Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) εψαξα σκρουτζ κτλ και δεν εχει τοσο μεγαλο σε μηκος που θελω....μπορει καποιος να βοηθησει??? Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από Evoliasmenos
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Τα usb δεν λειτουργούν πάνω από 5 μέτρα. Για μεγαλύτερες αποστάσεις θέλεις καλώδιο με Site: extender ή με Site: 3 repeater . Μετά λογικά με ένα Site: adaptor (το site ενδεικτικό) θα είσαι οκ 2
SPANK Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και με το extender παντως μην το παρακάνεις με τα μέτρα γιατι δεν ξέρω αν μετα τα 15m αρχίσουν και υπάρχουν προβλήματα
solution1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Νoμίζω ότι για την απόσταση που θέλεις, αξίζει να επενδύσεις σ' ενα ζευγάρι usb το utp Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2013 από solution1
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Και με το extender παντως μην το παρακάνεις με τα μέτρα γιατι δεν ξέρω αν μετα τα 15m αρχίσουν και υπάρχουν προβλήματα Extender έχω δοκιμάσει στα 30m .Βεβαίως λογικά θα παίζει ανάλογα και με την ποιότητα του . Για τα repeater δεν γνωρίζω αν γίνεται το ένα πάνω στο άλλο , αλλά και πάλι δεν θα ήταν η πιο αξιόπιστη λύση
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 δηλαδη με ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/s/3803733/Viewcon-USB-2-0-Cable-USB-A-male-USB-A-female-10m-VE594.html και ενα usb to utp με ενα καλωδιο ethernet θα εχω αποτελεσμα(τουλαχιστον οσο γινεται λιγοτερο απωλεια)
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Όχι και, ή. Τι να το κάνεις το repeater όταν έχεις το extender (usb to utp) . Αλλά ναι . Σε τέτοια απόσταση είναι ο μόνος τρόπος
solution1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 To repeater είναι αχρείαστο. Μόνο τους αντάπτορες usb το utp θα χρειαστείς.
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 το καλωδιο ethernet παιζει ρολο το μηκος του σε απωλεια κτλ???το λεω επειδη αν ειναι να παρω ενα ethernet 10 με 15m και το usb to utp...σωστος μεχρι εδω???γινεται???
MauMaus Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 το καλωδιο ethernet παιζει ρολο το μηκος του σε απωλεια κτλ? κανεναν ρολο δε παιζει το μηκος για απωλεια
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 αν η κεραια ειναι εξωτερικη???δηλαδη με ομοαξωνικο καλωδιο μπορω να το μετατρεψω σε ethernet???(η usb τουλαχιστον)
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Ποια κεραία???? Αυτό είναι δύο κομμάτια που στην μία άκρη έχει στο ένα usb male και στο άλλο female , και η άλλη άκρη και στα 2 είναι ethernet
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 λοιπον να τα παρω απο την αρχη γιατι ολοι μπερδευτηκαμε...σκεφτομουν να βαλω ενα http://www.skroutz.gr/s/310806/TP-LINK-TL-WN722N.html και μια εξτρα κεραια http://www.skroutz.gr/s/398397/TP-LINK-TL-ANT2408CL.html για να ενισχυσω τα dbi...απλα ηθελα να την βγαλω στην μπαλκονοπορτα και να συνδεεται μεσω usb σε desktop pc το οποιο με λιγες στροφες κτλ χρειαζεται 15μετρα καλωδιο συνδεσης...τα παιδια μου προτειναν καποιους τροπους αλλα μετα ειδα και αυτη http://www.skroutz.gr/s/398391/TP-LINK-TL-ANT2409A.html που ειναι εξωτερικη και σε καλη τιμη και λεω για να μην εχω φοβο απο τυχον νερα βροχης κτλ να καταληξω εκει...και γι'αυτο ρωτησα αν γινεται να συνδεθει ομοαξωνικο καλωδιο με usb η ethernet ωστε να μπορει να συνδεθει στο pc... ++++ η κεραια θα βγει στο μπαλκονι επειδη υπαρχει ανοιχτο δικτυο που το παρεχει ο δημος και απ'οτι εμαθα ειναι ηδη ενισχυμενο για να εχει πολυ μεγαλη εμβελεια...να φανταστειτε με κινητο η λαπτοπ εχω 1 με 2 γραμμες(σπανια 2) σημα...θα κανουν λετε αυτες οι κεραιες???
guardianx71 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Αυτή η εξωτερική που είδες είναι μόνο κεραία . Δηλαδή θα χρειαστείς όπως και να έχει ένα usb wireless σαν αυτό στο πρώτο λίνκ. Σε αυτό ξεβιδώνεις την κεραία και βιδώνεις την εξωτερική. Για να μην έχεις το wireless έξω πάρε μία απλή προέκταση ομοαξωνικό με Ν connector male - female (1-2 μέτρα , όσο χρειάζεσαι τέλος πάντον) και βάλτην ενδιάμεσα στο wireless και στην κεραία Για την κεραία υπάρχουν και δυνατότερες Site: http://www.skroutz.gr/s/2072985/EDUP-EP-6506.html
Evoliasmenos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2013 καταλαβα.....αρα κανω παραγγελια το tp-link wn722n και την εξωτερικη(με το ομαξωνικο) για να αντικαταστησει τη ''μαμα'' κεραια του wn722n...απλα ενδιαμεσα παιρνω 15μετρα ομοαξωνικο για να εχω μεσα στο σπιτι το στικακι και εξω την κεραια... μια απορια μονο...η εξωτερικη οπως δειχνει και στην εικονα εχει ομοαξωνικο....αυτο βγαινει (και θα το αντικαταστησω με το μεγαλυτερο???) η θελει ανταπτορα για να συνδεσω τα 2 καλωδια???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα