεκινησης. Και να ρημαξει την Microsoft. Αμφιβαλω οτι η Microsoft εχει πατενταρει την μπλε οθονη. Οτι δεν μπορει να κανει στα ισια ας το κανει με τις πατεντες.

Που να ξερε η κακομοίρη!

Αν πας στα γραφεια της ms,θα δεις που ολοι θα τρεχουν να προλαβουν για να την πατενταρουν πριν την apple!

Αποδειχτηκα στοιχεια δε χρειάζονται,εχουν την ζωντανή παρουσιαση του Bill Gates!

Εγώ βλέπω οτι κάθε χρόνο μας κοροϊδεύουνε. Το έχουν κάνει συστημα με την αρνητική διαφήμιση κάθε χρόνο.To bug δικαιολογείται εν μέρει από τις αλλάγές στον επεξεργαστή και μπορεί να μην είναι το μόνο,αλλα αν θέλουν να ξεφορτωθούν τα απουλήτα 5C, υπάρχει και άλλος τρόπος.Ρίχνοντας την τιμή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...