Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεμισε 7 σελιδες και παμε για τις 8!!

Τα περισσοτερα ειναι ειρωνικα και κατηγορηματικα σχολια απο apple haters..

Ολοι αυτοι βρηκαν αφορμη απο 1 εφαρμογη η οποια κρασσαρει. Αντε 2.

Ektor7

Το καλο ξερεις πιο ειναι φιλε μου? Οτι δε μου χρειαστηκε ποτε ως τωρα να διαβασω για προβληματα στο ios ή στο mac γτ δεν εχω προβληματα.

Αυτο εχει σημασια. Δε μπορεις να μου αποδειξεις κατι που δεν υπαρχει. Σε μενα τουλαχιστον και οχι προσωπικα εσυ.

Ο οποιοσδηποτε.

Απ την αλλη εγω δε θα σε πιστεψω αν μου πεις πως δεν εχεις προβληματα με τα windows..

Οχι γτ δε σε εμπιστευομαι (ισα ισα πιστευω πως ξερεις τι λες), απλα γτ εγω ειχα και δεν νομιζω να ειμαι ο κολομβος..

Οι αποψεις μου συμβαδιζουν με τις εμπειριες μου καθως οπως προειπα εχω δουλεψει και με τα 2 λειτουργικα σε υπολογιστη αλλα και με τα 5 λειτουργικα σε κινητο (4ο=blackberry, 5o=symbian).

I raise my grail and i salute the haters.. Good night!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως πέρα από τις υπερβολικές αντιδράσεις από όλες τις πλευρές (fans & haters), οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να αναφέρεται ώστε να επιλυθεί. Το ότι κάποιοι βρίσκουν ευκαιρία για να κάνουν την τρίχα τριχιά, είναι άλλο θέμα και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.

Κάνει reboot το iphone υπό ορισμένες συνθήκες και γίνεται χαμός με αναλύσεις από ειδικούς και μη...

Παρουσιάζονται σημαντικότατα προβλήματα με τις μπαταρίες στα S4 (σε ποσοστό πάνω από 20% σύμφωνα με τις αναφορές) και περνάει στα ψιλά...

Thats the Game! :)

Πάντως όπως έχω ξαναπεί άπειρες φορές αλλά λίγοι δίνουν σημασία, φροντίζω να έχω προσωπική εμπειρία σε ο,τι απόψεις καταθέτω σχετικά με τα smartphones, τα λειτουργικά τους, τα desktop λειτουργικά & το hardware. Δεν κράζω το android γιατί δεν βλέπω τίποτα πέρα από το ios  και την Apple! Έδωσα άπειρα χρήματα κατά καιρούς για να έχω αντίστοιχες "ναυαρχίδες" android, τις οποίες τις κράτησα από μια βδομάδα μέχρι 6 μήνες (το ρεκόρ το έχει το πρώτο nexus με 6 μήνες και το λιγότερο το xperia Z με ...6 ημέρες). Το ίδιο και στα desktop λειτουργικά, τα  λαπτοπς κλπ.

• Like 5
Δημοσ.

Οταν θα βγαλει η apple λειτουργικο που θα παιζει σε χιλιαδες διαφορετικες συνθεσεις τα ξαναλεμε .

Το μονο που ειχε να κανει, ηταν να προσαρμοσει δικο της software σε δικο της hardware και τα εκανε θαλασσα, απο εκει καταλαβαινεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι αυτοι βρηκαν αφορμη απο 1 εφαρμογη η οποια κρασσαρει. Αντε 2.

Προσωπικα δε θεωρω οτι ενα κρασαρισμα ή μερικα προβληματακια,ειναι ικανα να χαλασουν τη πολυ καλη εικονα και εμπειρια του ios!Τυχαινουν παντου ακομη και στα πιο ποιοτηκα μηχανηματα/προιοντα!

Απλα χαβαλε κανουμε και κοροϊδευουμε την νοοτροποια σας,να πιστεύετε οτι εχετε το καλυτερο προιον που δε παθαινει τιποτα και ολα ειναι αψογα φτιαγμενα!

ΔΕΝ ειναι ομως!

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οταν θα βγαλει η apple λειτουργικο που θα παιζει σε χιλιαδες διαφορετικες συνθεσεις τα ξαναλεμε .

Το μονο που ειχε να κανει, ηταν να προσαρμοσει δικο της software σε δικο της hardware και τα εκανε θαλασσα, απο εκει καταλαβαινεις.

