Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα. ενδιαφερομαι να αγορασω μια καρτα γραφικων που να σηκωνει ολα τα σημερινα παιχνιδια στις full επιδοσεις τους. επισης θελω η καρτα να μπορει να δειξει μια ταινια που θα ειναι full HD χωρις να κανει σπασιματα η κολληματα. επειδη δεν γνωριζω τις νεες τεχνολογιες θα ηθελα να μου πειτε οσοι ξερετε τι να επιλεξω. χρηματα μπορω να δωσω το παρα πολυ 200 ευρω

Δημοσ.

καλό... :-D

κι εγώ θέλω μια ferrari με 10.000€ και δώρο τα τέλη κυκλοφορίας...

Με 200€ παίρνεις μια καλή-πολύ καλή κάρτα, που παίζει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια σε αρκετά καλές έως πολύ καλές επιδόσεις.

Π.χ. αυτή ή ακόμη καλύτερα αυτή, που όμως λέει να κάνεις παραγγελία, ψάξε και σε άλλα καταστήματα σε λίγο πιο ψηλή τιμή την έχουν σε διαθεσιμότητα. Κι αυτές ακόμη (που είναι στο όριο λίγο πάνω λίγο κάτω των 200€) τα παιχνίδια που έχουν ήδη βγει τη χρονιά που πέρασε ΔΕΝ τα παίζουν όλα στο full!! Τα μισά τα παίζουν π.χ. στο high αντί για Ultra High)

Για να πάρεις κάρτα, που θα παίζει ΟΛΑ τα σημερινά παιχνίδια, π.χ.(ένα χοντρό παράδειγμα)  το Crysis 3, σε full επιδόσεις, θα δώσεις από 300 (για καλές επιδόσεις) ως ... 1000€ για να πεις ότι τα 'χεις όλα..

Δημοσ.

Για τον φοβο τον ιουδαίων πες μας αναλυτικα και το υπολοιπο συστημα που θα μπει η καρτα... συμπεριλαμβανομενου μαρκας και μοντελο τροφοδοτικου. 

Δημοσ.

καλό... :-D

κι εγώ θέλω μια ferrari με 10.000€ και δώρο τα τέλη κυκλοφορίας...

Με 200€ παίρνεις μια καλή-πολύ καλή κάρτα, που παίζει ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παιχνίδια σε αρκετά καλές έως πολύ καλές επιδόσεις.

Π.χ. αυτή ή ακόμη καλύτερα αυτή, που όμως λέει να κάνεις παραγγελία, ψάξε και σε άλλα καταστήματα σε λίγο πιο ψηλή τιμή την έχουν σε διαθεσιμότητα. Κι αυτές ακόμη (που είναι στο όριο λίγο πάνω λίγο κάτω των 200€) τα παιχνίδια που έχουν ήδη βγει τη χρονιά που πέρασε ΔΕΝ τα παίζουν όλα στο full!! Τα μισά τα παίζουν π.χ. στο high αντί για Ultra High)

Για να πάρεις κάρτα, που θα παίζει ΟΛΑ τα σημερινά παιχνίδια, π.χ.(ένα χοντρό παράδειγμα)  το Crysis 3, σε full επιδόσεις, θα δώσεις από 300 (για καλές επιδόσεις) ως ... 1000€ για να πεις ότι τα 'χεις όλα..

ευχαριστω :)

Για τον φοβο τον ιουδαίων πες μας αναλυτικα και το υπολοιπο συστημα που θα μπει η καρτα... συμπεριλαμβανομενου μαρκας και μοντελο τροφοδοτικου. 

δεν εχω στησει υπολογιστη ακομα. σκεφτομαι να βαλω intel i5 τον 4670 με 8gb RAM και μια οικονομικη μητρικη!

εχω δυο αποριες. τι πρεπει να κοιταζω σε μια καρτα γραφικων σε σχεση με μια αλλη για να καταλαβαινω πια ειναι καλυτερη ;

παρατηρησα σε πλαισιο και  eshop οτι στους ετοιμους υπολογιστες που εχουν για gamers βαζουν μονο καρτα γραφικων ati 7750-7770-7850. απλα μου φανηκε περιεργο γιατι κανεις απο τους δυο δεν εχει χρησιμοποιησει καρτα της nvidia . δεν ειναι καλες οι nvidia?

