Προς το περιεχόμενο

Smartphone με qwerty keyboard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Lumia 920 υπερτερεί σε σχέση με το Ativ-s

α) όσον αφορά την κάμερα (παρότι έχουν ίδια τιμή megapixel η τεχνοτροπία του φακού Carl Zeiss είναι αξεπέραστη)

β) όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής (προσωπική γνώμη)

γ) η νοκια έχει δημιουργήσει κάποιες δικές της exclusive εφαρμογές που διευκολύνουν πολύ τον χρήστη όπως πχ ένα σύστημα χαρτών και πλοήγησης offline για μένα καλύτερο της Google

δ) συνδεσιμοτητα 4g

Έχοντας πει αυτά θέλω να πω ότι το Ativ-s είναι ένα πάρα πολύ καλό, Smooth και τρομερό value for money κινγτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για την βοήθειά τους. Νομίζω πως κατέληξα στο Galaxy S3. Ελπίζω η επιλογή μου να αποδειχτεί σωστή. Να είστε καλά!

Δημοσ.

Θεωρώ πολύ σωστή επιλογή το S3. Είναι κινητό που μπορεί να αντέξει αρκετά ακόμα (μιας και ήταν περσινό flagship) και γενικά είναι πολύ δυνατά τα χαρακτηριστικά του! Go for it!

Δημοσ.

Θεωρώ πολύ σωστή επιλογή το S3. Είναι κινητό που μπορεί να αντέξει αρκετά ακόμα (μιας και ήταν περσινό flagship) και γενικά είναι πολύ δυνατά τα χαρακτηριστικά του! Go for it!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Αν θες ρίξε μια ματιά και στο ποστάρισμα για τα "κινητά από skroutz" να μου πεις την γνώμη σου... :-)

Δημοσ.

Δες το Blackberry Q5. Βγήκε το καλοκαίρι. Από χαρακτηριστικά μια χαρά είναι. Τώρα το λειτουργικό είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει το Blackberry 10OS. Άμα είναι σαν τα προηγούμενα, που αμφιβάλλω, μείνε μακριά. Βέβαια μεγάλο θέμα είναι και το appstore. Δεν έχω ακούσει τίποτα για την ποικιλία των εφαρμογών του. Ίσως αν έβλεπες από κοντά το λειτουργικό και την διαλειτουργικότητα του τηλεφώνου να βοηθούσε. https://www.skroutz.gr/s/3666040/Blackberry-Q5.html

Από προσωπική εμπειρία, το Q5 έχει το χειρότερο πληκτρολόγιο που έχω συναντήσει σε BB. Δεν το συνήθισα με τίποτα.

Το Bold 9900 από την άλλη έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω πιάσει στην ζωή μου.

Πάντως Q5 δεν θα έπαιρνα.

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία, το Q5 έχει το χειρότερο πληκτρολόγιο που έχω συναντήσει σε BB. Δεν το συνήθισα με τίποτα.

Το Bold 9900 από την άλλη έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο που έχω πιάσει στην ζωή μου.

Πάντως Q5 δεν θα έπαιρνα.

Απέρριψα την επιλογή κινητού με keyboard λόγω περιορισμένων επιλογών. Αναγκαστικά θα συνηθίσω το touch... :-)

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει και το LG αλλά θα προτιμήσω Samsung λόγω "αδυναμίας" στην εν λόγω εταιρία.

Επιπλέον μου άρεσε πολύ και το note αλλά νομίζω πως παραείναι μεγάλο...

Δημοσ.

Το note 1 αν και πολύ καλό κινητό, δυστυχώς είναι λίγο άκομψο... είναι αρκετά πλατύ και γενικά δε βολεύει πολύ το σχήμα του. Αν υπάρχει περίπτωση για note, κοίταξε μόνο το note2, το οποίο αν και μεγάλο, έχει πολύ βολικό σχήμα. Στην αρχή μπορεί να φανεί μεγάλο, αλλά μόλις αρχίσεις να το χρησιμοποιείς φαίνεται αρκετά normal.

Δημοσ.

Το note 1 αν και πολύ καλό κινητό, δυστυχώς είναι λίγο άκομψο... είναι αρκετά πλατύ και γενικά δε βολεύει πολύ το σχήμα του. Αν υπάρχει περίπτωση για note, κοίταξε μόνο το note2, το οποίο αν και μεγάλο, έχει πολύ βολικό σχήμα. Στην αρχή μπορεί να φανεί μεγάλο, αλλά μόλις αρχίσεις να το χρησιμοποιείς φαίνεται αρκετά normal.

Πολύ ωραίο εργαλείο είναι (αν και δεν παύει κι αυτό να είναι μεγάλο), όμως έχω ήδη φουσκώσει το budget και δεν θέλω να διαθέσω πάνω απο 300 ευρώ... Ισως για 60-70 ευρώ παραπάνω από το S3 αντικειμενικά να αξίζει αλλά ήδη είμαι στο άνω όριο του budget μου, δυστυχώς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...