Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δηλαδη αμα πω οτι το Honda s2000 ειναι πιο γρηγορο απο peugeot 304 πρεπει να εχω οδηγησει και τα 2?

μερικα πραγματα ειναι εμφανη,αλλα μπορεις να τα μαθεις με λιγο ενημερωση,και αλλα με μια μικρη επαφη με το αντικειμενο χωρις να εισαι ιδιοκτητης του

Δεν αντιλέγει κανείς σε αυτό. Και εγώ αυτό λέω. Αλλά δεν μπορεί φίλε, να ξέρεις εάν και πως τρέχει ένα λογισμικό εάν δεν το δούλεψες. Δηλαδή: Εάν δεν έχω δουλέψει ποτέ με Android, και έχω δει ότι κολάι το Android στα κινητά των 100 ευρό, πρέπει να έχω την ίδια άποψη για το Nexus 4 & S4? 

Η αντίστοιχα, δεν έχεις δουλέψει ποτέ με OSX, πώς θέλεις να ξέρεις, εάν είναι καλύτερο / χειρότερο από τα Windows XP, 7, 8?

Με τα Screenshots & Βίντεο; 

Edit: Γιατί, εάν είμαστε αντικειμενικοί & ειλικρινής, τα θετικά σχόλια είναι από χρήστες, και αρνητικά από μη χρήστες. Άσχετα εάν είναι στο θέμα Android vs IOS, OSX vs Windows κλπ.

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"Γιατί, εάν είμαστε αντικειμενικοί & ειλικρινής, τα θετικά σχόλια είναι από χρήστες, και αρνητικά από μη χρήστες"

Αυτό δεν αποτελεί επιχείρημα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy

ΟΚ, έχει δίκαιο, δεν είναι 100 % έτσι, αλλά σχεδόν πάντα είναι έτσι. 

Δημοσ.

Αλλό το apple μηχάνημα (γενικά) όπως λες και άλλο το iphone. Μην μπερδεύεστε στο μυαλό σας.  Status Symbol είναι το iphone, τα παπούτσια prada και ου το κάθε εξής. Οι περισσότεροι που έχουν iphone αν τους πείς να δουλέψουν σε apple computer ούτε που θα ασχοληθούν (γιατί απλά στο σπίτι δέν τους βλέπει κανείς). Αυτή είναι η άποψη μου για την συνεχιζόμενη επιτυχία του iphone. Και εννοείται δεν μιλάω για τους apple user του insomnia και δεν θεωρώ τον εαυτό μου hater.

Ειμαι φαν των windows και δεν μου αρεσει καθολου το mac λειτουργικο στα pc. Στα κινητα ομως με βολευει παρα πολυ η απλοτητα του ios και η αποκριση των iphone.. Σιγουρα δεν το εχω για ποζερια το κινητο απλα με εχει βολεψει παρα πολυ, και δεν συμπαθω την apple και την "lifestyle-hipster" αισθητικη της καθολου. Απλα οτι αλλο κινητο εχω δοκιμασει δεν με βολευει καθολου, ειδικα το android δεν το αντεχω καθολου στο ματι οσες εκδοσεις και να εχω δει.

Ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι χρηστες iphone το εχουν για ποζερια η επειδη ειναι μοδα αλλα υπαρχουν και power users που τους βολευει και δεν δινουν δεκαρα για αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

Ειμαι φαν των windows και δεν μου αρεσει καθολου το mac λειτουργικο στα pc. Στα κινητα ομως με βολευει παρα πολυ η απλοτητα του ios και η αποκριση των iphone.. Σιγουρα δεν το εχω για ποζερια το κινητο απλα με εχει βολεψει παρα πολυ, και δεν συμπαθω την apple και την "lifestyle-hipster" αισθητικη της καθολου. Απλα οτι αλλο κινητο εχω δοκιμασει δεν με βολευει καθολου, ειδικα το android δεν το αντεχω καθολου στο ματι οσες εκδοσεις και να εχω δει.

Ειναι αληθεια οτι οι περισσοτεροι χρηστες iphone το εχουν για ποζερια η επειδη ειναι μοδα αλλα υπαρχουν και power users που τους βολευει και δεν δινουν δεκαρα για αυτα..

λιγο οξυμωρο αυτο που λες,

γενικα οι power users ειναι αυτοι που ενδιαφερονται μονο για επιδοσεις και για πληρη ελεγχο του λειτουργικου και hardware

Δημοσ.

Ενταξει power user με την εννοια οτι θα κανω κατι παραπανω απο facebook app και browsing, δεν μιλαω για desktop pc power user.. Καμια αμφιβολια οτι το android επειδη ειναι ανοιχτο λειτουργικο ειναι καλυτερο για τετοιου ειδους χρηση απλα μην βαζουμε ολους τους apple users στην κατηγορια "ποζερια only".. :P

Ειναι τερμα εκνευριστικά καποια πραγματα που δεν εχει η apple, πχ δεν μπορω να καταλαβω γιατι η εμμονη να μη βαζουν SD slots και να πρεπει να πληρωσω 100ε παραπανω για 16gb.. Απλα υπαρχουν workarounds ειτε με jailbreak ειτε χωρις για να "παιξει" αυτος που θελει το κατι παραπάνω..

Δημοσ.

δίνεις τόσα πολλα λεφτά για ένα προβληματικό κινητό .....και μετά τα κλαις τα λεφτά σου . η apple έχει πέσει πολύ 

Δημοσ.

Αντιφατικο αυτο που λες γιατι απλοτητα και αποκριση εχει αντιστοιχα και το mac os σε σχεση με τα wind, καλα μην μιλησω για τις εφαμογες ετη φωτος μπροστα.. και στις δυο πλατφορμες, αν και βεβαια τα windows τα αμολησα απο εποχη vista γιατι ενιωθα οτι εκανα παρεα με χιπηδες και ψαχνομουνα καθε βδομαδα για χλαμυδομοναδες.

Δημοσ.

Πώς πήγε η συζήτηση από το iphone σε mac και windows τί να πώ. 

Τα windows 7 δεν είναι τόσο τραγικά υπερβάλλεις, και τα OS X δεν έχουν κανένα κόλλημα ούτε τρελλό ούτε με τα λογικά του (για εκείνον που το είπε και με έκανε και γέλασα σήμερα πολύ όμως). 

Ξεκολλάτε. 

• Like 1
Δημοσ.

Τα windows 7 δεν είναι τόσο τραγικά υπερβάλλεις...

Ξεκολλάτε.

Για να καταλαβω,τωρα μας το επαιξες αντικειμενικη???

@m4jor δε μας ενδιαφερει τι λες,αν δε μπορεις να το αποδειξεις!Προς το παρόν τα windows ειναι το κυριαρχο λογισμικο σε ολες τις κατηγοριες,multimedia,gaming,professional και οι χρηστες του δεν εχουν την αναγκη να χρησιμοποιουν dualbool με καποιο αλλο os,για να εχουν ΟΛΑ οσα χρειαζονται!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για να καταλαβω,τωρα μας το επαιξες αντικειμενικη???

Μην το ψειριζεις ωρε.

Ειναι αναλογα πως θα το διαβασεις: Εαν το δεις αντικειμενικα, το post απανταει σε προηγουμενο post το οποιο χαρακτηριζει τα Windows ως αχρηστα, πως δεν θα πρεπε να χουν βγει και αλλα τετοια. Μ αλλα λογια, δεν ειναι δικια της τοποθετηση ο χαρακτηρισμος. Απανταει σ αυτη την τοποθετηση. Το γεγονος πως τρεφει μια συμπαθεια στα Apple προιοντα, σε οδηγει να το δεις απο την οπτικη που το ειδες. Μπορει να χεις δικιο, μπορει και οχι, φανταζομαι θα απαντησει και η ιδια. Ανεξαρτητως αυτου, εχει σχολιασει υπερ των Windows και μετριαζει τους υπερβολικους κατ εμε χαρακτηρισμους που εχουν ειπωθει ανα το thread.

Και καταληγω σ αυτο που ξεκινησα, μην το ψειριζεις :-)

/my 2 cents here και μισο κιλο semantics

• Like 1
Δημοσ.

Μην το ψειριζεις ωρε.

Ειναι αναλογα πως θα το διαβασεις: Εαν το δεις αντικειμενικα, το post απανταει σε προηγουμενο post το οποιο χαρακτηριζει τα Windows ως αχρηστα, πως δεν θα πρεπε να χουν βγει και αλλα τετοια. Μ αλλα λογια, δεν ειναι δικια της τοποθετηση ο χαρακτηρισμος. Απανταει σ αυτη την τοποθετηση. Το γεγονος πως τρεφει μια συμπαθεια στα Apple προιοντα, σε οδηγει να το δεις απο την οπτικη που το ειδες. Μπορει να χεις δικιο, μπορει και οχι, φανταζομαι θα απαντησει και η ιδια. Ανεξαρτητως αυτου, εχει σχολιασει υπερ των Windows και μετριαζει τους υπερβολικους κατ εμε χαρακτηρισμους που εχουν ειπωθει ανα το thread.

Και καταληγω σ αυτο που ξεκινησα, μην το ψειριζεις :-)

/my 2 cents here και μισο κιλο semantics

Εχεις δικαιο,απλα δεν ηταν τοσο "αθωα" και "καλόπιστη" η παρεμβαση της!

Αν προσεξες την κατεύθυνση δε την δινει η λεξη "τραγικα",αλλα η λεξη "τοσο",που σαν να μας λεει,οτι ειναι τραγικα,αλλα οχι "τοσο" οσο τα παρουσιαζει ο @m4jor!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...