Δημοσ.

Για να λυσεις ολες της απορειες σου και για να σου προταθεί ολοκληρωμένο σωστο συστημα ... ανοιξε νεο θεμα στις αναβαθμίσεις απαντώντας στο ειδικο ερωτηματολογιο που υπαρχει εκει! 

Δημοσ.

Για κάρτα στα 200 ευρο αξίζει να δώσεις 10-20 παραπάνω και να πας σε gtx 760 ή να περιμένεις να δεις και τις νέες amd 

ωραια καταλαβαινω οτι οι περισοετεροι προτεινεται gtx καρτες και οχι ati hd 7xxx . υπαρχει καποιος λογος που δεν ειναι καλες οι ατι?

B) εστω και αν επιλεξω gtx760 . σε πια εταιρεια να καταληξω ; ( msi? gigabyte? asus? xfx ?

Δημοσ.

Θα πρότεινα gigabyte , πρότεινα την 760 γιατί είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα εκτός αν κυκλοφορήσει κάτι καλύτερο από amd στην καινούργια σειρά τους 

Δημοσ.

Η gtx760 ουσιαστικά κοντράρεται με την ΑΤΙ 7870XT (Tahiti LE). Η 2η κάρτα που σου έγραφα (7870 PCS Myst Edition) ΕΙΝΑΙ 7870xt!

Η αλήθεια είναι ότι το έγραψα το μήνυμα έχοντας καιρό να κοιτάξω τιμές, όταν είχα ψάξει εγώ η gtx760 ήταν κοντά 300€, ενώ η 7870xt στα 250€, οπότε χαλαρά άξιζε η 2η, τώρα είναι στα ίσα σχεδόν, σε κάποια συγκριτικά τεστ παιχνιδιών έβγαινε καλύτερη η 7870xt από ότι θυμάμαι, αλλά άλλα είναι optimized για nvidia, οπότε θα υπερτερεί η 760.. Το θέμα είναι και πόσα θες να δώσεις οριστικά. Γιατί αν πας κάτω από 200, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ παρε 7870.. Αν πας στα 230 π.χ, τότε όπως είπα είναι θέμα προτίμησης.. Το θέμα είναι να σκεφτείς και το budget σου βέβαια προσεκτικά, γιατί κλασικά όλοι ξεκινάμε με το "θα πάρω με 150€" π.χ. .. μετά λες "εε, με άλλα 20€ παίρνω κάτι πολύ καλύτερο..".. μετά "εε, κι άλλα 20€ μόνο παραπάνω, ακόμη καλύτερο.." και φτάνεις στα 250€, που είσαι 70% πάνω από το αρχικό σου ποσό, με το "άλλο λίγο, άλλο λίγο..!" :unsure:

Αλλά το σωστό είναι αυτό που λέει ο GiannisWalker, ότι ..να περιμένεις να δεις τις νέες AMD! Λογικά είναι να βγουν μέσα σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι

α) μπορεί να βγει κάτι ΠΟΛΥ καλό σε λογική τιμή, και να σου κάνει

β) και να μη σου κάνει..θα πέσουν οι τιμές των παλιότερων καρτών λογικά, οπότε έτσι κι αλλιώς κερδισμένος θα βγεις :)

όσο για το τι μάρκα, από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον που είχα ΠΟΛΥ θετική γνώμη, Gigabyte συμφωνώ κι εγώ (που είχα παλιότερα και ήταν πολύ καλές 2 κάρτες) και Sapphire που έχω τώρα είναι άψογη, δεν ακούγεται τίποτε απολύτως, δε ζεσταίνεται, δεν , δεν , δεν.. !

Δημοσ.

Το θέμα όμως ειναι οτι άμα το παλικάρι στείνεις ενα gaming σύστημα.. Ειναι προτιμότερο να πάρει απόψεις για ολοκληρωμένο σύστημα... Διότι στο συνολικό του budget μπορεί να χωράει καλύτερη κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα όμως ειναι οτι άμα το παλικάρι στείνεις ενα gaming σύστημα.. Ειναι προτιμότερο να πάρει απόψεις για ολοκληρωμένο σύστημα... Διότι στο συνολικό του budget μπορεί να χωράει καλύτερη κάρτα.

