Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και μπαινω κατευθειαν στο θεμα..

Πριν 3 μερες αγορασα ενα λαπτοπ ASUS X550CA με windows 8 64bit φορτωμενα επανω...στο 1ο αναθεματισμενο Update Που κανανε...το συστημα κολλησε ( ναι οκ το εχω ξανα συναντησει ακριβως το ιδιο σκηνικο με τα ατιμα τα 8 ).
Τα παιρνω στο κρανιο λοιπον και αποφασιζω να κανω downgrade σε windows 7....αυτα δουλευω και στο αλλο συστημα αλλωστε και με βολευουν.

Format στον δισκο.. και τελειωνει το setup...παει να μπει...BLUE SCREEN !... λεω...οκ ας ξαναπροσπαθησω...κατι ισως πηγε στραβα.. φορτωνω αλλη εκδοση απο αλλο dvd ...hardware or software may be missing or have benn changed..κ.λ.π
Προσπαθεια για safe mode....τπτ...

Anyway με τα πολλα.. και αφου σκεφτομαι τα απαντα..τρεχω ενα recovery disc windows 7 ...και μεσω cmd δοκιμαζω bootrecκαι bootesect εντολες...και ως δια μαγειας ολα...καλα - το συστημα ανοιξε..με windows 7....

Ειμαι ψειρας με ολα αυτα ομως... και δεν θελω σε νεο μηχανημα να αντιμετωπιζω τετοια θεματα... και λεω οκ..ας τσεκαρω σε ενα νεο installation τι θα γινει ( καθς ανθρωποι ειμαστε, πιθανοτατα να χρειαζοταν καποια στιγμη να ξανα κανω format...τα ιδια θα επρεπε να τραβηξω ??? ............... ΝΑΙ ! ... ) ...φορτωνω ξανα windows ...τα ιδια..

Δλδ οκ ...αλιμονο αν μετα απο ενα clean & fresh :P install να χρειαζεται καθε φορα καποιο αντιστοιχο recovery disc.. για να μπορει να λειτουργει το συστημα απροβληματιστα !

Ερωτω λοιπον...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ? ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ?

Εχω πολλη αναγκη την γνωμη σας...

Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Τα καϊμενα τα 8,οτι στραβο,περίεργο συμβαίνει στα pc μας,ολα σ'αυτα τα φορτωνουμε!

Τελος πάντων,ξανα πέρνα τα 8 και απευθειας στο servis ή το καταστημα!

Μπλε οθονη 90% ειναι hardware προβλημα και επειδη ειναι καινούριο δεν ασχολησε καθολου φεύγει για servis!

Δημοσ.

Καλημερα και μπαινω κατευθειαν στο θεμα..

Πριν 3 μερες αγορασα ενα λαπτοπ ASUS X550CA με windows 8 64bit φορτωμενα επανω...στο 1ο αναθεματισμενο Update Που κανανε...το συστημα κολλησε ( ναι οκ το εχω ξανα συναντησει ακριβως το ιδιο σκηνικο με τα ατιμα τα 8 ).

Τα παιρνω στο κρανιο λοιπον και αποφασιζω να κανω downgrade σε windows 7....αυτα δουλευω και στο αλλο συστημα αλλωστε και με βολευουν.

Format στον δισκο.. και τελειωνει το setup...παει να μπει...BLUE SCREEN !... λεω...οκ ας ξαναπροσπαθησω...κατι ισως πηγε στραβα.. φορτωνω αλλη εκδοση απο αλλο dvd ...hardware or software may be missing or have benn changed..κ.λ.π

Προσπαθεια για safe mode....τπτ...

Anyway με τα πολλα.. και αφου σκεφτομαι τα απαντα..τρεχω ενα recovery disc windows 7 ...και μεσω cmd δοκιμαζω bootrecκαι bootesect εντολες...και ως δια μαγειας ολα...καλα - το συστημα ανοιξε..με windows 7....

Ειμαι ψειρας με ολα αυτα ομως... και δεν θελω σε νεο μηχανημα να αντιμετωπιζω τετοια θεματα... και λεω οκ..ας τσεκαρω σε ενα νεο installation τι θα γινει ( καθς ανθρωποι ειμαστε, πιθανοτατα να χρειαζοταν καποια στιγμη να ξανα κανω format...τα ιδια θα επρεπε να τραβηξω ??? ............... ΝΑΙ ! ... ) ...φορτωνω ξανα windows ...τα ιδια..

Δλδ οκ ...αλιμονο αν μετα απο ενα clean & fresh :P install να χρειαζεται καθε φορα καποιο αντιστοιχο recovery disc.. για να μπορει να λειτουργει το συστημα απροβληματιστα !

Ερωτω λοιπον...ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ? ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ? ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ?

Εχω πολλη αναγκη την γνωμη σας...

Σας ευχαριστω πολυ

Κοίταξε το bios κατ'αρχην,αν είναι UEFI και έχει ως επιλογή το γρήγορο boot σε Win 8 δεν bootarei στα 7.

Βάζεις λοιπόν πριν το φορματ σου 2 επιλογές η μια Ahci στον controler και η δεύτερη να bootarei καθαρά απο τον αντίστοιχο δίσκο.Επισης κοιταξε να μην γραφει πουθενα τον συνδυασμό UEFI > 8

Δημοσ.

..καλημερα και παλι...δωστε μου τα φωτα σας για αλλη μια φορα παρακαλω :)

ολες οι εκδοσεις που προσπαθησα να φορτωσω απο οσο θυμαμαι ηταν precracked δηλαδη με προεγκατεστημενο activator....οταν τελικα καταφερνα να μπω στα στο συστημα μεσω recovery disk bootrec κ.λ.π ... η εκδοση των windows δεν ηταν ενεργοποιημενη ..παρολαυτα ομως το συστημα λειτουργουσε αψογα - φορτωσα οδηγους εκανα αρκετες επανεκινησεις...

...με το που πηγα να φορτωσω ομως και παλι τον activator....BLUE SCREEN... :/

Ειναι δυνατον να καταστρεφει καποια αρχεια στο δισκο αυτο το προγραματακι ...και εν τελει να μην υπαρχει προβλημα hardware...ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ... :/

Αυτο με UEFI .... πως ακριβως το κανω ???

Δημοσ.

UEFI..σαν επιλογη δεν βρηκα καπου...

υπαρχει μονο η επιλογη να επιλεξω αναμεσα σε ide &Ahci..

αυτο με το activator ειναι δυνατον να συμβαινει ??

Δημοσ.

Επέστρεψε στα 8αρια εφόσον δεν έχεις γνήσια 7αρια.

Λογικά το Uefi bios μπλοκάρει τον precracked bootsector .. Οπότε μη γνήσια παράθυρα no go.

Δημοσ.

achi εχεις;;επισης υπαρχει πιθανοτητα οι drivers που σου περνανε πανω ta win7 ναχουν θεματα.περασε τους δικους του απ την εταιρια

Δημοσ.

...παιδια απιστευτο... το activator..εφταιγε..φορτωσα ενα αλλο ( που αναφεροταν ως Most clean και δεν υπηρχε κανενα προβλημα ). Προφανως για καποιο λογο εκανε καποιο conflict/damage με το master boot record ...δεν ξερω τι αλλο να σκεφτω...

Ευχαριστω παντως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...