Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 261
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Από περιέργια και μην το δεις σαν προσωπική επίθεση.

1) Για ποιο λόγο αισθάνεσαι την υποχρέωση να απαντάς σε κάθε τι που θίγει την apple;

2) Βλέπωντας το προφίλ σου, είσαι 35 χρονών και κάθεσαι και παθιάζεσαι με ένα κινητό,όπως κάνουν παιδιά 20 χρόνια μικρότερα από εσένα; 

Υ.Γ.

Θα αποφύγω να σχολιάσω το moderation, καθώς θα μου κόψεις τον λογαριασμό.

Μην το πάρεις σοβαρά και προσωπικα αλλά απαντώ κυρίως στα πολύ σοβαρά μηνύματα και στα πολύ ηλίθια. Τα ενδιάμεσα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. :P

Και η αλήθεια είναι πως αν μπορούσα να τσεκάρω κάθε φορά την πραγματική ηλικία όσων αφήνουν σχόλια, θα απαντούσα μόνο στο 5%

Απο κει και πέρα σαν original Apple fan Boy, οφείλω να υπερασπίζομαι κάθε ώρα και στιγμή την αγαπημένη μου εταιρία.

:)

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

έλεος με την αρνητική διαφήμιση κάθε χρόνο στο iphone θα το πάρουμε και το S μόλις έρθει η ανάπτυξη το 2014 

Τότε θα έχουμε το 6! :)

Δημοσ.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Αν βρεθεί ώστε και ενα fanboy να μας πει οτι η apple ανακάλυψε ή εκανε γνωστή την μπλε οθονη,θα γινει μακελιο!!!

χα χα χα ...

...

...

ρε λες ?

Δημοσ.

Μην το πάρεις σοβαρά και προσωπικα αλλά απαντώ κυρίως στα πολύ σοβαρά μηνύματα και στα πολύ ηλίθια. Τα ενδιάμεσα με αφήνουν παγερά αδιάφορο. :P

Και η αλήθεια είναι πως αν μπορούσα να τσεκάρω κάθε φορά την πραγματική ηλικία όσων αφήνουν σχόλια, θα απαντούσα μόνο στο 5%

Απο κει και πέρα σαν original Apple fan Boy, οφείλω να υπερασπίζομαι κάθε ώρα και στιγμή την αγαπημένη μου εταιρία.

:)

Είναι απάντηση ότι θα πας να πουλήσεις το κινητό σου; Σε ποιόν απαντάς και τί νόημα έχει αυτή η απάντηση;

Υ.Γ.

Α, βάλε και μερικές φατσούλες ακόμη στα μηνύμάτα σου, δείχνουν μια σοβαρότητα και επίπεδο.

• Like 3
Δημοσ.

Ταβανίσια τιμή έχουν όλες οι android ναυαρχίδες (χωρίς να τους φαίνεται :-( )... και ακόμα σέρνονται!

E αυτες καποτε πεφτουν το iPhone μενει ταβανη μια ζωη :P

Τότε θα έχουμε το 6! :)

Το 6 θα το εχουμε για καλο :P

Δημοσ.

Όσοι πρόκειται να το πετάξετε ή να το χαρίσετε μετά απο αυτή την είδηση αναλαμβάνω να σας απαλάξω εγώ θέλω να πουλάω μούρη στις γοργόνες(ως γνωστόν τους αρέσουν τα γυαλιστερά αντικείμενα και το σαμπανιζέ θα κάνει θραύση) και αφού δεν είναι αδιάβροχο τούβλο στην μια περίπτωση τούβλο και στην άλλη.

Δημοσ.

Μα δεν τρολλαρω.Μιλησα για μοναδα μετρησης.Αφου πιανεις τις διαφορες σε ms,επομενο βημα τα nano.

Ασχετο με το σχολιο σου,αλλα απευθυνομενος στο θεμα του τοπικ,ενα εχω να πω.

Τετοιες επιδοσεις του A7,ουτε το λογισμικο δεν αντεξε!Αυτο θα πει σπασανε το κοντερ :P

Θα στο χαλασω λιγο

Η σειρα ειναι ως εξης

milli (m)

mikro (μ)

nano (n)

pico (p)

Δημοσ.

E αυτες καποτε πεφτουν το iPhone μενει ταβανη μια ζωη :P

Το 6 θα το εχουμε για καλο :P

Ρε φίλε! θα βγει το 6, 7++ και άκου πως θα έχει το πράγμα...

Ώρα για λίγο "γέλιο", αν τώρα το σβήσουν, ε τι να κάνω! κουράστηκα να ασχολούμαι!

• Μην αγοράσεις 4 είναι παλιό
  • Και το 4ς επίσης
  • Το 5 φαινεται σταθερό (δεν είναι ελαττωματικό) αλλα ακριβό και για αυτήν την τιμή λίγο "παλιό...
  • Το 5ς έχει μπλε οθόνη και άλλα 1002 προβλήματα όπως με τους αισθητήρες (έλα μωρε! πως κάνουμε έτσι?? και τι έγινε που υπάρχει πρόβλημα με τους αισθητήρες?? σμαρτ-φονε είναι και όχι κινητό με hard keyes { τα σμαρτ-φονε χωρίς αισθητήρες είναι εντελώς άχρηστα } )
  • Στο 6 θα έχουν διορθωθεί αυτά τα προβλήματα αλλά ... ακόμα 1GB-RAM, 1CoreCPU στα 100Μhz, 8Mpx Camera με τεχνολογία SuperSkato όπου έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στο σκατό. (όταν άλλα θα έχουν φτάσει στα 4ΓΒ ΡΑΜ, 4-8Cores CPU στα 3~GHz ENNOEITAI 64ΜΠΙΤ)

Αλλά και πάλι δεν είναι Apple! ότι και να κάνουν πάντα το 1 θα είναι μεγαλύτερο του 2, πρέπει να αναθεωρήσουμε και τα μαθηματικά!!!

• Στο 6ς θα αποφασίσουν τελικά να βάλουν 1.99GB RAM (όχι 2 γιατί το 2 το κρατάνε για το iPhone7 ΟΠΟΥ θα έχει 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ MB RAM παραπάνω από τον προ-κάτοχό του αλλά για τους iφονακιδες αυτό το 1MB δεν είναι ένα απλό MB... είναι 1MB της APPLE!!! ανεκτίμητη αξία) και όλα τα άλλα ως έχουν από το 1821 (επίσης θα έχουν φτιάξει την μπλε οθόνη και το πρόβλημα με τον-τους αισθητήρες

ΑΡΑ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ 6ς!

• Like 2
Δημοσ.

Τόσο "beta testing" από άσχετους τύπους που κάνουν οποιονδήποτε πιθανό και απίθανο συνδυασμό κουμπιών (για να βρούν κάτι και να γίνουν διάσημοι μέσω youtube "ξεβρακώνοντας" την apple), ούτε η ίδια η apple δεν κάνει... αμάν πια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...