ευχαριστω οσοι μου λετε αποψεις κτλ :) μια που το κατεχετε πιο πολυ λεω να παρω των i5 4570 αλλα μετα ειδα και τον 4570s ξερετε τι διαφορα εχουν ? γιατι βλεπω των 4570σ να ειναι στα 2.9 αλλα πιο ακριβος απο τον 4570 που ειναι 3.2

Δημοσ.

Η gtx760 ουσιαστικά κοντράρεται με την ΑΤΙ 7870XT (Tahiti LE). Η 2η κάρτα που σου έγραφα (7870 PCS Myst Edition) ΕΙΝΑΙ 7870xt!

Η αλήθεια είναι ότι το έγραψα το μήνυμα έχοντας καιρό να κοιτάξω τιμές, όταν είχα ψάξει εγώ η gtx760 ήταν κοντά 300€, ενώ η 7870xt στα 250€, οπότε χαλαρά άξιζε η 2η, τώρα είναι στα ίσα σχεδόν, σε κάποια συγκριτικά τεστ παιχνιδιών έβγαινε καλύτερη η 7870xt από ότι θυμάμαι, αλλά άλλα είναι optimized για nvidia, οπότε θα υπερτερεί η 760.. Το θέμα είναι και πόσα θες να δώσεις οριστικά. Γιατί αν πας κάτω από 200, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ παρε 7870.. Αν πας στα 230 π.χ, τότε όπως είπα είναι θέμα προτίμησης.. Το θέμα είναι να σκεφτείς και το budget σου βέβαια προσεκτικά, γιατί κλασικά όλοι ξεκινάμε με το "θα πάρω με 150€" π.χ. .. μετά λες "εε, με άλλα 20€ παίρνω κάτι πολύ καλύτερο..".. μετά "εε, κι άλλα 20€ μόνο παραπάνω, ακόμη καλύτερο.." και φτάνεις στα 250€, που είσαι 70% πάνω από το αρχικό σου ποσό, με το "άλλο λίγο, άλλο λίγο..!" :unsure:

Αλλά το σωστό είναι αυτό που λέει ο GiannisWalker, ότι ..να περιμένεις να δεις τις νέες AMD! Λογικά είναι να βγουν μέσα σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι

α) μπορεί να βγει κάτι ΠΟΛΥ καλό σε λογική τιμή, και να σου κάνει

β) και να μη σου κάνει..θα πέσουν οι τιμές των παλιότερων καρτών λογικά, οπότε έτσι κι αλλιώς κερδισμένος θα βγεις :)

όσο για το τι μάρκα, από προσωπική εμπειρία τουλάχιστον που είχα ΠΟΛΥ θετική γνώμη, Gigabyte συμφωνώ κι εγώ (που είχα παλιότερα και ήταν πολύ καλές 2 κάρτες) και Sapphire που έχω τώρα είναι άψογη, δεν ακούγεται τίποτε απολύτως, δε ζεσταίνεται, δεν , δεν , δεν.. !

Απο topic συφορουμιτη, η 760 πλησιαζει επικινδυνα την 7950boost. Η 7870XT απ την αλλη ειναι πιο αδυναμη σιγουρα. Καλυτερη επιλογη η 760, σε καλη υλοποιηση, κατι στο οποιο υστερει η 7870XT.

ωραια καταλαβαινω οτι οι περισοετεροι προτεινεται gtx καρτες και οχι ati hd 7xxx . υπαρχει καποιος λογος που δεν ειναι καλες οι ατι?

B) εστω και αν επιλεξω gtx760 . σε πια εταιρεια να καταληξω ; ( msi? gigabyte? asus? xfx ?

Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλες, ειναι οτι στην κατηγορια που κοιταζεις (ειδικα μεσα στο range της 760) καλυτερα πας για nvidia. Λιγο πιο πανω/κατω παιζει παλι amd.

Δωσε βαση ομως σε αυτο που γραφει ο φιλος Walker, καλυτερα να ανοιξεις θεμα στα Νεα Συστηματα. Και να ρωτησεις εκει και τυχον αποριες για επεξεργαστες/ολοκληρωμενες συνθεσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...