Γιατι το android παίζει; Χύμα και πρόχειρα το προσαρμόζουν όλοι. Και βλέπεις κινεζιές που δεν έχουν καν original play store...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το δικό μου αυτοκόλλητο το έχω βάλει στο ψυγείο γιατί είναι inox με καμπύλες και μου θυμίζει τον John Ive!   B)

Pic or didn't happen! :-D

Εγώ το δικό μου αυτοκόλλητο το έχω βάλει στο ψυγείο γιατί είναι inox με καμπύλες και μου θυμίζει τον John Ive!   B)

Pic or didn't happen! :-D

Δημοσ.

Γιατι το android παίζει; Χύμα και πρόχειρα το προσαρμόζουν όλοι. Και βλέπεις κινεζιές που δεν έχουν καν original play store...
Αναφερομουν σε υπολογιστες .Για το android που αναφερεις συμφωνω απολυτα .
Δημοσ.

Ποιό  είναι δικό της hardware στους υπολογιστές πέρα από το casing? Εδώ καλά καλά ο επεξεργστής της o A7 ,  κατασκευάζεται απο την Samsung με οτι σημαίνει αυτό....

Δημοσ.

Ποιό  είναι δικό της hardware στους υπολογιστές πέρα από το casing?
Δεν το διευκρινισα σωστα και ζητω συγνωμη γι αυτο, εξηγω Το πρωτο κομματι στο σχολιο που εγραψα αφορα του υπολογιστες .Tο δευτερο αφορα το bug στο iphone .
Δημοσ.

Δεν το διευκρινισα σωστα και ζητω συγνωμη γι αυτο, εξηγω Το πρωτο κομματι που εγραψα αφορα του υπολογιστες .Tο δευτερο αφορα το bug στο iphone .

Επαναλαμβάνω και θα το κάνω πιο αναλυτικό με μια υπόθεση: Αν βγάλει η Samsung μια παρτίδα με ελλατωματικούς επεξεργαστές για iphone " κατα λάθος", ποιά είναι η θάλλασα που έκανε η Apple στο "δικό της" hardware?

Δημοσ.

Για την ακρίβεια τα μισά είναι από haters και τα άλλα μισά από 2-3 άτομα που υπερασπίζονται σθεναρά την Apple.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια τα μισά είναι από haters και τα άλλα μισά από 2-3 άτομα που υπερασπίζονται σθεναρά την Apple.

ή κάνουν το συνήγορο του διαβόλου :devil:

Δημοσ.

Δεν το διευκρινισα σωστα και ζητω συγνωμη γι αυτο, εξηγω Το πρωτο κομματι που εγραψα αφορα του υπολογιστες .Tο δευτερο αφορα το bug στο iphone .

Επαναλαμβάνω και θα το κάνω πιο αναλυτικό με μια υπόθεση: Αν βγάλει η Samsung μια παρτίδα με ελλατωματικούς επεξεργαστές για iphone " κατα λάθος", ποιά είναι η θάλλασα που έκανε η Apple στο "δικό της" hardware?
Το λαθος που εκανε στην υποθεση σου ειναι, ο ανεπαρκης η ελλιπης ποιοτικος ελεγχος . Μια ελλειψη που φανηκε και στο παρελθον οπως το προβλημα με τους χαρτες και τωρα το bug με το iwork .
Δημοσ.

Το λαθος που εκανε στην υποθεση σου ειναι, ο ανεπαρκης η ελλιπης ποιοτικος ελεγχος . Μια ελλειψη που φανηκε και στο παρελθον οπως το προβλημα με τους χαρτες και τωρα το bug με το iwork .

Οκ έχει πρόβλημα ελλιπή ποιοτικού ελέγχου στο software. Kατα τα άλλα του hardware  η τελειότητα οφείλεται στο οτι δεν είναι δικό της...σωστά?

Δημοσ.

Οκ έχει πρόβλημα ελλιπή ποιοτικού ελέγχου στο software. Kατα τα άλλα του hardware  η τελειότητα οφείλεται στο οτι δεν είναι δικό της...σωστά?

Σχέδιο της apple είναι ο επεξεργαστής η samsung απλά τον κατασκευάζει.

Η τελειότητα είναι μεγάλη κουβέντα και διαφοροποιείται ανάλογα με την ανάγκες και τα κριτήρια  του καθενός, προσωπικά τέλειο θεωρώ  ένα τεχνολογικό προϊόν που είναι  αξιόπιστο σαν κατασκευή, ένας τομέας που το iphone βρίσκεται στην κορυφή .     

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...