guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τίποτα δεν θέλει (λογικά) . Έτσι όπως είναι βιδώνει στο usb. Και η προέκταση θα είναι male -female και θα βιδώνει με την μία. Αν η προέκταση έχει μεγάλο βύσμα θέλει αντάπτορα Βεβαίως υπάρχουν 2 θέματα έτσι. 1) δεν γνωρίζω το κόστος του 15 μέτρα ομοαξωνικού για κεραία (μπορεί να είναι μεγάλο και να συμφέρει περισότερο να το έχεις μέχρι το παράθυρο με το usb to utp και με ένα μικρό ομοαξονικό από εκεί. Και 2) δεν ξέρω την ποιότητα και την δύναμη του TL-WN722N Ίσως ήταν καλύτερο κάτι σαν Site: αυτό ή Site: αυτό που είναι 1000mw και 2000mw αντίστοιχα με δυνατές κεραίες . Τα alpha τουλάχιστον είναι αποδεδειγμένα πολύ δυνατά. Βλέπω βεβαίως και Site: αυτό που είναι wifi adaptor με (έτσι λέει) 58dpi κεραία
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 βρηκα καλωδιο τσεκαρε το....http://www.artsound.gr/catalog/100m-omoaksoniko-kalodio-p-24158.html παρηγγειλα αυτο.....http://www.skroutz.gr/s/398391/TP-LINK-TL-ANT2409A.html και θα παρω και το wn722n(στικακι) που το εχω ξαναδοκιμασει και ηταν πολυ καλο....ειμαι σωστος ως εδω???
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Να σου την αλήθεια εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο μικρά έτοιμα καλώδια σαν αυτό που έχει η κεραία τα οποία είναι Site: ακριβά εξού και το σχόλιο μου για την τιμή. Με κανονικό καλώδιο υποθέτω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα , απλά θα χρειαστεί να φτιάξεις τα άκρα και να πάρεις ανταπτοράκι από μεγάλο βύσμα σε μικρό ( ή να το πας σε ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικο υλικό και θα στο φτιάξουν για 3-4 ευρώ
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 εγινε θα το κοιταξω...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια...αν εχω κανενα θεμα/απορια θα ξαναστειλω...
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Για το καλώδιο πάντως θα σου έλεγα να περιμένεις και κάποιον άλλο που το έχει κάνει . Μην σε πάρω στο λαιμό μου
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 οκ αν εχει καποιος να πει κατι...ας ποσταρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα