pantelos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Καλησπέρα σας..σήμερα είπα έτσι τυπικά να κάνω ένα σκανάρισμα με το Malwarebytes..Κάνω συγκεκριμένα πράγματα με το laptop οπότε πίστευα ότι δεν θα βρει τίποτα..Δεν είμαι όμως μόνο εγώ που το χρησιμοποιώ και από ότι φάνηκε οι υπόλοιποι χρήστες δεν είναι της ίδιας λογικής με εμένα..βρήκε ένα σορό πράγματα που δεν έχω ιδέα τι είναι και πως προέκυψαν...Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο από αυτά τι είναι και τι κάνει ας με ενημερώσει..ευχαριστώ..
Mikeasdf Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Google it! Αυτά με το babylon νομίζω είναι toolbars και διάφορες μαλακίες που σου εγκαθιστούν κάποια προγράμματα αν πατάς install->next->next->next->next
thomasG4 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τσέκαρε και αφαιρέσετα τα όλα. Μετά τρέξε και το AdwCleaner για να φύγουν τυχόν υπολείμματα που έμειναν.
flik Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Είναι downloads που έρχονται με toolbars μαζί (δηλαδή προγράμματα δωρεάν που έχουν ως προεπιλεγμένη επιλογή ή δεν έχουν καν επιλογή και σου εγκαθιστούν toolbars κτλ. Βγάλτα με το malwarebytes, ενώ και όπως είπε ο Thomas το AdwCleaner θα βρει περισσότερα αν υπάρχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα